Συγχώνευση Cyprus Airways - Eurocypria

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Aυτο τωρα σημαινει οτι ειναι τελεσιδικο και οι 2 εταιρειες συνεχιζουν οπως πριν ξεχωριστα ήηηηη???
 
Το πιο πιθανόν είναι η Eurocypria να ανακοινώσει την πτώχευση της, και παράλληλα τον τερματισμό του πτητικού της έργου. Τα αεροσκάφη θα επιστραφούν στον νόμιμο ιδιοκτήτη και όσες πτήσεις θεωρεί το διοικητικό συμβούλιο των Κ.Α. ότι απέφεραν κέρδη, θα τα απορροφήσει. Αυτό πιστεύω είναι και το πιο σωστό που θα πρέπει να γίνει. Τώρα, στους εργαζόμενους της πτωχεύσουσας εταιρίας, θα δωθεί λογικά κάποια αποζημίωση μερικών χιλιάδων. Και Eurocypria τέλος !
 
Απο την Τεταρτη η εταιρεια ανακοινωσε τον τερματισμο του πτητικου της προγραμματος ,και εννοειτε οτι εταιρεια ειναι σε πτωχευση και οχι σε συγχωνευση.
 
Πτώχευση της Eurocypria

Την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για πτώχευση της Eurocypria, ανακοίνωσαν επίσημα ο Κύπριος υπουργός Χαρίλαος Σταυράκης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Περισσότερα στο άρθρο του tvxs.gr
 
matilaw":15fklnu2 said:
Aυτο τωρα σημαινει οτι ειναι τελεσιδικο και οι 2 εταιρειες συνεχιζουν οπως πριν ξεχωριστα ήηηηη???

Αυτό σημαίνει ότι η Κύπρος πολύ σύντομα θα γίνει η πρώτη χώρα της Ευρώπης χωρίς αερομεταφορέα. Γιατί ακόμα και στην περίπτωση Swissair και Sabena δημιουργήθηκαν άλλες εταιρείες στην θέση τους. Γιατί μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν κλείσει και οι δύο. Με € 50.000.000 ζημιά που θα έχουν οι Κ.Α. στο τέλος του χρόνου δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν ούτε αυτές να λειτουργούν.
 
Διαβασα καπου οτι τα Boeing της Eurocypria εγκατελειψαν σημερα την Κυπρο και επιστρεφουν στο μισθωτη τους, ισχυει??αρα, δεν θα συνεχισουν τελικα με τις Κυπριακες Αερογραμμες ως την ληξη του συμβολαιου τους (2011)?
 
Αυτο με την χρηση των αεροσκαφων της Eurocypria απο τις Κυπριακες Αερογραμμες ελειξε απο τοτε που η εταιρεια εκλεισε δηλαδη εδω και 15 μερες.Πριν 2 μερες ειπαν οτι ηρθε αντιπροσωπος της ILFC στην Κυπρο για να δει την φθορα που εχουν τα αεροσκαφη.
 
Top