Lufthansa στην Ελλάδα

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει drop off counter για τις πτήσεις της LH από ATH? Έχω κάνει check in από web, τι κάνω με τη βαλίτσα που θέλω να τσεκάρω;
 
αμα δε κανω λαθος, ειναι στο counter της bussines class :)
 
KOSTASX":1e708aap said:
Αλλαγή τύπου αεροσκάφους στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντίσελντορφ-Αθήνα από τέλος Νοέμβρη...
Μετά τα 737-500 της μαμάς επανέρχονται τα CRJ 900 και CRJ 700 μέσω της Eurowings και τής Lufthansa Cityline..

Μα το δρομολόγιο αυτό όλο το καλοκαίρι με τα CRJ 900 της Eurowings πραγματοποιόταν. Και προ μηνός ακόμα τα μικρά πηγαινοέρχονταν. Η´μήπως το 737-500 ήταν κάτι έκτακτο το οποίο δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου;
 
menelae, την Κυριακή πέταξα από ΕλΒεν με DLH. Τα check-in desks ήταν τα 148-152, δηλαδή στο τέλος του terminal όπως έρχεσαι από Αττική οδό. Συμφέρει να σταματήσεις στο ύψος του 2ου πάρκινγκ δηλαδή.

Σαν drop-off, χρησιμοποιούνταν το desk 148, τα 149-151 ήταν τα economy ενώ το 152 ήταν το business. Η πτήση μου ήταν στις 06:10 και έφτασα στα desks στις 04:30. Στο drop-off υπήρχαν 2 άτομα, ενώ η ουρά στην economy ήταν περίπου 35 άτομα (20 λεπτά μου πήρε). Η business ήταν άδεια.
Στις 05:15, πέρασα πάλι μια βόλτα από εκεί. Το drop-off και η business είχαν καταργηθεί και ορδές αγανακτισμένων Γερμανών κ μη, πάλευε με τον οποιονδήποτε τρόπο να φτάσει στο check-in. Συνταξιδιώτης μου που έφτασε στην ουρά στις 05:00, τελείωσε το check-in του στις 05:40 χρησιμοποιώντας την ουρά που είχε σχηματιστεί στο drop-off desk.

Αν και υπάρχει λοιπόν τέτοιο, μη βασιστείς κ πολύ πάνω του, ειδικά αν την ώρα που φεύγεις έχει πολλές αναχωρήσεις DLH-AEE...
 
Ωχ αμάν, τέτοια λέγε μου, κ εγώ στις 6:10 πετάω! Και έλεγα να φτάσω εκεί στις 5:00 :cry: Πάει ο ύπνος μου. Τέλος πάντων, θα δω και αύριο πώς είναι και αν το έχουν κλείσει πάλι θα ρωτήσω και τι ακριβώς παίζει και θα σας γράψω για όποιον τύχει να έχει στο μέλλον την ίδια απορία. Ευχαριστώ πολύ πάντως :)
 
Μια μικρή διευκρίνηση: Όταν είπα ότι τα drop-off είχαν καταργηθεί, δεν εννοούσα πως έκλεισαν ή ότι έφυγαν οι υπάλληλοι. Απλά, ήταν τόσος πολύς ο κόσμος στην ουρά της economy, που μόλις άρχισε να βλέπει ότι δεν θα προλάβουν, πήγαν από μόνοι τους στα άδεια desks. Οι υπάλληλοι σε αυτά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, παρά να τους εξυπηρετήσουν. Αυτό σημαίνει πως κάποιος με business class που θα έφτανε εκείνη την ώρα για check-in, θα ήταν αναγκασμένος να περιμένει, ή να δοκιμάσει την τύχη του κ να μπει μπροστά στη μάζα....

Απλά, δεν μπορείς με 3 counters να εξυπηρετήσεις τόσες πτήσεις που αναχωρούν εκείνη την ώρα (Λουφτχάνσα κ Αιγαίου στα ίδια desks). Δεν συζητώ καν για τα γκρούπ των ανεκδιήγητων που περίμεναν στην ουρά κ είχαν κ απαίτηση να εξυπηρετηθούν κ να κάνουν γρήγορο check-in, εκτός χρόνου... Κάποια στιγμή άκουσα την υπάλληλο να λέει σε κάποιον: but Sir, I can't do anything at the moment... all check-ins start 2,5 hours prior to departure time. Come back after 8 o'clock..........έλεος, είπαμε να πας νωρίς, αλλά όχι κ χαράματα, 5 ώρες πριν την πτήση :wall: :wall:
 
Μου χει τύχει και μένα να γίνεται της κακομοίρας και όχι μια φορά , συνήθως πετάω με την 06:40 για MUC για να πάω καπάκι στην δουλειά. Στις 06:10 έχει FRA και μετά από 2 ώρες η Α3 πετάει για FRA-MUC, οπότε υπάρχουν οι ξενύχτηδες που σκάνε από τις 5... Η Στουτγάρδη μέσω SKG δεν γνωρίζω αν γίνεται check-in από την LH. Αφήστε δε που καμιά φορά κολλάει το σύστημα και άλλες είναι οι προς Αμερική με 5 βαλίτσες έκαστος..
 
Από 1 ΙΑΝ 11 οι Frequent Flyers (FTL) έχουν πρόσβαση στο lounge της LH στο Ελ. Βενιζέλος.
 
Όλων των κατηγοριών ή όχι; Κάπου να το διαβάσουμε;
 
Top