Global Aviation Academy

To PPL στη jetstream περιπου 12000. στη Global 10000. Και εγω προς τη Global προσανατολιζομαι. Τους επισκεφτηκα στα γραφεια τους στη Παχη και πιστευω οτι γινεται πολυ καλη δουλεια. Αυριο εχω ραντευου και στη jetstream για να συγκρινω.
ευχαριστω πολυ
 
Για τη Flight Simulator Center ποια η γνωμη σου?
 
Φιλε θα μπορουσες να μου εστελνες σε πμ τις εντυπωσεις σου απο την jeatstream? γιατι και εγω ακομα δεν εχω ξεκινησει,αν και μαλλον δεν θα κανω εκπαιδευση στην ελλαδα θα με ενδιεφερε να ακουγα και για την jeatstream,σχολη απο την οποια δεν ξερω πολλα.
 
ναι θα μπορουσα. εχω ραντευου το απογευμα οποτε θα σου πω την αποψη μου απο αυριο το βραδυ
 
Δεν ξερω πολλα,αλλα πιστευω επισης οτι η επιλογη σχολης γινεται και με βαση αυτο που θες να κανεις (π.χ ερασιτεχνικα απλα να πετας για την πλακα σου ή επαγγελματικα) αν σε ενδιαφερει ερασιτεχνικα θα μπορουσες να επιλεξεις απλα την σχολη/αερολεσχη που σου εκανε καλυτερη εντυπωση αν θες επαγγελματικα πρεπει να δωσεις περισσοτερο εμφαση και σε αλλα πραγματα εκτος πρωτης της εντυπωσης.
 
Κοιταξε ειμαι 35 ετων και δεν νομιζω ότι το βλεπω επαγγελματικά. Θα ηθελα ομως να εμβαθυνω πανω στη πτηση και να φτασω μεχρι και το IR. Δεν θα ηθελα να παω σε αερολεσχη. θα ηθελα αυτο που κανω να το σπουδασω σε βαθος ασχετα αν το χρησιμοποιησω επαγγελματικα ή οχι. εξαλλου το επαγγελμα μου ειναι μηχανολογος αεροναυπηγος οποτε πιστευω οτι θεωρητικα τουλαχιστον ειμαι κοντα στα πραγματα.
 
Πολυ αισιοδοξο που ενδιαφερεσαι να ξεκινησεις,εχω γνωρισει ατομα που στην ηλικια σου (που προς θεου ειναι μια χαρα και νεος εισαι) δεν μπαινουν καν στον κοπο ουτε το ppl να βγαλουν γιατι θεωρουν οτι ειναι μεγαλοι για αεροποροι.
 
το θεμα μου ειναι οτι παντα ηθελα να γινω ιπταμενος αλλα δεν τα καταφερα για διαφορους λογους, τοσο οικονομικους αλλα και αλλους. Νομιζω οτι τωρα μπορω να ασχοληθω και να κανω αυτο που δεν εκανα, τουλαχιστον στα πλαισια του PPL και λιγο παραπανω.
 
@evarestos13: Νομίζεις οτι δεν παίζει ρόλο ο τύπος των αεροσκαφών... Μια σχολή που θα έχει ένα παλιό C172 και μια άλλη που θα έχει ένα ολοκαίνουριο DA42, πιστεύεις οτι θα έχουν ίδια τιμή/ώρα;

George75, αν θες μόνο PPL και δεν σκέφτεσαι να συνεχίσεις για επαγγελματικό πτυχίο (το θες δηλαδή για hobby, σιγα σιγα, να πετάς αραιά και που κλπ) κοίτα και 2-3 Αερολέσχες που υπάρχουν στα περιξ της Αθήνας και κάνουν ωραιότατα μαθήματα για PPL και αρκετά πιο οικονομικά απ' ότι οι σχολές αυτές...

-edit-
Επειδή όσο έγραφα είδα οτι έγραφες και εσύ και δεν σε ενδιαφέρουν οι αερολέσχες, να σου πω οτι μην υποτιμάς το groundschool που κάνουν οι αερολέσχες γιατί για το επίπεδο του PPL δεν θα σου προσφέρουν κάτι παραπάνω σε κάποια άλλη σχολή. Αν μετά θες απλά για σένα να εμβαθύνεις περισσότερο, μπορείς να κάνεις το groundschool του ATPL σε κάποια από αυτές τις σχολές.

(Και ας μας μεταφέρει κάποιος στο thread της "επιλογής σχολής" γιατί χαλάμε το συγκεκριμένο thread της σχολής..)
 
Εσυ ΜerNion πως πιστευεις οτι μαθαινεις καλυτερα να πετας? Με ενα ολοκαινουργιο DA42 με glass cockpit gps κλπ,η με χαρτη και plotter πανω σε ενα C172 που κακα τα ψεματα πανω σε αυτο και σε καποια ακομα εχει στηριχθει η εκπαιδευση σχεδον σε ολο τον κοσμο.Δεν λεω και με τα δυο μαθαινεις ,fυσικα πρεπει να δωσεις εμφαση στο πια αεροσκαφη εχει η καθε σχολη αλλα οχι και να γινει αυτος ο πρωταρχικος λογος που θα την επιλεξεις.
 
Top