Air China στην Αθήνα

  • Thread starter IATA
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ωχ ναι, ήθελα να κάνω και συγχώνευση των άλλων posts από την "Αεροπορική σύνδεση Ελλάδας -Κίνας" μιας και το συγκεκριμένο topic ξέφυγε ελαφρώς εκτός θέματος, αλλά το ξέχασα. Τώρα είναι οκ. Πάντως η τιμή των 85 ευρώ είναι άκρως δελεαστική (αν ισχύσει).
 
Ναι η τιμή των 85 ευρώ ισχύει... Μέχρι χθες τουλάχιστον ήταν φορτωμένη στα συστήματα... Σήμερα πάλι την έβγαλαν... Αλλά το ίδιο είχε γίνει και με τις πτήσεις πριν λίγο καιρό. Υποθέτω κάνουν updates, λογικά τις επόμενες μέρες θα πρέπει να είναι διαθέσιμο προς πώληση.
 
Στις 11 Μαϊου η πρώτη πτήση της Air China στην Αθήνα. Ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη συνάντηση των εκπροσωπων της εταιρίας με το στελέχη του Υπουργείου Πολιτισιμού.

http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... n-ellada-/

Καλως να έρθετε :great:
 
Τα λόγια του υφυπουργού <το δρομολόγιο θα γίνεται απευθείας και σε καθημερινή βάση> από το στόμα του και στου θεού το αυτί.
Πολύ ευχάριστο ότι η διασύνδεση 2 φορές την εβδομάδα και μέσω Μονάχου δεν ικανοποιεί τις Ελληνικές θέσεις και προσπαθούν για κάτι καλύτερο......
Πολύ περιφέρεια αυτό το ΑΙΑ, όλες οι πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκές Ένωσης έχουν απευθείας σύνδεση με Πεκίνο εκτός Αθηνών, Βαρσοβίας, Βουκουρεστίου, Δουβλίνου, Λιουμπλιάνας, Λισαβόνας, Όσλο, Ρίγας και Σόφιας.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1934045
 
Να θυμίσουμε εδώ στο μαϊντανό-υπουργό-υφυπουργό (ό,τι είναι) πως είναι η τρίτη φορά που εγκαινιάζεται η σύνδεση. Προηγήθηκαν :

:arrow: 2 x weekly PEK-DXB-ATH με τα υπερσύγχρονα 762 (που κάθε τόσο χαλούσαν)
:arrow: 1 x weekly PEK-CDG-ATH με 332
:arrow: 2 x weekly PEK-MUC-ATH με 332

Άντε, καλοστέριωτο!
 
Mεθαύριο αρχίζει η σύνδεση με Μόναχο και Πεκίνο, μια πρώτη δοκιμή δίνει όντως 172E return MUC-ATH-ΜUC και 177Ε για ATH-MUC-ATH (Airbus Industrie A330 :cool: ) --3--6-.

Καλή τύχη στο δρομολόγιο!
 
Ξανά εγκαίνια της γραμμής Πεκίνο – Αθήνα, το Α330-200 της CA961 προσγειώθηκε χθες στον ΕλΒεν στις 10:15 με 95 επιβάτες. Ήταν το πρώτο από τα 2 δρομολόγια την εβδομάδα την Τετάρτη και Σάββατο που θα συνδέει τις δύο πόλεις.
Ο υφυπουργός εξωτερικών Σπ. Κουβέλης τόνισε κατά την ομιλία του τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την διευκόλυνση έκδοσης βίζας στους Κινέζους.
Άντε καλή επιτυχία στο δρομολόγιο, και η Τρίτη φορά των εγκαινίων να το εδραιώσουν.

Y.Γ. Κάποιος τράβηξε φωτο από την υδάτινη γέφυρα που τίμησαν το αεροσκάφος;
 
Top