Athens AW fleet

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Το site τι το θέλει; Δεν υφίσταται καν σα εταιρεία ….
Δυστυχώς και σαν σοβαρή εταιρεία (που υποτίθεται ήταν ) ΠΟΤΕ επίσημα δεν έβγαλε κάποιο δελτίο τύπου….


Με Εκτίμηση

Grigorios T. (Greg,CHQ)
 
Η αληθεια ειναι οτι το 95% ολων οσων γραφουν εδω περιμεναν αργα η γρηγορα αυτη τη καταληξη. Φαινοταν απο το business plan της εταιριας οτι δε θα μπορουσε με αυτη τη δομη να σταθει. Τα λαθη πολλα, και εφοσων καταφεραν να χασουν και τις αγονες το μελλον δεν ηταν ευκολο. Μη ξεχναμε βεβαια και ποσο "ευκαιριακα" χτιστηκε αυτη η εταιρια. Ευκαιριακα διεκδικησε τις αγονες (καποιοι λενε περιμεναν πολιτικη βοηθεια και ηρθαν οι εκλογες και τους τα χαλασαν ολα). Ευκαιριακα "περιμενει" το αποτελεσμα της συγχωνευσης. Εκανε και μια ψευτοπροταση για τη πΟΑ που δεν υπηρχε περιπτωση να κερδισει. Δεν εκανε κατι με σχεδιο και ποτε δε βασιστηκε στα δικα της ποδια και δυνατοτητες. Οταν περιμενεις τι θα κανει ο αλλος μονο για να κινηθεις και δεν κανεις τιποτα δικο σου, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ξεχωρισεις και να μεινεις ζωντανος. Η πιστευε κανενας οτι θα αρχιζαν απο 1NOV παλι τα δρομολογια "μαγικα" χωρις προγραμμα και κρατησεις? Και ολως τυχαιως τωρα ειχαν παει για C check τα Embraer...?
 
GP707":2krtajmz said:
Το πρώην SX-CMC έχει κρατήσει την κοιλιά της ZF και πετάει πλέον για την SA Regional του Καζακστάν:
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6957594

Και το SX-CMB οδεύει προς το Kazakhstan. Ως παραλήπτης αναφέρεται η Semeyavia, η οποία όμως μάλλον είναι το ίδιο και το αυτό με την SA Regional, σύμφωνα με το flightglobal

http://www.airfleets.net/ficheapp/plane-e145-167.htm
http://www.flightglobal.com/airspace/bl ... 12-10.aspx
 
Athens Airways

http://www.athensairways.com

Το site υπάρχει ακόμα….
Ακόμα δεν έχουν αποστείλει πίσω τις ανοιχτές επιταγές στα τουριστικά γραφεία που τις είχαν δώσει να ξεκινήσουν συνεργασία….
Το σύστημα Β2Β των ταξιδιωτικών γραφείων είναι ακόμη ενεργό (Φυσικά δεν υπάρχουν tickets προς πώληση)

Τελικά ZF υπάρχει ;;;;
 
Ναι, τυπικά η εταιρεία υπάρχει ακόμα, ασχέτως εάν δεν έχει στόλο ή πτητικό έργο.
 
Στο παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση της ΠΑ στην ΑΒ του Άκτιου στις 8-11-2013 φαίνεται (στο 5:10) δίπλα στο EMB-145H της αεροπορίας έαν άλλο ΕΜΒ-145 στα χρώματα της Athens Airways.

Δεδομένου ότι η συγκεκριμμένη πίστα είναι κομμάτι της ΝΑΤΟϊκής βάσης συμπεραίνω ότι το αεροπλάνο αυτό έχει κάποια σχέση με την ΠΑ (για εκπαίδευση;).
Ξέρει κανείς να μας πει ποιο είναι αυτό το αεροπλάνο και ποια η σχέση του με την ΠΑ;


http://www.youtube.com/watch?v=_jweOYnYzqY
 
Είναι το F-HELA πρώην SX-CMB. Πετάει ακόμα με τα χρώματα της Athens και ήρθε για μεταφορά ξένων επισήμων για τη γιορτή. Σύμπτωση το "HELA" (HELLAS);;;
 
Καλα ειδα λοιπον τις προαλλες στο CDG!Εξ ου και το γαλλικο νηολογιο!Το αφος συχναζει εκει,προς Τ3 μερια!
 
Top