Emirates στην Αθήνα

H Emirates καταργη την πτηση ΕΚ103/4 απο 27 Μαρτιου και θα πεταει πλεων μονο 7 φορες την εβδομαδα!
EK105 DXB1005 – 1400ATH 332 D
EK106 ATH1640 – 2205DXB 332 D
 
Μας πήρε η Βιέννη την πτήση... :(
 
Ιδέα μου είναι ή είμαστε ο μόνος προορισμός της εταιρείας στον οποίο μειώνει δρομολόγια και χωρητικότητα?
Τυχαίο θα μου πείτε? Δεν νομίζω...
 
Μειώνει μειώνει η Emirates, αλλά κοιτάω για ATH-DXB και τις μισές μέρες δεν έχει εισιτήρια - και κοιτάω για 1-2 μήνες αργότερα! Μήπως ήταν λίγο υπερβολική η μείωση;
 
Aγαπητά μέλη, η εταιρεία, αμέσως μετά τον αγώνα νίκης του Θρύλου με την Άρσεναλ, ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της χορηγικής συενργασίας για 2 ακόμη έτη.

http://www.traveldailynews.gr/news/article/51872

δικός σας
 
Σήμερα ενημερώθηκα ότι η Emirates δεν θα έρθει και από ότι είχα δει ούτε την περασμένη Πέμπτη είχε έρθει. Στο site του AIA δεν έχει αλλάξει κάτι. Ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί; Αν δηλαδή είναι πρόσκαιρο που έκοψε την Τρίτη και Πέμπτη, ή αν είναι fixed και μέχρι πότε;
 
Από τα μέσα Ιανουαρίου έχουν ακυρώσει κάποιες πτήσεις της Τρίτης, της Πέμπτης και κάποιες Σαββατου λόγω "επιχειρησιακών" αλλαγών όπως μας είπαν. Από 7 Φεβρουαρίου θα πετάει καθημερινά και πάλι.
 
Xαιρετάει από 3/2013, σύμφωνα με το airnews.gr, η ΕΚ καθώς η πτώση της ζήτησης και ο ανταγωνισμός δεν τους επιτρέπει κερδοφόρα δρομολόγια.

Next one, pleaaaaase :(
 
Δεν αληθέυει...

Την φήμη την ξεκίνησε η εφημεριδα express.gr η οποία αναγκαστηκε να αναακλέσει την επόμενη μέρα με άλλο αρθρο όπου τον κομάτι με αναφορά στην Emirates αφαιρέθικε:
http://www.express.gr/news/greek_touris ... 07177.php3

Ακολούθησε αναπαραγωγή του άρθρου μέσω του Airnews.gr χωρίς να εξετάσει σωστα της πηγές.

Η εταιρία αναγκάστηκε να απαντήσει για να δόσει ένα τέλος σε αυτή τη φημολογια:
http://www.express.gr/news/business/608 ... 08325.php3

Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος πια άν πρέπει να πιστέυουμε ό, τι γράφεται στις εφημερίδες η παραπληροφόρηση έχει τα high της.

Φιλικά
 
Αγαπητά μέλη, διαβάζοντας πάντως πίσω από τις γραμμές που διαβάσαμε στους άνωθεν συνδέσμους, προσωπικά κρατάω 2 στοιχεία που και πάλι προσωπικά τα διαβάζω με ερωτηματικά:

...παραμένοντας παράλληλα βασικός υποστηρικτής των εμπορευματικών μεταφορών, μέσω της Emirates SkyCargo....

...η Ελλάδα παραμένει μία σημαντική αγορά για την Emirates» δηλώνει ο νέος Area Manager Greece and Albania της Emirates,...

δικός σας
 
Top