Λάθος posts ...

Re: Airspace Traffic monitoring

Νομίζω ότι το εργοστάσιο της Boeing στην Τουλούζη έχει κλείσει και στη θέση του έχει φτιαχτεί ένα άλλο για μια... πως τη λένε να δεις.... Airtaxi Airmetro κάτι τέτοιο! Άρα το πιο πιθανό είναι να μιλάμε για charter πτήση.
 
Re: Strategic Airlines-Heraklion

Γιατί αποθαρρύνουμε τους ανθρώπους;
Ρώτησε για μια εταιρεία που μπορεί κάποιος να την ξέρει από την πλευρά των αεροδρομίων ή των τουριστικών πρακτόρων. Δεν ρώτησε (φαντάζομαι) γιατί δεν ήξερε να την βρει στο διαδίκτυο.
Δηλαδή ότι είναι στο διαδίκτυο είναι πραγματικό; Και εγώ μπορώ να κάνω ένα ιστοχώρο και να λέω ότι έχω την καλύτερη αεροπορική, αυτό είναι αλήθεια; Ή μπορώ να έχω μια εταιρεία και να λέω ότι πετάω 2 φορές την ημέρα για Ηράκλειο αλλά να μην λέω ότι κάνω 24 ώρες καθυστέρηση.
Έλεος ποια, τι forum είμαστε όταν δεν μπορούμε να μιλήσουμε;
 
Re: Strategic Airlines-Heraklion

Ενω οτι λεγεται στο airliners.gr ειναι πραγματικο, ε? Ασε μας ρε Belavia... Οταν βαριεται ο αλλος να κανει μια αναζητηση (εδω η στο διαδικτυο) και θεωρει πιο καλο να απασχολησει ενα ολοκληρο forum με την ερωτηση του η οποια εχει προφανη απαντηση παντου στο διαδικτυο, ε, LMGTFY! Και δεν μιλαω για τον matilaw συγκεκριμενα, μιλαω για πολλους που ανοιγουν τοπικ για να ρωτησουν κατι προφανεστατο. ΕΓΩ ελεος.
 
Re: Strategic Airlines-Heraklion

Ευχαριστω για τα σχολια αναφορικα με την εταιρεια :great: (ευχαριστω και για τα υπολοιπα καλοπροαιρετα σχολια). Δεν εισαι υποχρεωμενος seven4seven να απαντησεις σε ενα θεμα αεροπορικου forum! Οι γνωστες εδωσαν τις απαντησεις τους. Aλλωστε αυτος νομιζω ειναι και ο λογος υπαρξης γενοκοτερα των φορουμ. Εαν ρωτουσα κατι για συνυπαρξη Τοξοτη με Κριο, δικαιολογημενα θα περιμενα την απαντηση σου. Τωρα αν σε σενα ολα φαινοντε προφανες, δικαιωμα σου.
 
Re: Strategic Airlines-Heraklion

matilaw":2ci06qg0 said:
Τωρα αν σε σενα ολα φαινοντε προφανες, δικαιωμα σου.

E πες μου ετσι να ξερω με τι εχω να κανω... εδω δεν εχεις μαθει βασικοτερα πραγματα, το γκουγκλ θα ξερεις?

(και που 'σαι... μιας και σε καιει: http://lmgtfy.com/?q=%CF%84%CE%BF%CE%BE ... E%B9%CE%BF )
:with:
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Στην αναζήτηση πτήσεων βγάζει την Ζάκυνθο σαν προορισμό.Ξαναξεκινάν πτήσεις για εκεί?
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Γιατι ειχανε πωτε πτησεις εκει προγραμματισμενες???
 
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

dimkamp":21irdyrn said:
Στην αναζήτηση πτήσεων βγάζει την Ζάκυνθο σαν προορισμό.Ξαναξεκινάν πτήσεις για εκεί?

Ναι, από το hub της Λάρνακας (δύο post παραπάνω αναφέρεται η είδηση) :wall:
 
Top