Ένα τρελό αεροπορικό κουίζ

  • Thread starter Wii
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητοί, διανύουμε αισίως τη 2η εβδομάδα του «Τρελού Αεροπορικού Κουίζ».

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη διαχείριση που μας έκανε την τιμή να γίνουμε κοτζάμ ανακοίνωση στο φόρουμ προκειμένου να τραβήξουμε την προσοχή όλων και να αυξήσουμε τη συμμετοχή. Μετά το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ διαθέτουμε και Χορηγό Επικοινωνίας :cool:

Αν και δε μπορώ να γνωρίζω, θέλω να πιστεύω πως για καλύτερα αποτελέσματα έχουν πάρει φωτιά οι μηχανές αναζήτησης, τα τεφτέρια και κάθε τι που μπορεί να βοηθήσει (λυσάρι δεν έχει εκδοθεί) γι' αυτό και μέχρι τώρα έχω λάβει μόνο καμιά 50ριά απαντήσεις συνολικά. Απλά να ξέρετε πως με λίγο ή περισσότερο σωστό ψάξιμο οι πιο πολλές ερωτήσεις θα αποδειχθούν ευκολότερες απ' όσο νομίζουν κάποιοι αρχάριοι αφού χωρίς τέτοιο ψάξιμο είναι εξίσου δύσκολες και για τους «προχωρημένους» ;)

Επειδή δικαίως πάντως έχω ακούσει πολλά για τις ερωτήσεις αφού μέχρι και γνωστός κουιζάρχης του φόρουμ σωστά με αποκάλεσε δαίμονα με σατανικές ερωτήσεις, σκέφτομαι να σας καλοπιάσω λίγο... Τώρα που ξέρετε το κουίζ και τις απαιτήσεις του, θα σας κάλυπτε να παρατείνουμε την καταληκτική ημερομηνία καμιά δεκαριά μέρες; Σκεφθείτε το και θα ανακοινώσω μέχρι μεθαύριο τις τελικές ημερομηνίες λαμβάνοντας υπ' όψιν τις όποιες προτάσεις σας είτε εδώ είτε μέσω ΠΜ/email.
 
Wii ευχαριστούμε για την διοργάνωση! Θέλω να συμμετάσχω αλλά η προθεσμία είναι λίγο σύντομη για μένα, αν μπορούσαμε να έχουμε 2 βδομάδες περισσότερες θα ήταν υπέροχα (καθώς δεν μεσολαβούν και διακοπές)... :cool:

Επίσης επειδή έχω δει ότι κυκλοφορούν διάφοροι ''τρελοί'' στο φόρουμ, αν συμφωνείς μπορώ να σου στείλω κάποια μικρά promotional items της εταιρείας που δουλεύω (αεροπορικού περιεχομένου) και να τα μοιράσεις όπως νομίζεις - πχ στον 2ρο ή σε περίπτωση ισοβαθμίας.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν σχετικών παρακλήσεων, καταλήξαμε σε μία παράταση που πιστεύω καλύπτει και με το παραπάνω όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν:

:arrow: Νέα Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στο «Τρελό Αεροπορικό Κουίζ»: Δευτέρα 21/2 10:00GR

:arrow: Διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως και το βράδυ της Τετάρτης 16/2

Όσοι έχετε ήδη στείλει απαντήσεις, θυμηθείτε ότι μπορείτε να αλλάξατε έως και μία φορά την απάντησή σας εκμεταλλευόμενοι και τον επιπλέον χρόνο που προέκυψε (αν βέβαια κρίνετε πως χρειάζεται).

Επιπλέον, ευχαριστούμε τον αγαπητό flesland που θα χορηγήσει και αυτός από τη μεριά του το «Τρελό Αεροπορικό Κουίζ», προσφέροντας κάποια αεροπορικά promotional μπιχλιμπίδια για κάποιο ή κάποιους από τους πρωτεύσαντες, ειδικά αν υπάρξουν ισοβαθμίες :cool:

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους :great:
 
Αγαπητοί,
σπάω την ησυχία που επικρατεί και η οποία ελπίζω να οφείλεται στην ακατάπαυστη αναζήτηση των σωστών απαντήσεων, προκειμένου να ενημερώσω πως αισίως απομένει μόλις 1 εβδομάδα για τη λήξη του «Τρελού Αεροπορικού Κουίζ» το οποίο τράβηξε τόσο ώστε να μπορεί να αποκαλείται πλέον και «Αποκριάτικο Αεροπορικό Κουίζ»!

Μέχρι μεθαύριο Τετάρτη μπορείτε να ζητάτε διευκρινίσεις μέσω των γνωστών τρόπων αν και νομίζω ότι όλα είναι σαφή και ξεκάθαρα πλέον (λέμε τώρα...)

Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία, αναμένοντας τις απαντήσεις σας μετά την «κουιζο-αναδουλειά» που έπεσε στο μέηλ μου τις περασμένες εβδομάδες :mrgreen:
 
Ολοκληρώθηκε λοιπόν το τρελο-κουίζ μετά από 34 μέρες που έτρεξε και με 4 μόνο συμμετοχές παρ' ότι το κατέβασαν πάνω από 50.

Οι απαντήσεις και τα αποτελέσματα υπάρχουν στη σελίδα του κουίζ (βλ. πρώτο μήνυμα)

Ενστάσεις δεκτές καθημερινά. Αν κάποιος συμμετέχων θέλει αναλυτικά τη βαθμολογία του ας μου στείλει ΠΜ. Μετά την αυστηρή εκδίκαση των ενστάσεων θα φέρω σε επαφή χορηγούς και νικητές για τη βράβευσή τους :mrgreen:
 
Πολλά συγχαρητήρια στον spinal δικαιώθηκε, πιάς και τον αδίκησε η κληρωτίδα στο δικό μου κουίζ :great:

Wii, μπράβο για το πολύ καλό κουίζ.

Σχόλια:
Το κουίζ, όπως και να το έβλεπε κανείς, ήταν δύσκολο. Για να μήν πώ τρομακτικά δύσκολο. Μερικές ερωτήσεις ήταν πραγαματικά καταπληκτικές*. Θα ήταν καλύτερο να ήταν λιγότερες, μιάς που οι δύσκολες τρώνε χρόνο και όταν είναι και πολλές ο χρόνος γίνεται απαγορευτικός.

Δεδομένης της δυσκολίας, οι 4 που έπαιξαν είναι επιτυχία. Στο δικό μου δύσκολο έπαιξαν 7 και είναι και ένα καθιερωμένο κουίζ που γίνεται σε περίοδο εορτών. Άρα οι 4 είναι πάρα πολλοί. Δεν θές να ξέρεις πόσοι πήραν μέρος στο πρώτο δικό μου κουίζ. :oops:

Όπως σου είπα και ιδιαιτέρως, η τεχνολογία που χρησιμοποίησες ήταν πολύ καλή. Θέλει λίγο ψάξιμο το πώς παρουσιάζεις τις απαντήσεις στο τέλος, μιάς και εγώ (πχ) δεν θυμάμαι τί απάντησα σε μερικές. Αν στο είχα στείλει με πμ, θα ήξερα.

*Ερωτήσεις που με ήρεσαν ιδιαιτέρως:

Ο πύργος στη Βιέννη με τσάκισε. Είναι απίστευτο, να έχεις βρεθεί στο ίδιο ακριβώς σημείο της φωτό τόσες φορές αλλά να μήν κάνει κλίκ, μιάς και η Βιέννη έχει, εδώ και χρόνια, άλλον πολύ χαρακτηριστικό πύργο. :wall:

Το ραντάρ της Ρόδου, πάρα πολύ καλό. :great:
 
Φίλε Wii μόλις είδα μετά χαράς ότι αυτή τη φορά τα κατάφερα! ''Πήρα το αίμα μου πίσω'' για την ήττα στο κουίζ του gonso!!! :D
Εννοείται πως αποκόμισα πολλές ακόμα γνώσεις και σ'ευχαριστώ πολύ γι'αυτό! Και βέβαια συγχαρητήρια στους 3 ακόμα άξιους συμμετέχοντες. Οφείλω να ομολογήσω ότι οι περισσότερες ερωτήσεις,να μην πω όλες (!), ήταν πραγματικά psycho!

Όσον αφορά τις απαντήσεις εξεπλάγην από το Saab 340 το οποίο απ'ότι φαίνεται κακώς θεώρησα μονομιάς ότι ήταν το Saab 2000 Awacs. Όπως και το Αθήνα-Καλαμάτα καθώς στο μυαλό μου είχε μείνει ακόμα το καλοκαιρινό πρόγραμμα! Σ'αυτήν με το μαντηλάκι ήμουν ανάμεσα σε Aeroflot και Cubana και τελικά επέλεξα την λάθος ενώ η ερώτηση 30 ήταν μεγάλο παλούκι και όσο και αν έσκασα να τη βρω τελικά με έφαγε αυτή!

Επίσης η ερώτηση με τον πύργο της Βιέννης ήταν απίστευτη μιας και είναι ο παλιός της ενώ στην ερώτηση του ρανταρ πριν 1 βδομάδα έτυχε να πάω στη Ρόδο και με το που πάτησα το πόδι μου πήρα τα κυάλια και το εξέταζα εξονυχιστικά μιας και ήμουν σε μεγάλο δίλημμα με αυτό του Ηρακλείου! Τι να πρωτοπείς και για τις άλλες δηλαδή.

Μη μασάς για τους 4 συμμετέχοντες στο επόμενο σίγουρα θα προστρέξει πολύς ακόμα κόσμος.

Όπως και να 'χει thanks και πάλι για τον κόπο σου και εύγε για...την ευρηματικότητά σου!
 
Spinal τα συγχαρίκια και από μένα :great:

gonso αναρωτιέμαι τι μπιχλιμπίδι δεν έχεις να σου στείλω :D

Wii πολύ ωραίο το κουίζ σου! Ειδικά με το Saaremaa που τελικά δεν το βρήκα, πέρασα από τα μισά νησάκια μέσω του google earth στην Βαλτική, θάλασσα του Μπαρεντς κ λοιπές βόρειες περιοχές και ήταν σαν να ταξιδεύω ο ίδιος με φωτογραφίες από αεροδρόμια που μάλλον δεν θα δω ποτέ μου..!

Συμφωνώ ότι οι ερωτήσεις είναι βολικότερο να είναι σε αριθμό γύρω στο 20 και είμαι σίγουρος για μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέλλον!
 
Πολλά συγχαρητήρια για το κουράγιο και τον κόπο δημιουργίας, επεξεργασίας και παρουσίασης του quiz, πολλά συγχαρητήρια επίσης στον spinal για τη νίκη του καθώς και στους gonso και flesland για τη συμμετοχή. Η αφεντιά μου ήρθε τελευταία και καταϊδρωμένη :oops: και βασικά οι ερωτήσεις που απάντησα ήταν όσες ήξερα τη στιγμή που είδα το quiz. Στη συνέχεια λόγω αμέλειας αλλά και έλλειψης χρόνου δεν ξανακοίταξα το quiz, αν και δε νομίζω ότι θα έβρισκα περισσότερες από άλλες 4-5 απαντήσεις. Ντρέπομαι λίγο για να πω την αλήθεια... :oops:

Συγχαρητήρια και πάλι!
 
Αγαπητέ spinal, μπράβο για την πρωτιά σου. Πολλά μπράβο σε λολους όσους συμμετείχαν. Ήταν ένα πραγματικά ιδιαίτερο κουίζ που σίγουρα απαιτούσε πολλή ενέργεια. Προσωπικά θα ήθελα πολύ αλλά.. η δε σαρξ.. :mrgreen:

Αγαπητέ wii, εύγε και πάλι για την πρωτοβουλία σου. Τελευταία φορά που το λέμε δημόσια ε; Πρέπει να νιώθεις ήδη 5εκ. από το έδαφος :D Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν απαιτητικό και θα μπορούσε να είναι πιο μικρό. Νομίζω ότι την επόμενη φορά θα παρουσιάσεις κάτι ακόμα πιο ιντριγκαδόρικο :great:

Τα δώρα του νικητή περιμένουν ήδη στην αναμονή για ταχυδρόμηση.
Επίσης, παίρνω την πρωτοβουλία να δωρίσουμε στους υπόλοιπους 3 συμμετέχοντες ένα σετάκι από τις αναμνηστικές κάρτ ποστάλ στου Συλλόγου Φίλων Αεροπορίας "Απογείωση". Το αξίζουν αλλά και οι συνθήκες το "απαιτούν".
Τέλος, ένα αναμνηστικό δώρο περιμένει και τον δημιουργό του κουίζ. Για το καλό.
π.μ. για τα στοιχεία και.. έφυγαν όλα.
Να είστε όλοι καλά.


δικός σας
 
Top