Hellenic Imperial Airways

Νo comment ( δυσλεξια δεν έχω φίλε μου αλλα κακία υπάρχει εδω μέσα ).
 
Ας τελειώνει τώρα αυτό το θέμα. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις από τους συντονιστές και σωστά έγιναν. :3:
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες εδώ και ισχύουν. Όποιος δεν μπορεί να συμβιβαστεί μαζί τους (ή και μαζί μας) δεν τον αναγκάζουμε να μας διαβάζει πόσο μάλιστα και να συμμετέχει ενεργά στα θέματα του φόρουμ. Από την στιγμή όμως που κάποιος αποφασίζει να συμμετέχει ενεργά, τότε πρέπει να να δεχτεί τους κανόνες και τις συμβουλές μας. Απλά πράγματα.

Όποιος έχει πρόβλημα με αυτά που γράφτηκαν, μπορεί να γράψει κάτι σε αυτό το νήμα. Επιστροφή εδώ στα της Hellenic Imperial!
 
Ελάτε τώρα...σήμερα είναι η μέρα...περιμένω τις ειδήσεις για Α340, Α380 Β777 και Β787 και όλες τις ανακοινώσεις που θα το αποδεικνύουν. Δεκτές και ρετουσαρισμένες φωτό με το ex DIE στο JFK.

:hello?:
 
Περίμενα να αλλάξει η μέρα για να μην νομίζετε οτι γράφω πρωταπριλιάτικα...

Φήμες θέλουν την HIA να παίρνει Α321 και Α340 και να ξεκινάει μέσα στον Ιούνιο/Ιούλιο πτήσεις... Τα χουμε ξανακούσει βέβαια, οπότε μένει να το δούμε...
 
Πάντως το σύστημα κρατήσεών τους έχει ήδη διασυνδεθεί με το Galileo by Travelport. Προς το παρόν, το Galileo δείχνει ορισμένες μυστηριώδεις πτήσεις προς Johannesburg με 747-200. Όταν προσπαθείς να "πουλήσεις" μία θέση, το σύστημα εμφανίζει την πτήση ως unavailable... μυστήρια πράγματα (έως τραγελαφικά).
 
MerNion":2peputea said:
Φήμες θέλουν την HIA να παίρνει Α321 και Α340 και να ξεκινάει μέσα στον Ιούνιο/Ιούλιο πτήσεις... Τα χουμε ξανακούσει βέβαια, οπότε μένει να το δούμε...

MerNion για τί φήμες μας λες; Μερικά post παραπάνω ο Greg.CHQ postαρε το link για την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρίας. Η οποία, παρεπιπτόντως, βγήκε τώρα και στα ελληνικά ...με κάποιες μικροδιαφορές και συγκεκριμένα στη μετάφραση του "in the process of adding in its fleet more Aircraft of Airbus A340-300". Δείτε και μόνοι σας:

http://hellenicairways.com/i-hellen...osthetei-perissotera-aeroskaphi-sto-stolo-tis
 
Τα Α321-200 έχουν επιλεγεί για την κάλυψη των πτήσεων μικρής/μεσαίας διάρκειας ενώ τα A340-300 τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ξεκινώντας με την Νέα Υόρκη από Ιούνιο 2011 και εν συνεχεία τον Καναδά, την Μπανγκόκ, την Μελβούρνη κτλ.

Αυτό το κτλ. στο τέλος τι να σημαίνει άραγε;
 
Ότι κάποιος αμόρφωτος το έγραψε.
 
M!ke":3k59jbgt said:
MerNion":3k59jbgt said:
Φήμες θέλουν την HIA να παίρνει Α321 και Α340 και να ξεκινάει μέσα στον Ιούνιο/Ιούλιο πτήσεις... Τα χουμε ξανακούσει βέβαια, οπότε μένει να το δούμε...

MerNion για τί φήμες μας λες; Μερικά post παραπάνω ο Greg.CHQ postαρε το link για την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρίας..

Ανακοινώσεις ξέρει να βγάζει η HIA ουκ ολίγες... Πόσα από αυτά που ανακοινώνει όμως γίνονται στο τέλος πραγματικότητα είναι το θέμα.. Απλά το έγραψα έτσι γιατι το διασταύρωσα και από αλλου, και μπορεί αυτή την φορά όντως αυτά που ανακοινώνουν να ισχύουν (οτι θα πάρουν Α321, για το αν θα κάνουν όλους αυτούς τους προορισμούς δεν το ξέρω)
 
Γιά τα 343 πάντως η εταιρεία μπορεί να έχη βάλει στο μάτι τα τέσσερα τής πρώην ΟΑ που τα περιφέρουν κατά καιρούς στους τροχόδρομους τού LGAV (την περασμένη Κυριακή διέκρινα ένα από αυτά να είναι κοντά στά κτίρια τού cargo terminal).Από το να κάθωνται ανεκμετάλλευτα,καλύτερα να τα δώση το υπουργείον τού Παπακωνσταντίνου στόν Talalάκο μπάς και αξιωθούν οι χατζήδες να πηγαίνουν στην Μέκκα με κανένα αεροπλάνο που θα έχη και IFE......

Τα 321 δέν ξέρω πού θα τα βρούν.Από καμμιά Mandala ίσως....
 
Top