Aviation Career Day

Re: 2nd Aviation Career Day

Η Olympic Air αναφερόταν μόνο στην αρχική λίστα ως προσκεκλημένη. Τελικά δεν αποδέχτηκαν τη συμμετοχή τους στο recruiting κι έτσι αφαιρέθηκε.
Η Olympic Air θα συμμετάσχει στους ομιλητές και η Olympic Engineering στους εκθέτες.
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Μια τελευταία υπενθύμιση για την 2η Aviation Career Day.

Αύριο στο ξενοδοχείο Intercontinental. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:00 και οι ομιλίες αρχίζουν στις 9:30.

Δείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης της τελευταίες αλλαγές που έχουν γίνει στο πρόγραμμα.

Και να διευκρινίσω κάτι γιατί με ρωτάνε αρκετοί: Δεν είναι υποχρεωτικό να έρθετε από τις 9 το πρωί. Ο καθένας μπορεί να έρθει ότι ώρα θέλει και να παρακολουθήσει όποιες ομιλίες τον ενδιαφέρουν. Απλώς προσερχόμενοι στην είσοδο της εκδήλωσης περνάτε από το γραφείο της γραμματείας και κάνετε την εγγραφή σας.


Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά.


Σωτήρης
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Καλησπερα. Επεστρεψα απο το 2nd Aviation Day με τις καλυτερες εντυπωσεις. Πραγματικα συγχαρητηρια σε ολους τους διοργανωτες-συμμετεχωντες. Η οργανωση της εηδηλωσης ηταν εξαιρετικη δειχνωντας στον επισκεπτη οτι οι διοργανωτες εχουν προετοιμαστει πολυ καλα για αυτο που παρουσιαζουν. Οι ομιλητες επισης εξαιρετικοι, προσωπικα κρεμομουν απ' τα χειλη τους. Ελπιζω με τη βοηθεια ολων μας η εκδηλωση να γινει θεσμος!
Τελος θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την Olympic Engineering καθως μου ξεφυγε το γραφιακι τους.
Και του χρονου!!
 
Re: 2nd Aviation Career Day

-Πολυ καλη η εκδηλωση, περιμενουμε να γινει και του χρονου μεγαλυτερη και με περισσοτερους εκθετες οπως π.χ αερολεσχες αλλα ισως και με παρουσιασεις και για αλλες θεσεις στην αεροβιομηχονια οπως π.χ διοιηκητικες/οικονομικες με την αναλογη προσθηκη εκθετων(κολλεγια κ.τ.λ)

-Απο τις ομιλιες ξεχωρισε αυτη του κ.Πατουρα με θεμα του ελεγχου εναεριας κυκλοφοριας και τις ανατροπες στις προσληψεις και του Κ.Μαχαίρα με θεμα το μελλον του επαγγελματος,που ειναι και πολυ επικαιρο.Στο τελευταιο θα ηθελα να σταθω λιγο και να προτεινω στην επομενη career day ,αν ολα πανε καλα,να στειθει ενα "πανελ" συζητησης πανω απο σε αυτο το θεμα,με συμμετοχες απο hr αεροπορικων εταιριων-fto's-recruitment agents-επαγγλεματιων χειριστων και του κοινου,καθως σηκωνει πολυ συζητηση και οι αποψεις διειστανται...

-Επισης να μην γινεται μονο εστιαση στον ελληνικο αεροπορικο χωρο αλλα να προσκληθουν και διεθνης εταιριες οπως π.χ easy jet,lufthansa ,ba κ.τλ που δραστιριοποιουνται και στην ελλαδα και εχουν ελληνικο προσωπικο εδω οπου θα μπορουσαν να μας αναλυσουν τι ακριβως ζητανε ,ποιες θεσεις υπαρχουν και πως μπορουμε να φτασουμε σε αυτο.

-Απο τα μειον της εκδηλωσης ειναι η "χλιαρη" αλληλεπιδραση του κοινου γεγονος που εξηγειται εν μερη και με τη μικρη ηλικια αρκετων παρευρισκομενων.

keep walking.
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Συγχαρητηρια για την εκδηλωση.Ηταν πολυ καλυτερη απο περσυ..Και τουχ ρονου ακομα καλυτερα!
Οι πτησεις εθισμου ποτε κληρωνονται? :twisted:
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Η κλήρωση έγινε μετά το τέλος τον ομιλιών αλλά επειδή υπήρχε ένα θέμα με την αντιστοιχία των αριθμών με τα ονόματα και για να μην καθυστερούσε πολύ η διαδικασία, θα αναρτήσουν στο site τους από αύριο κάποια στιγμή τα ονόματα των νικητών.
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Εχουν μπει στο site τα ονοματα των νικητων απλα η επιλογη για να τα δεις ειναι ανενεργη. :cry:
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Βγήκαν τα αποτελέσματα των νικητών πτήσεων εθισμού και simulator :banana:
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Που τα βλέπεις; Δεν μπορώ να τα βρω πουθενά στο site...
 
Top