Aviation Career Day

Re: 2nd Aviation Career Day

Ναι το ξέρω το site αλλά δεν τα βλέπω πουθενά.. Σε πιο link πάτησες;
Στην αρχική σελίδα έχει μόνο τα video από τις ομιλίες...
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Αγαπητοί φίλοι,


Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια. Χάρηκα που γνώρισα κάποιους από εσάς από κοντά έστω και για λίγες κουβέντες στα διαλείμματα της εκδήλωσης.

Πέρυσι πήραμε το ρίσκο να διοργανώσουμε την “1η Aviation Career Day”, μια εκδήλωση όμοια της οποίας δεν είχε επιχειρηθεί ξανά στην Ελλάδα, και με την υποστήριξή των σχολών, των αεροπορικών εταιρειών αλλά φυσικά και με τη δική σας, το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία.
Φέτος το στοίχημα ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Έπρεπε εν μέσω κρίσης να καταφέρουμε να την επαναλάβουμε αλλά και να την βελτιώσουμε. Δεν ήθελα να καταλήξει πυροτέχνημα σαν τον «Αρχάγγελο» το 2005 ή τον «Ίκαρο» το 2008.
Σήμερα, λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση και αφού κόπασε η υπερένταση, μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε! Όχι μόνο διοργανώσαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εκδήλωση, αλλά επιπλέον καταφέραμε να τη βελτιώσουμε στα περισσότερα σημεία:

1) Το χρονοδιάγραμμα των ομιλιών τηρήθηκε με μεγάλη ακρίβεια. Σε συνδυασμό με το εκτυπωμένο πρόγραμμα των ομιλιών, ο κάθε επισκέπτης μπορούσε να διαλέξει ποιες παρουσιάσεις ήθελε να παρακολουθήσει και να έρθει μόνο σε αυτές. Ή να βγαίνει από την αίθουσα και να επανέρχεται.
2) Μειώσαμε τον αριθμό των παρουσιάσεων ώστε να υπάρχει περισσότερος διαθέσιμος χρόνος για ερωτήσεις.
3) Η αίθουσα της εκδήλωσης ήταν σημαντικά μεγαλύτερη (80%) και με καλύτερη διαρρύθμιση ώστε να διευκολύνεται η περιήγηση σ’ αυτή.
4) Υπήρχε μεγαλύτερη εκπροσώπηση από σχολές μηχανικών αεροσκαφών (Ε.Α.Β. , Olympic Engineering, H.A.T.A.)
5) Καταφέραμε να συμμετάσχουν περισσότερες εταιρείες στο recruiting.

Κάτι που με γέμισε προσωπικά με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είναι πως φέτος την Sky Express εκπροσώπησε ένα νέο παιδί το οποίο προσελήφθη στην εταιρεία από την περσινή μας εκδήλωση! Και απ’ ότι έμαθα κι άλλα άτομα που υπέβαλλαν πέρυσι το βιογραφικό τους κατά την “1η Aviation Career Day” βρήκαν εργασία.
Από τα σχόλια των εκπροσώπων των εταιρειών, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως και φέτος θα προσληφθούν άτομα που υπέβαλλαν το βιογραφικό τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ομιλητές, εκθέτες και recruiters για την άριστη συνεργασία τους και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε κι εφέτος με την παρουσία σας.

Βέβαια κάθε τι καλό μπορεί να γίνει και καλύτερο. Έχοντας αυτό κατά νου, θα λάβουμε υπ’ όψη μας όλα τα σχόλια και τις προτάσεις σας και θα διοργανώσουμε τον Μάρτιο του 2012 την "3η Aviation Career Day"!


Φιλικά

Σωτήρης Σωτηρόπουλος
 
Re: 2nd Aviation Career Day

Λογο οικονομικων και επαγγελματικων υποχρεωσεων η διαμονη μου στην Αθηνα ηταν ανεφικτη. Μη θελωντας να χασω
ομως και αυτη την χρονια το 2nd aviation career day καταφερα να ταξιδεψω απο την Καβαλα στην Θεσσαλονικη και
μεσα σε ενα 24ωρο, ακριβως, να διανυσω το δρομολογιο Θεσσαλονικη-Αθηνα με τρενο, να παρακολουθησω την εκδηλωση, να επιστρεψω
την ιδια μερα Θεσσαλονικη με το ιδιο μεσο και την επομενη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων να επιστρεψω στην Καβαλα.
Παρολο την κουραση και τις εξαντλητικες-μεταμεσονυκτιες διαδρομες θελω να συγχαρω και εγω με την σειρα μου τους διοργανωτες της
εκδηλωσης καθως και τους ομιλητες για τις εξαιρετικου επιπεδου ομιλιες τους, την ευχαριστη διαθεση τους και το υπεροχο κλιμα
που δημιουργησαν, αφου δικαιωσαν τους κοπους μου με μια πληρως καλα οργανωμενη εκδηλωση.
 
Re: 2nd Aviation Career Day

sierra_sotiropoulos":hpvf9ujn said:
Βέβαια κάθε τι καλό μπορεί να γίνει και καλύτερο. Έχοντας αυτό κατά νου, θα λάβουμε υπ’ όψη μας όλα τα σχόλια και τις προτάσεις σας και θα διοργανώσουμε τον Μάρτιο του 2012 την "3η Aviation Career Day"!
Δηλωνουμε παρων απο τωρα!
 
Για να μην ξεχνιόμαστε! Σε 35 μέρες από σήμερα:

3η AVIATION CAREER DAY

17 Μαρτίου 2012
Ξενοδοχείο Intercontinental, Αθήνα

http://www.aviationcareerday.gr/
 
3rd Aviation Career Day

Αγαπητοί φίλοι,

Με μια σχετική καθυστέρηση, ένεκα των δύσκολων καιρών που ζούμε, ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε και επισήμως την "3η Aviation Career Day"!
Η ημερομηνία είναι 17 Μαρτίου (Σάββατο) και ο τόπος το ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας (όπως και τις προηγούμενες δυο χρονιές).

Εν μέσω της σημαντικής κρίσης που περνάει η χώρα, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διοργανώσουμε την ημερίδα για 3η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που καμία άλλη αεροπορική εκδήλωση δεν έχει καταφέρει ποτέ στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα ομιλιών έχει πάρει κατά 80% την τελική του μορφή, περιμένουμε ακόμα κάποιες διευκρινήσεις και επιβεβαιώσεις.
Το πρόγραμμα του Recruiting έχει για την ώρα εκκρεμότητες οι οποίες θα διευθετηθούν εν ευθέτω χρόνω.

Για up-to-date πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.aviationcareerday.gr

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε και φέτος εκεί!
 
Re: 3rd Aviation Career Day

Η ωρα εναρξης της ομιλιας και κυριως της ενημερωσης ξερουμε ποια θα ειναι? ρωταω γιατι στο φυλλαδιο λεει ωρα 8¨30-17¨30
 
Re: 3rd Aviation Career Day

@ kosmasz

Οι ώρες που αναφέρονται στο φυλλάδιο είναι η συνολική διάρκεια της ημερίδας (ομιλίες+έκθεση+recruiting).

Στην ιστοσελίδα, στην ενότητα "Πρόγραμμα Ομιλιών", μπορείς να δεις τις ακριβείς ώρες διεξαγωγής των παρουσιάσεων.
Ο Επισμηναγός (Ι) Κοράνης θα πραγματοποιήσει την παρουσίασή του μεταξύ 9:10 και 9:40. Μετά θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσει σε ερωτήσεις. Υποθέτω πως θα παραμείνει στο χώρο της εκδήλωσης μέχρι τις 10:00.
 
Re: 3rd Aviation Career Day

πολυ καλη προσπαθεια η εκδηλωση.
Θα ηθελα ομως να δω και περισσοτερα π.χ αερολεσχες ωστε να μην γινετε συνεχεια αναμασηση των ιδιων πραγματων!
 
Top