Hellenic Imperial Airways

Ολες κι ολες μόνο 28 μέρες θα πετάξει στο Αθήνα - Θεσσαλονίκη;
Βλέπετε άλλο προορισμό ή άλλες ημερομηνίες φορτωμένες;
 
Μην μού πεις ότι σου κάνει εντύπωση αν πετάξει μόνο για 28 μέρες... :rolleyes:

ΥΓ: Βλέπω στο χάρτη MRS και έχω βασιμότατες ελπίδες πια...
 
Οι πτήσεις φαίνονται από 18JUN έως 28OCT.

Παρόλα αυτά, θα έλεγα να μην κάνετε μεγάλες χαρές. Και πέρσι η εταιρεία είχε ζητήσει slots (με 734 τότε) για SKG,HER,RHO,JMK,JTR κ.α. τελικά δεν πέταξε ποτέ. Βέβαια οφείλουμε να πούμε πως τότε δεν τα είχε σε συστήματα κτλ. Απλά θα έλεγα να είμαστε συγκρατημένοι!
 
Το αστείο είναι που έχουν στον χάρτη της Ευρωζώνης και τη Ρουμανία που είναι εκτός Ευρωζώνης!! Το Ευρωζώνη τι το θέλανε ρε παιδιά, μπορεί να μου εξηγήσει κανείς; Θα τους χάλαγε να βάζανε "Χάρτης Ευρωπαϊκών Προορισμών" η έστω "Χάρτης Ευρώπης"? Για να μην πω και το ότι στον παγκόσμιο χάρτη δεν έχουν κοκκινίσει τη Μελβούρνη....
 
Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι τα Α340-300 που αναφέρουν δεν είναι της πρώην ΟΑ αλλά της Virgin Atlantic...Και μάλιστα βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.
 
Από την μία καλύτερα γιατί θα είναι ετοιμοπαράδοτα και έτοιμα προς πτήση (γιατι αυτά της OA, δεν νομίζω αν τα αγοράσεις σήμερα να μπορούν αύριο να κάνουν υπερατλαντικό ταξίδι), από την άλλη κρίμα γιατι θα βρίσκαν επιτέλους αγοραστή.
 
Γιατι θα τα αγορασει τα 340/321?? Δεν θα ειναι μισθομενα?
 
Γιατι θα τα μισθοση τα 340/321 :?: οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι...λενε
 
Μπαράζ ανακοινώσεων από τους Αυτοκράτορες...

1. Υπέγραψαν συμφωνία με την Airbus για τεχνική και επιχειρισιακή υποστήριξη...
2. Ανακοίνωσαν νέο περιφεριακό διευθυντή για τις Η.Π.Α τον Γιώργο Κεσσανή, τον πρώην Commercial & Marketing Manager της παλιάς Ο.Α στη Ν.Υόρκη αν δεν κάνω λάθος...

Βρε λες?
 
Χμμ..ίσως με μικρά αλλά σταθερά (;) βήματα να στήνουν το μαγαζί σιγά σιγά. Πάντως αν δεν κατεβάζει heavy στο LGTS τότε θα πέσει πολύ στα μάτια μου. :twisted:
 
Top