Easyjet στην Ελλάδα

  • Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Στο site της Easyjet έχει αρχίσει η πώληση των εισιτηρίων για το Θεσσαλονίκη - Παρίσι. Προλάβετε!!!
Τιμές αναχώρησης από 34, 99 και επιστροφής από 36,99.
Καλές αγορές!
 
Λίγο δύσκολο να τις ανταγωνιστεί αυτές τις τιμές άλλη εταιρία,ακόμα και h ryanair θα δυσκολευόταν αφού το Buveaus μόνο κοντά δεν είναι στο Παρίσι.
 
Απο οτι βλεπω τα δρομολογια ειναι μαλλον μονο για την θερινη περιοδο αφου δεν εχει φορτωμενα για μετα τις 4 Σεπτεμβρη.
Οποτε μαλλον η Α3 θα παραμεινει μονη για την διαρκεια του χειμωνα.
Κριμα ενα, 3χ θα επιβιωνε φανταζομαι και τον χειμωνα.
 
Δλδ,αποκλείεται εάν πιασει και έχει κίνηση να το κρατήσουν και μετα τις 4 Σεπτεμβρίου? Ίδια ερώτηση και για το δρομολόγιο της Αιγαιου, της οποίας οι κρατήσεις δεν έχουν ανοίξει ακόμα και δίνει κατι τιμές π.χ. 530 ευρω..;
 
Ξέρει κανείς γιατί στα χειμερινά δρομολόγια της U2, στο ΑΤΗ-LGW,δείχνει τετοια μείωση πτήσεων;Πτήσεις βγάζει μόνο 1,4,5,7!!..Το ΑΤΗ-EDI τροποποιείται ελαφρώς, και θα αναχωρεί 1755 Τρίτη και Πέμπτη..
 
Ψαχνω πτησεις στο site της εταιριας και εχω μια απορια. Αφου διαλεξω ας πουμε προορισμο ημερομηνια κλπ μετα εμφανιζει επιλογες πτησεις για ταξιδιωτικη ασφαλεια και λοιπα. Θα στις αποσκευες. Ζηταει 30 ευρω ανα αποσκευη και αναρρωτιεμαι αν χωρις την εξτρα χρεωση για αποσκευες ο επιβατης εχει δικαιωμα να μεταφερει αποσκευες.
 
greeklad":1qnkhuzl said:
http://www.gozakynthos.gr/zanteinformer/local-news/new-easyjet-route/

Γνωρίζετε κάτι ή είναι ράδιο αρβύλα;

Απλα μπες στο σαιτ και δες ;)
Δεν ειναι αρβυλα

edit- λαθος μονο το LGW ειναι, mea culpa
 
hlias*, στο ναύλο συμπεριλαμβάνεται μια χειραποσκευή 56x45x25cm χωρίς περιορισμό βάρους, αρκεί ο επιβάτης να είναι σε θέση να την τοποθετήσει στο ντουλάπι χειραποσκευών χωρίς βοήθεια. Για επιπλέον αποσκευές υπάρχει χρέωση. Ο φθηνότερος τρόπος είναι η κράτηση εκ των προτέρων μέσω της ιστοσελίδας κι η τιμή διαφέρει ανάλογα με τη διαδρομή. Αν ο επιβάτης επιλέξει να πληρώσει για την αποσκευή στο αεροδρόμιο, η χρέωση είναι £25/€30. Αν στην έξοδο (κατά τη διαδικασία της επιβίβασης) προκύψει ότι ο επιβάτης έχει πάνω από μία χειραποσκευή, τότε η χρέωση για την αποσκευή είναι £40/€50. Αν ο επιβάτης αρνηθεί να πληρώσει, τότε το προσωπικό εδάφους δικαιούται να τον βγάλει από την πτήση. Αυτές είναι οι βασικές πληροφορίες, αναλυτικότερα οι όροι είναι εδώ.
 
Top