Austrian Airlines

  • Thread starter Cross
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Παντως οι αυστριακές πραγματικά δίνουν το χειροτερο φαγητό....
 
Δε νομιζω ότι έχεις δίκιο αγαπητη Magica. Η Austrian προμηθευεται τα γευματά της από το DO-CO ένα από τα καλυτερα εστιατόρια της Βιεννης. Δεν ξερω ποιοες εταιρειες εχεις ως μετρο συγκρισης (αλήθεια μπορεις να μας πεις με ποιες εχεις πεταξει μεχρι τωρα, για να συγκρίνουμε τα φαγητά τους ?) Μπορει η ποσοτητα να ειναι μικρη, αλλά στη γευση σκίζει.

Η Αegean , δίνει ζεστό φαγητό, αλλά ποότητα μετρια. Το ίδιο και η ΟΑ. Η Swiss ξηρα τροφή... Δες εδώ. Η Lufthansa ...ξηρά τροφή. Η LOT ζεστό και κρύο , ποιοτητα μετρια. Η ΒΑ κρυο σαντουιτς , καλή ποιοτητα. Η AF δίνει κρυο πρωϊνο, ποιότητα μετρια (με το ψωμι σκότωνες άνθρωπο).

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη σχεση με την Austrian, αλλά αξιώματα "εχει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ φαγητο" καλό ειναι να συνοδευονται με επιχειρηματα. Περιμενω λοιπον το μετρο σύγκρισής σου.
 
Σε προσφατο ταξιδι μου απο και προς LHR,στο πηγαινε με Ολυμπιακη το πρωινο ηταν αρκετα φτωχο,με μια τυροπιτα και κατι σαν κρεπα(εκτος απο τα κλασσικα ψωμακια κλπ).Στην επιστροφη η BA,ειχε full english breakfast με scrambled eggs,λουκανικο,μανιταρια,ντοματες,μπεικον και μαζι γιαουρτι και φρεσκα φρουτα.

Για Austrian,πριν 2 χρονια που ειχα 2 πτησεις το φαγητο ηταν εξαιρετικο.
 
Έχοντας πετάξει τον τελευταίο χρόνο με jat, lufthansa, malev, aegean, το φαγητό που έφαγα στις αυστριακές ήταν μακράν το χειρότερο.

Στην πτήση από Βιέννη για Αθήνα μας έδωσαν μια " κρύα ποικιλία" για την ακρίβεια 2 ντοματάκια, 3 μικρά κομματάκια τυρί, 3 κομματάκια αέρος σαλάμι και 1 μικρή κοτομπουκιά. Αντί για ψωμί μας έδωσαν κάτι μαύρο συσκευασμένο -ψωμί δεν ήταν- το οποίο απλά δεν τρωγόταν (το δοκίμασα από περιέργεια αλλά δεν τρωγόταν). Δεν μας έδωσαν τίποτα άλλο εκτός από ένα χυμό ή καφέ. Οι περισσότεροι από τους επιβάτες που καθόμασταν πίσω πίσω, επιστρέψαμε τα πιατάκια με φαγητό μέσα (αν το θεωρήσουμε το παραπάνω φαγητό)

Αντίθετα σε άλλες πτήσεις άλλων εταιριών με μικρότερη ώρα ταξιδίου, το φαγητό ήταν σαφώς καλύτερο και πολύ γευστικό.
 
Σε πολύ κοντινές πτήσεις πάντως τα λίγα που δίνουνε είναι καλά, καλύτερα από της Aegean κατά τη γνώμη μου. Αν και τίποτα απ'οσα έχω δει δε συγκρίνεται με ό,τι μου έχουν δώσει στις 4 πτήσεις που έκανα με BA και snack και lunch. (εξαιρώντας προφανώς Ασιατικές εταιρίες...)
 
magica":bpxudljc said:
Έχοντας πετάξει τον τελευταίο χρόνο με jat, lufthansa, malev, aegean, το φαγητό που έφαγα στις αυστριακές ήταν μακράν το χειρότερο..

Εμ, πες μας οτι πεταξες με αυτες τις εταιρειαρες και απο εκει προκυπτει η συγκριση...
 
Ακριβως! Δεν είναι εταιριάρες αλλά έχουν καλύτερο φαγητό μακράν από τις αυστριακές. οποτε συγκρίνοντας αυτες τις εταιριες και την αυστριακη, καταλαβαινεις τι φαγητο προσφέρουν οι αυστριακές!

Παντως θεωρω μακράν καλύτερα τα σαντουιτσακια της lufthansa.

ΥΓ. Και ετυχε να πετάω χθες πάλι με αυστριακές και πάλι χαλια μας εδωσαν. Οι περισσοτεροι το γυριζαν πίσω χωρις καν να το φάνε.
 
Την ίδια μέρα που ξεκινά η LH την TIP ξεκινά και η ΟS891/92 με Α319, θα κάνει την Τρίπολη 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Κυριακή) Αλλά με εξωπραγματικές τιμές παρ’ όλο που έχει red tickets είναι €750 όταν η LH to δίνει με επιστροφή €360.
Δεν είναι τυχαίο που τα οικονομικά της OS δεν πάνε καλά.
 
Top