LGHI/JKH Chios "Omiros"

Το αεροδρόμιο ανοίγει κάθε μέρα στις 06:30, παραμένει κλειστό για κάποιες ώρες το μεσημέρι-απόγευμα, και κλείνει οριστικά το βράδυ στις 22:15 τις καθημερινές, 21:45 το Σάββατο και 24:00 τις Κυριακές.

Το WiFi λειτουργούσε μέχρι την αρχική προειδοποιητική σελίδα

Αυτή είναι η εντύπωση που σου δίνει γενικά το wi-fi της ΥΠΑ σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια. Υπάρχει ένα αόρατο κουμπάκι πάνω αριστερά, επί του λογότυπου της υπηρεσίας, το οποίο σε εισάγει στο internet. :rolleyes: :p
 
Κάτι κινείται με την επέκταση του αεροδρομίου αρκεί να βρεθεί ρευστό για τίς απαλλοτριώσεις.
 
Μπορεί ίσως κάποιο μέλος από Χίο να μας πει αν η ιστορία με τον ''Έλληνα κροίσο'' και το Falcon 900 είναι αλήθεια ή μούφα της εγκυρότατης εφημερίδας Δημοκρατία;

http://news247.gr/oikonomia/forologia/e ... 75591.html

Σημειώνεται ότι, σε επικοινωνία του NEWS 247 με υψηλά ιστάμενο υπάλληλο στο αεροδρόμιο της Χίου, το δημοσίευμα διαψεύδεται κατηγορηματικά.
 
Δεν υπάρχει κανένα αεροπλάνο αγνώστου ιδιοκτήτη στο αεροδρόμιο της Χίου,πόσο μάλλον Falcon :D :D :D
 
Ας ηρεμήσουμε παίδες και ας σκεφτούμε λογικά...
Εάν υπήρχε μία πιθανότητα να έχει έρθει ένα περίεργο αεροσκάφος στη Χίο, το μόνο σίγουρο θα ήταν ότι κάπου θα το είχατε δει αναρτημένο (με φωτογραφία εννοείται)!
Τώρα, αν οι "πληροφοριοδότες" μου και τα μάτια μου (αφού περνάω κάθε μέρα από εκεί) με γέλασαν, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνω μία μικρή επέμβαση στα μάτια μου και φυσικά να βάλω στη μαύρη λίστα τους "πληροφοριοδότες" μου... ;)
 
Τα 27.500.000 "δεσμεύτηκαν":
1. Απο το Διαγόρας 11.300.000
2. Απο το Μακεδονία 10.065.000
3. Απο το Ιπποκράτης 5.900.000

με αποτέλεσμα την γενική κατακραυγή, όχι βέβαια για τη Χίο αλλά για το ότι τα α/δ αυτά για να δούν φράγκο μπάς κ φτιάξει καμιά κυλιόμενη, κανένα ασανσέρ κ καμιά οροφή παρακαλάνε χρόοοοονια... :wall: :wall: :wall:
:arrow: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=164323&catid=1&subcatid=5
 
Ενα μεγάλο βήμα έγινε μετά απο σχεδόν 30χρόνια κι απ ότι φαίνεται είμαστε κοντά στην επέκταση του διάδρομου κατά 300μέτρα προς τον βορρά :thx:
 
OFF TOPIC MODE ON
Κλασσικό παράδειγμα κανιβαλισμού της ελληνικής κοινωνίας. Οι Χιώτες πανηγυρίζουν για την επέκταση, κραυγάζουν "επιτέλους" και κάνουν σημαία τα δίκια τους για την παρούσα κατάσταση του αεροδρομίου, αδιαφορώντας για τους λοιπούς. Οι λοιποί με τη σειρά τους που έχουν πληρώσει εκατομμύρια διεκδικούν το δίκιο τους φωνάζοντας το "γιατί να πληρώνω εγώ για να κάνει έργα ο άλλος" και κάνουν σημαία τα δίκια τους για την παρούσα κατάσταση των αεροδρομίων τους, αδιαφορώντας για τους πρώτους. Όλοι έχουν δίκιο και άδικο ταυτόχρονα και πλέον ταμπουρώνονται πίσω από τα ξεχωριστά τους επιχειρήματα. Κάπου εκεί πετάγονται και οι τοπικοί παράγοντες με πολιτική ρητορία ισοδύναμη ενός κουκουτσιού αβοκάντο και φανατίζουν τον οπαδό/πελάτη/ψηφοφόρο τους, παρουσιάζοντας εαυτούς ως σωτήρες ήρωες του τόπου τους. Κι ας έλεγε ο Μπρεχτ "αλίμονο στη χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες". Ο ηγετίσκος (κι ολίγον γκεμπελίσκος) ξεπηδά αγωνιστικά και αυθόρμητα, με ιαχές πολέμου, βάζει στη ζυγαριά την ανωτερότητα ενός τόπου απέναντι στον άλλο. Και οι "πολίτες" περιμένουν τους βάρβαρους να τους σώσουν με τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι. Γιατί καλύτερα αν-ίδρωτα ψίχουλα παρά το οτιδήποτε άλλο, καλύτερη η αποποίηση ευθυνών που δεν γεμίζει το τσιμεντένιο κάστρο with view to alcohol and greek souvlaki πανάθεμα με. Συγνώμη για την "εκτός θέματος" ανάρτηση.
OFF TOPIC MODE OFF
 
Top