HELP για headset

AugustBurnsRed

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
21/03/2010
Μηνύματα
26
Likes
0
Περιοχή
Athens
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Θα εκτιμούσα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει ένα καλό active noise reduction headset και ένα passive, και αν ξέρει ποια είναι τα καλύτερα στο είδος τους ξεχωριστά. Ευχαριστώ!!!
 
Καλημέρα AugustBurnsRed
απο το 1998 έχω τα David and Clark 13.4 . Προσωπικά τα θεωρώ απο τα καλύτερα ακουστικά στην αγορά.Κανένα πρόβλημα και κανένα παράπονο απο τα 13.4.

Εδώ και 6 μήνες πετάω με τα BOSE A20.Έχουν noise reduction και BT. Εδώ θα μιλήσουμε για ακουστικά που κάνουν την διαφορά. Το Noise Reduction είναι απίστευτο. Όταν το ενεργοποιήσης ο ήχος μειώνεται κατα 90%. όσο αναφορά το ΒΤ , συνδέεται το κινητό και μιλάς πολύ καθαρα . Αυτός που σε καλεί (στο τηλ.) δεν ακούει καθολου ήχο κινητήρα. Υπάρχει και η δυνατότητα να συνδέσουμε και mp3.
Γενικά τα david clark ειναι πολύ καλά ακουστικά σαν κατασκευή και ποιότητα αλλα τα bose κάνουν την διαφορά( και στη τιμή φυσικά)

Ελπίζω να βοήθησα
Φιλικά
 
Ανάλογα την τσέπη του καθενός.
Προσωπικά λόγω των αυξημένων εξόδων της εκπαίδευσης, αγόρασα τα ASA HS-1A.
Μόλις πάρω το fATPL θα μου κάνω δώρο τα BOSE A20

Εχω δοκιμάσει τα BOSE X με τη διπλή λειτουργία και πραγματικά η μείωση του θορύβου είναι εξαιρετική. :great:
Να πώ επίσης οτι στα active noise ακουστικά υπάρχει και η δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας μείωσης του θορύβου καθιστώντας τα ως passive.

Δεν νομίζω πάντως κάποιος που έχει δοκιμάσει τα active noise ακουστικά να θέλει να γυρίσει στα passive.

Στο εξωτερικό πάντως παίζουν πολύ και τα lightspeed zulu
 
Θα συμβάλλω στην κουβέντα από την πλευρά όχι του χρήστη αλλά του επισκευαστή. Η επισκευή των BOSE είναι γενικά πιο ακριβή και σχεδόν οτιδήποτε χαλάσει (με εξαίρεση τα ear pads) πρέπει να στείλεις το σετ σε επισκευαστή στο εξωτερικό, διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις τα ανταλλακτικά τους.
Σε αντίθεση, για τα David Clark (αλλά και για άλλα σετ) μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα στο internet, σε μικρότερο κόστος και να τα φτιάξεις μόνος σου (αν βέβαια ξέρεις το πρόβλημα ;) ).
Όποιος έχει τσέπη που αντέχει βέβαια δεν πολυσκέφτεται το κόστος επισκευής.
Οσον αφορά τη χρήση πάντως θα συμφωνήσω ότι τα BOSE έχουν από τα καλύτερα ANR.
 
Εαν τα οικονομικα σου δεν σου επιτρεπουν τα Bose A20, τοτε ψαξε για τα Χ που ενδεχομενως λογω της κυκλοφοριας των Α20 θα χει πεσει και η τιμη τους. Ειναι πολυ καλα και καποια θεματακια εργονομιας (καποιοι εχουν παραπονεθει για πιεση λογω του δυνατου ελατηριου) εχουν διορθωθει.
 
Γεια σας παιδιά,

Επί της ευκαιρίας να ρωτήσω και εγώ αν έχει δουλέψει κανείς Lightspeed headset καθόλου;

Ρωτώ διότι πριν 1.5 χρόνο περίπου μου δόθηκε ι ευκαιρία να πετάξω ένα αεροβατικό Citabria, αλλά ήταν απρόσμενο και δεν είχα μαζί μου το αξιόπιστο David Clark μου, όποτε δανείστηκα ένα lightspeed, δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά μου έλεγαν πως είναι από τα καλυτέρα στην αγορά. Είχε Active Noise Reduction technology και Bluetooth. Σας πληροφορώ πως πήγα να κουφαθώ εκείνη την μέρα.
Είτε έβαζα το ANR είτε όχι, δεν έκανε μεγάλη διαφορά και ένιωθα λες και είχα την Lycoming να κάθεται δίπλα μου.
Ήταν στιγμές που δεν άκουγα καν τον πύργο.
 
Να ρωτήσω κάτι άλλο.
Μπορεί ενα απλό PNR Headset να μετατραπεί σε ANR?
Η έρχονται κατασκευασμένα φίξ απο το εργοστάσιο και δεν χωράει μετατροπή ?
 
Top