Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Flynaked":2t4kb2k4 said:
Συν βαλίτσα πήγαινε έλα, συν φόρους, συν χρέωση κράτησης μέσω πιστοτικής, κάπου κει θα πάνε και τα 16.

Μισό... σύμφωνα με το best case scenario (κατά τη γνώμη μου)
Εισιτήριο 9 χ 2 = 18
Χρέωση κράτησης (αν δεν είναι η Mastercard debit) 6 x 2 = 12
Βαλίτσα 15 κιλών (και οχι 20) 20 χ 2 = 40 (δεν εννοούμε χειραποσκευή)

Σύνολο 70 ευρώ

Δεν μας το εξηγείς λίγο καλύτερα?
 
το δικο μου εισητηριο περιελαμβανε βαλιτσα 40Ε χρεωση καρτας 12Ε και φορους+εσητηριο εβγαινε στα 105Ε.πολυ καλη τιμη.ο καφες ειχα στο αεροπλανο 3Ε και γενικα ολα ειχαν καλες τιμες.φαγαμε τα δικα μας σαντουιτς χωρις κανενας να μας πει τιποτα απλως πληρωσαμε ενα καφε και πατατακια για τα παιδια.3 και 2,2 τα πατατακια.δεν χαλασε και ο κοσμος.απο το μιλανο φυγαμε τουλαχιστον ενα τεταρτο πιο νωρις αποτι ελεγε το εισητηριο.καλο και αυτο φτασαμε πιο νωρις σαλονικα.εμεινα και εγω και η οικογενεια μου πολυ ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη εταιρεια.και το προσωπικο της χαμογελαστο και εξυπηρετικο.
 
Καλα ολα αυτα αλλά ειναι απογοητευτικό το load factor της επιστροφής. Με 15% πληρότητα τέλη Αυγούστου, τι να περιμένουμε το χειμώνα που απο οτι εχω δει διατηρεί τις ιδιες συχνότητες?
 
OA701":11sgxm3v said:
Το είδα το πρωί, ευτυχώς και το Βήμα γιατί τα τοπικά μμε πλατιάζουν ενώ έχουν μπεί στη μέση και μικροσυμφέροντα (πολιτικά, επιχειρηματικά κτλ.). Απ΄ το ρεπορτάζ του Βήματος λοιπόν κρατάω την πάρα πολύ σωστή άποψη του Κώου προέδρου της τοπικής ένωσης ξενοδόχων (που δυστυχώς δεν άκουσα κανέναν απ' τη Ρόδο να τα λέει)
«Τα νησιά ήταν απροετοίμαστα για να δεχθούν κόσμο κατά τη διάρκεια του χειμώνα», δηλώνει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κω κ. Μ. Χατζημιχαήλ, τονίζοντας ότι η εταιρία ανέφερε παράπονα από πελάτες της για «κλειστά καταστήματα» στα νησιά και προσθέτει ότι «θα πρέπει να γίνει καλύτερη προετοιμασία έτσι ώστε και οι επιχειρηματίες να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους» και εκτός της θερινής περιόδου. Στόχος, αναφέρει είναι «να επιμηκυνθεί σιγά - σιγά η σεζόν», ετσι ώστε να φτάσει στο δωδεκάμηνο μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια. «Προσπαθούμε να κρατήσουμε και να αυξήσουμε τις πτήσεις για το καλοκαίρι»

Eγώ επειδή δεν έχω κατέβει Ρόδο χειμώνα δεν έχω δει πως είναι, αλλά όταν λεει ότι ήταν κλειστά τα καταστήματα τι εννοεί;Οι χειμερινοί επισκέπτες στη Ρόδο δεν θα τρέξουν για μπάνιο σε Φαληράκι,Ιαλυσσό, κτλ...Μεσα στην πόλη της Ρόδου, παλιά και νέα,έχει ενα σωρό καφέ,μπαρ,εστιατόρια,καταστήματα..Αυτά κλείνουν το χειμώνα; αν ναι οι Ροδίτες τοτε που πάνε;Αν όχι, τότε δεν νομίζω αλλού π.χ. στη Μαγιόρκα με 10 βαθμούς το χειμώνα τα παραλιακά μαγαζιά ναναι ανοιχτά..Διαφωτισε με βρε ΟΑ701 που τα ξερεις από πρωτο χέρι..Συμφωνώ κι εγώ ότι πρεπει να ωριμάσει η ιδέα του χειμερινού τουρισμού σιγά σιγά, και ο εγκεφαλος των επιχειρηματιών επίσης που κινούνται στο αρπακολλατζίδικο στυλ,προτού η FR πετάξει 12μήνες το χρόνο σε Ρόδο-Κω..Οι φίλοι μας οι Τούρκοι απεναντι στην Αττάλεια το εχουν καταφέρει εδώ και χρόνια,εμεις γιατί όχι;Η Αττάλεια το χειμώνα δεν είναι και κανά..Λονδίνο..
 
Μια ερώτηση έστω και κουραστική ίσως με το online check in τι πρέπει να κάνω ακριβώς.... αυτό σημαίνει ότι δεν περνάω απο έλεγχο.....με την βαλίτσα?
 
κανεις check in μεσω τις ιστιοσελιδας της εταιρειας,ευκολο ειναι και οταν πας στο αεροδρομιο και εχεις βαλιτσα δινεις την καρτα επιβιβασης που αναφερει την βαλιτσα στο γκισε και την παραδιδεις την βαλιτσα.με την ιδια καρτα επιβιβασης περνας τον ελεγχο διαβατηριων και πηγαινεις στην θυρα επιβιβασης. Μηπως εχει ακουσει κανεις κατι για νεους προορισμους απο θεσσαλονικη με την FR?
 
Έχω την εξής απορία:

αν στην αγγλική σελίδα της ryanair κάνεις μια αναζήτηση με flexible date, ενώ βγάζει 7 ημέρες, από κατω δεν βγάζει την τιμή για κάθε μέρα παρά μόνο για τη μέρα που έχεις επιλέξει κάνοντας κλικ
http://dl.dropbox.com/u/14109345/ren.JPG

Αν κάνεις την ίδια αναζήτησης πχ στο βέλγικο site σου βγάζει κανονικά τιμές για όλες τις μέρες (όταν έχει πτήση)
http://dl.dropbox.com/u/14109345/rbe.png

Μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό το ενοχλητικό;
 
Έχεις δίκιο, ...., πάντως μπορείς να επιλέξεις και την Ιρλανδική σελίδα που ειναι στα αγγλικα (αφού τα γαλλικά και τα ολλανδικά είναι λιγότερο γνώριμες γλώσσες στους περισσότερους)
 
Προσφορές για Ρώμη και Μιλάνο από Θεσσαλονίκη από 9 ευρώ για τον Νοέμβριο..Στο μεταξύ το Μπάρι πήγε άπατο και τελικά το βγάλανε πριν καν ξεκινήσει αφού δεν πουλάγε η γραμμή αυτή..Βάλε μια Βαρκελώνη, μια Μαδρίτη, μια Βρέμη, ένα Weeze,ρε άνθρωπε ή ας κράταγε τη σύνδεση με Στοκχόλμη...
 
Για το Μπαρι παντως λογικο ηταν το κοψιμο αφου οπως ειδα οταν ακομα ηταν διαθεσιμο το δρομολογιο, ακομα και τις πρωτες μερες του Νοεμβρη δεν πρεπει να ειχε πουληθει ουτε μια θεση. Αν και θεωρω ξεκινημα τετοιας γραμμης χειμωνιατικα ακυρο σχεδιασμο....
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top