Olympic Air codeshare agreements

NFEEFE":1f3y2f9m said:
.....Δεν ειναι και τοοοσο πολυ skyteam ακομα....

Ακριβώς ο πίνακας που παραθέτεις δείχνει μια κλήση-Προδιάθεση προς Skyteam.
Οι πτήσεις της Α3 είναι προς προορισμούς / κέντρα εταιρειών Skyteam (AF,AZ).
H CY όλες οι codeshare συμφωνίες που έχει είναι με μέλη της Skyteam εκτός των Gulf Air & Syrian.
H Etihad & Virgin Atlantic κ*λ*τρίβονται με την Skyteam.
Ξέχασες να αναφέρεις τις πτήσεις της Α3 προς Βαρκελώνη και Μαδρίτη που έχουν κωδικούς νΟΑ.
Γιατί η νΟΑ δεν κ*λ*τρίβεται και με κάποια εταιρεία από την OneWorld?
 
Βασικα δε τη ξεχασα, απλα αυτες που δεν ηταν για πωληση point to point τις ανεφερα ετσι:
καποια ακομα εξωτερικου τα οποια ομως ειναι μονο για Connections
;)
 
Μπήκα στο σάιτ τόσο της OA όσο και της KLM, καμία σχετική ανακοίνωση για CS, αλλά και στις κρατήσεις καμία ένδειξη...Στην ΟΑ δεν δείχνει τις πτήσεις της KLM και τούμπαλιν..Στο μεταξύ η πρωινή πτήση της KLM από ΑΤΗ όσο πάει γίνεται μαύρη νύχτα..Στα χειμερινά την έχει στις 4:55...
 
Είναι νωρίς ακόμα για να φαίνεται οτιδήποτε. Ούτε οι ίδιες οι εταιρίες δεν το έχουνε ανακοινώσει την Παρασκευή στις 16 θα μάθουμε. Όμως η KLM ήδη χρησιμοποιεί πτήσεις της Ολυμπιακής για Αθήνα (απο Λονδίνο πχ.)
 
Στο σύστημα κρατήσεων της KLM του μηνός Οκτωβρίου οι πτήσεις της ΟΑL φαίνονται κανονικά και μάλιστα, στις συνδυασμένες πτήσεις (με ενδιάμεσο σταθμό Αμστερνταμ) την δίνει σαν εναλλακτική λύση. Μιλώ "εξ ιδίας" πείρας! :D
 
Σήμερα έγινε η παρουσίασις του cs με την Royal Dutch. H συμφωνία περιλαμβάνει
Ειδικότερα οι επιβάτες της Olympic Air θα μπορούν να ταξιδέψουν με πτήση κοινού κωδικού της ΟΑ από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας προς το Άμστερνταμ, και να συνεχίσουν μέσω του αεροδρομίου Schiphol με την ίδια πτήση προς Κοπεγχάγη, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Γκέτεμποργκ, Αμβούργο, Μάντσεστερ, Όσλο και Στοκχόλμη με αεροσκάφος της KLM.
Αντίστοιχα, οι επιβάτες της KLM θα μπορούν να κλείσουν μία πτήση κοινού κωδικού της KLM για να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Κω, Ρόδο Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη που θα εκτελείται με αεροσκάφος της Olympic Air.
:arrow: http://www.olympicair.com/el-gr/ana...tio-typoy-(paraskeyi-16-septemvrioy-2011).cmt
Ενδιαφέρουσες και νομίζω σωστά διαλεγμένες οι συνδέσεις από AMS...
 
Με την ίδια πτήση; Ενδιαφέρον... Δηλαδή κάποιος που φτάνει από Αθήνα στο Αμστερνταμ θα μπορεί ταυτόχρονα με την ίδια πτήση να πάει και Κοπεγχάγη και Εδιμβούργο και Γλασκώβη κλπ. κλπ. Τρενάκι είναι; :D
Δυστυχώς, η μόνη χαμένη από τη συμφωνία είναι η ΟΑ εφόσον προσθέτει 5-6 προορισμούς, ενώ η KLM μπορεί να βελτιώσει τις πληρότητές της σε πτήσεις προς/από όλους τους προορισμούς της για Αθήνα... Και κάτι ακόμα ενδεικτικό:
HAM-AMS-ATH-AMS-HAM με KLM 168 Ευρώ, με ΟΑ 248 Ευρώ... Με τις υγείες τους...
 
Εγώ πάντως δεν βλέπω χαμένη την ΟΑ αφού μιλάμε για μία αεροπορική που δίνει αγώνα για να συμμαζέψει τα οικονομικά της σε πολύ δύσκολους καιρούς. Απεναντίας, βλέπω την ΟΑ να εξυπηρετεί -έστω και με cs connections- πλέον προορισμούς που οι απ' ευθείας πτήσεις απο Αθήνα είναι μονοπώλιο τον χειμώνα (εκτός της CPH) και η ενναλακτική ήταν κυρίως A3/LH.
 
Top