Βράβευση για την Aegean

Βραβεία και διακρίσεις απο την ERAA γιοκ για τα ελληνικά περιφερειακά μεγαθήρια. Φετος, ήταν η σειρά των Air Nostrum, Widerøe και SATA Açores, πάρουν το χρίσμα των Airlines of the Year 2011-12. Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν "ξηλωθει" και οι σχετικές κονκαρδες απο τις στολές της άκρως ανταγωνιστικής ΟΑ.
 
Και πάνω που το είχα άγχος, τώρα που ο Σιμιγδαλάς δεν είναι πια ούτε πρόεδρος στην ERAA, ούτε σε καμία από τις δύο εταιρείες, τι θα απογίνουμε χωρίς φοίνικες και βραβεία...
 
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θά 'ναι. Όλα είναι ένα παιχνίδι των κερδοσκόπων της Τρόικας, της Merkel και της Lufthansa. Όπως υποβαθμίζουν τις τράπεζές μας, έτσι υποβαθμίζουν και τις αεροπορικές μας εταιρείες. Όσο όμως υπάρχουν "ολοκαινουργια" Airbus, υπάρχει ελπίδα.

Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε και την ετήσια απονομή των "Χρυσών Πύργων", που δίνει ο ΔΑΑ στις "ταχύτερα αναπτυσσόμενες" (sic) αεροπορικές εταιρείες της χρονιάς (γνωστά και σαν "Golden Venizelies"). Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ελληνικές εταιρείες, που αδικήθηκαν τόσο κατάφωρα, προκλητικά και ανθελληνικά από την ERAA.
 
Aγαπητε aakunz τις κονκαρδες η ΟΑ τις εβγαλε για να βαλει στην θεση τους αυτη των γενεθλιων των 2
χρονων κι οχι για κανενα αλλο λογο.
 
Xα χα χα!!! Μέχρι πότε θα γιορτάζει η οα γεννέθλια; Θα υπάρχει άραγε σε ένα χρόνο;;
 
lydiagr11":25mdiapu said:
Aγαπητε aakunz τις κονκαρδες η ΟΑ τις εβγαλε για να βαλει στην θεση τους αυτη των γενεθλιων των 2
χρονων κι οχι για κανενα αλλο λογο.


Το silver award το έχει πλέον η Widerøe, η οποία μαζί με την Air Nostrum και την SATA Açores, πήραν τα βραβεία (αγαπημένοι πελάτες της Bombardier και οι τρεις). Την ΟΑ και την Αιγαίου τις αγαπάμε. Δεν αγαπάμε το δούλεμα που πέφτει σε αυτές τις "βραβεύσεις".

http://www.eraa.org/about/awards-a-hono ... or-entries
 
Την Τρίτη θέση κατέλαβε η Α3 στην κατηγορία World Regional.

http://www.worldairlineawards.com/Award ... al2012.htm

και την 4 θέση στην κατηγορία World Regional

Την Τρίτη θέση κατέλαβε η Α3 στην κατηγορία World Regional.
 
τα βλέπω διπλά ή μου φαίνεται;
 
Εγώ τα βλέπω τριπλά, μάλλον είμαι πιο χάλια από εσένα Thansasis_U2
 
Top