Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Δεν νομίζω. Η ryanair επικοινωνεί με τους επιβάτες της μόνο μέσω email.
 
Έχω κλείσει για 4 με 7 Νοεμβρίου εισιτήρια για Ρώμη από Θεσσαλονίκη με 32 το άτομο!
Σε αυτά τα δύο αεροδρόμια πως είναι ο έλεγχος της χειραποσκευής?
Δηλαδή μία μαλακή τσάντα με μεγαλύτερο πάχος στο μέγεθος που συμπιέζεται επειδή δεν είναι τελείως γεμάτη θα έχω πρόβλημα?
Αναλυτικά η τσάντα είναι wide 48cm, depth 27cm, high 23cm
Επίσης επειδή δεν θα έχω Internet για λίγες μέρες δοκίμασα να κάνω από τώρα online check in και με άφησε.Υπάρχει θέμα?
 
Καλημέρα! Στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αυστηρός ο έλεγχος, αλλά στο Ciampino της Ρώμης είναι. Συνήθως, υπάρχει κάποιος πριν από τον έλεγχο χειραποσκευών και ζητάει όλες οι βαλίτσες να τοποθετηθούν μέσα σε ένα ειδικό μεταλλικό "κουτί". Τέτοιο κουτί υπάρχει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (στα check-in counters) και μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις αν χωράει πριν πετάξεις. Εκεί υπάρχει και ζυγαριά (στη Ρώμη)! Αν η αποσκευή σου χωράει μέσα εκεί και είναι κάτω από 10 Kg τότε μπορείς να περάσεις. Διαφορετικά πρέπει να πληρώσεις. Η δική μου αποσκευή χωρούσε αλλά ήταν 11Kg και δε με άφησε να περάσω. Για να μην πληρώσω απλά έβγαλα τα ρούχα και τα φόρεσα. Βέβαια, μέχρι να γίνει αυτό, ο ελεγκτής παράτησε τον έλεγχο οπότε δε πέρασα έτσι.
Όσο για το online check-in αφού σε άφησε να προχωρήσεις, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.
 
Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες!!!!Μπορώ να πάω να τσεκάρω την χειραποσκεύη στο μεταλλικό αυτό κουτί άλλη μέρα πριν την πτήση για να είμαι βέβαιος?
 
μπορείς εναλλακτικά να πάρεις μια μεζούρα και να μετρήσεις τις διαστάσεις της χειραποσκευής!!
 
Στις 18-10-11 ,ταξιδεψα με την Ryanair για πρωτη φορα . Αναχωρησαμε απο την Bologna στην ωρα μας και φτασαμε στην Κω 40 λεπτα νωριτερα ! Η εξυπηρετηση μεσα στο αεροσκαφος ηταν αψογη. Εχω ταξιδεψει με αρκετες εταιρειες ( aegean,olympic air, iberia ,neos,alitalia ,air one ,air france ) και εχω να πω οτι ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα τοσο ευχαριστα μεσα σε αεροπλανο . Κατα την επιβιβαση μας , ουτε μας ζυγισαν την χειραποσκευη αλλα και ουτε μας ειπαν να την τοποθετησουμε μεσα στο μεταλικο "κουτι ". Ελπιζω η Ryanair να ξαναρθει στην Κω και να ξαναβαλει την πτηση BLQ-KGS . Αραγε γνωριζει κανεις αν ενδιαφερεται αλλη εταιρεια για αυτη την γραμμη ;
Φιλικα
Μικές
 
Έκανα check in με ένα γράμμα από το όνομα μου να είναι "e" και όχι "i" όπως είναι στην ταυτότητα μου... Υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν πρόβλημα?! Πως μπορώ να το διορθώσω? :?
 
Σήμερα άνοιξαν και οι κρατήσεις...Τα ωράρια θα είναι: 1,5 FKB-SKG 1205-1535/SKG-FKB 1600-1735..
Ελπιζω το δρομολόγιο να μην έχει την τυχη του Μπαρι..
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top