Λάθος posts ...

Re: Κεντρικό topic ευχών

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2012...:party:
ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ,ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ...ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.. ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΤΟΣ-ΔΙΣΕΚΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 21.12.12.. :twisted:
 
Re: Olympic A340

gonso":1kqwns7i said:
Μου "αρέσει" επίσης και η ευαισθησία που δείχνουμε πλέον για πιθανά σκάνδαλα της 50άρας, αλλά τότε δεν ίδρωνε αυτί όταν πετιόντουσαν τα δις από δώ και από κεί. Είναι τα καλά της κρίσης. Και μένα η γυναίκα μου τώρα ξέρει όλες τις τιμές των προιόντων και τις προσφορές και ψάχνεται. Πρίν 3 χρόνια, δεν είχε ιδεά από τιμές και όταν τις έλεγες για προσφορά σου έλεγε "μπά, ληγμένα θά'ναι!"

Ελπίζω μόνο, μήν αρχίσαμε να ψαχνόμαστε, σαν λαός, αργά!

like!!!!
 
Re: Άγονες Γραμμές - 2012 edition

OLYMPIC AIR για 14 αεροπορικές γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Αστυπάλαια, Ικαρία, Λέρο, Μήλο, Κύθηρα, Νάξο, Πάρο, Κάρπαθο, Σκιάθο, Κάλυμνο. Από Ρόδο για Κάρπαθο- Κάσο- Σητεία, επίσης από Ρόδο για Κω- Κάλυμνο- Λέρο- Αστυπάλαια, Ρόδος- Καστελόριζο και Θεσσαλονίκη- Κέρκυρα.

- Η AEGEAN AIRLINES για οκτώ γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Κάρπαθο, Σητεία, Σκιάθο, Σκύρο και από Θεσσαλονίκη για Καλαμάτα, Κέρκυρα, Σάμο και Χίο.

- ASTRA AIRLINES για έξι γραμμές, και συγκεκριμένα από Αθήνα για Σκιάθο και Σητεία και από Θεσσαλονίκη για Κέρκυρα, Καλαμάτα, Σάμο, Χίο.

- SKY EXPRESS για έξι γραμμές και συγκεκριμένα Λήμνος- Μυτιλήνη- Χίος- Σάμος- Ρόδος, Αλεξανδρούπολη- Σητεία, 'Ακτιο- Σητεία, Κέρκυρα- Άκτιο- Κεφαλονιά- Ζάκυνθος- Κύθηρα, Αθήνα- Σκύρος και Θεσσαλονίκη- Σκύρος.

- AEROLAND για δύο γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Μήλο και από Αθήνα για Νάξο.

- ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ για 11 γραμμές και συγκεκριμένα από Αθήνα για Αστυπάλαια, Ικαρία, Λέρο, Κύθηρα, Σητεία, Σκιάθο, Κάρπαθο και από Θεσσαλονίκη για Καλαμάτα, Χίο, Σάμο, Κέρκυρα.
 
Re: 2011: Η ασφαλέστερη χρονιά

Η ασφαλέστερη χρονιά από αεροπορικής απόψεως θα είναι αυτή που,όταν τελειώση,ΟΛΑ τα αεροπλάνα που υπήρχαν όταν άρχισε θα εξακολουθούν να υπάρχουν και στο τέλος της.

Από εκεί και πέρα,το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο ανάλογα με το πώς το βλέπει ο καθένας μας.

Αν μιά χρονιά πέφτη ένα αεροπλάνο με 300 επιβάτες κάθε μήνα και κανένας απ'αυτούς δέν παθαίνη ούτε γρατζουνιά,μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά αυτή υπήρξε ασφαλής ή μή ασφαλής;

Αν μιά χρονιά πέση ένα μόνο αεροπλάνο,αλλά είναι ένα full γεμάτο Α380 και σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες,θα πούμε ότι η χρονιά αυτή ήταν ασφαλής ή μή ασφαλής;

Συμφώνως πρός το flightglobal το 2011 έγιναν 32 θανατηφόρα δυστυχήματα έναντι 26 τό 2010-άρα "κακή' χρονιά το 2011.

Αλλά ο συνολικός αριθμός θυμάτων το 2011 ήταν 515 έναντι 751 κατά μέσον όρο τα προηγούμενα χρόνια (συνεπώς και το 2010),άρα το 2011 ήταν "καλύτερη" χρονιά;
 
Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Arizonas":46rragjj said:
Δέν γνωρίζει κανείς πόσα άτομα θέλουν, πάντως την προηγούμενη φορά περιείχε αρκετές απαιτητικές ερωτήσεις ATPL και μετά απευθείας SIM και interview (οι επιτυχόντες). Καμία σχέση με AEGEAN.

Καλή τύχη σε όλους!
καλημερα,
φιλε Αριζονα , θελω να εισαι πιο σαφεις,γιατι SIM δεν περασαν ολοι και εδω ηταν η μεγαλη :idea: , οτι οποιος δεν ειχε γνωστο δεν πηγαινε SIM!!
Επισης το καλη τυχη δεν υπαρχει, γιατι απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, εδω υπαρχει αλλο ΠΡΑΓΜΑ... :thx: :thx: :thx: :thx: !!
Το θεμα ειναι ομως οτι σε ολουσ περναει απο το μυαλο την ωρα που γραφεις το τεστ , λες να ειναι ολα αξιοκρατικα?? ΚΑΙ ΟΜΩΣ..με το που ερθουν τα αποτελεσματα,
εκει αρχιζει το θεατρο σκιων... :banana: :banana: :banana: .Τελος εσεις εδω ΠΟΥ γνωριζετε τι προκειτε να εχει στο επομενο interview, οπως γνωτιζατε και στο προηγουμενο????
ετσι ρωτω εγω......κουβεντα να γινετε.... :wall:
Τελος λεω σε ολους οσουσ ξεκινουν η εχουν παρει το διπλωμα να μην ασχοληθουν με τις αγγελιες της Ελλαδος , εκτοσ αν εχουν ενα ΠΡΑΓΜΑ :thx: :thx: , και να
βγουν εξω οπου εκει υπαρχει ΤΥΧΗ.....

δεν δεχομαι σχολια σε αυτα που ειπα! ΤΕΛΟς!
 
Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Καλσπέρα παιδιά.
Κατ' αρχάς συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο ποστ της φίλης Πηνελόπης. Εγώ τελείωσα πρόσφατα τον τύπο για το 320 και δεν έχω σκοπό καν να στείλω βιογραφικό στην olympic. Δεν είχα στείλει καν στην Αιγαίου στο προηγούμενο selection και ο λόγος ήταν ότι δεν δοκίμασα καν γιατί δεν είχα τον τύπο αλλά και ταυτόχρονα κανέναν γνωστό μέσα στην εταιρία. Τώρα αν δεν έχεις καθόλου τύπο και έχεις κάποιον γνωστό ίσως κάτι να καταφέρεις. Από εκεί και πέρα για όσους δεν έχουνε τύπο και δεν έχουνε και κανέναν να τους βοηθήσει η γνώμη μου είναι να το πάρουνε απόφαση και να κοιτάξουν να χαράξουνε μόνοι τους την πορεία τους προσπαθώντας να φύγουνε από την Ελλάδα όπως κάνανε και πολλά παιδιά άλλωστε και δεν το μετανιώσανε. Το γνωρίζω ότι μπορεί διάφοροι τώρα να πούνε αν αξίζεις βρίσκεις δουλειά και στην Ελλάδα και διάφορα άλλα όπως λέγανε πιο παλιά. Όσοι το πιστευουνε αυτό ας δοκιμάσουνε..
 
Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

CherokeePilot":2vegmpad said:
Καλσπέρα παιδιά.
Δεν είχα στείλει καν στην Αιγαίου στο προηγούμενο selection και ο λόγος ήταν ότι δεν δοκίμασα καν γιατί δεν είχα τον τύπο αλλά και ταυτόχρονα κανέναν γνωστό μέσα στην εταιρία. Τώρα αν δεν έχεις καθόλου τύπο και έχεις κάποιον γνωστό ίσως κάτι να καταφέρεις.
επιτελους ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που λεει την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

μπραβο φιλε , ετσι ειναι ......χωρις να εχεισ το ΠΡΑΓΜΑ :thx: :thx: :thx: :thx: . εισαι χαμενος...
Και οσοι θα πουν το αντιθετο (ξερουμε ποιοι εδω μεσα) , αυτοι ειναι που λενε ,......``εμαθα απο μεσα απο την εταιρια`` η απο οτι ακουσα απο εμπιστο ατομο στην εταιρια``
κτλ κτλ... αθτοι ειναι που εδιναν συγχαρητιρια στα παιδια στην olympic , την στιγμη που παιδια με ωρες σε εταιριες ειναι ΕΚΤΟΣ και ατομα που τελειωσαν πριν 3 μηνες μπηκαν!!

δεν δεχομαι καμια αλλη αποψη.ΤΕΛΟς!
 
Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

CherokeePilot":26e0dcv8 said:
Εγώ τελείωσα πρόσφατα τον τύπο για το 320 και δεν έχω σκοπό καν να στείλω βιογραφικό στην olympic

Οτι και να γίνεται κάτω απο το τραπέζι οσο βύσμα και να έχουν οι άλλοι,αμφιβάλει κανείς οτι δεν αξίζει να πας για selection?Εδώσες 80 000+ ευρώ για να πάρεις το πτυχίο σου και επείδη δεν έχεις ελπίδα δεν έστιλες ούτε βιογραφικό??(συγνώμη μόνο εγώ το βρίσκω παράλογο?)

Τους κύπριους χειρηστές στη Α3 (σε κάθε selection τα τελευταία χρόνια)και στην Οlympic πως τους πήραν? η έχουν και αυτοί βύσμα?
 
Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

εγώ αυτό που ξαναρωτάω είναι λογικό να κάνουνε ανακήρυξη θέσεων για το A320 από την στιγμή που ήδη υπάρχουν άτομα που έχουν περάσει την προηγουμενη διαδικασία όπως επίσης υπάρχαν άτομα όπου πήραν την δουλειά στο Dash 8 και μάλιστα είχαν το τύπο του A320.....και έχετε δίκαιο για τα βύσματα αλλα δεν τα βοήθησαν όλα στο προηγούμενο η μήπως λέω μήπως τελειώνει άλλο βύσμα τώρα την εκπαίδευση του και το περιμένουνε Και γιατι δεν λένε τι περιέχει μέσα η εξέταση τουλάχιστο κάτι γενικό...
 
Top