Προσληψεις ιπταμενων συνοδων

  • Thread starter mima
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Πολύ χρήσιμα τα λινκ για τις προσλήψεις παιδιά. Η αιγαίου έκανε τον Μάιο τελευταία φορά προσλήψεις , θα ξανακάνει τώρα κοντά γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ.
 
Καλησπερα και απο εμενα και καλη χρονια να εχουμε.τελικα η αιγαιου πιστευετε να παρει και φετος ιπτ.φροντιστες?? ή λογο της λεγομενης κρισης θα περιοριστει στο προσωπικο που εχει..
Και μια δευτερη ερωτηση.Η ολυμπιακη βγαζει και αυτη καποια αγγελια ή απλα στελνεις την φορμα αιτησης συμπηρωμενη ως εχει στο επισημο site
 
Και η easyJet ζητάει προσωπικο.
 
Μην κολλατε παντως με Αιγαιου και Ολυμπιακη..Υπαρχουν εταιριες με ολη τη σημασια της λεξης στο εξωτερικο που σου προσφερουν καλυτερη αντιμετωπιση.Οχι οτι ειναι ευκολο να το παρει κανεις αποφαση να φυγει,αλλα εδω δεν υπαρχει μελλον και μονιμοτητα..
 
οχι δεν μου ειπαν ! δεν ξέρω ίσως αυτές οι ερωτήσεις που έχει για την εξυπηρέτηση και το παράδειγμα που πρέπει να δώσεις να μην τους κάλυψαν ! έχω και μια αμφιβολία για τις φωτογραφίες που έστειλα επειδή του διαβατηρίου δεν μπορούσα να τις περάσω στον υπολογιστη έστειλα άλλες .
 
Έκανα αίτηση στην easyJet 28 Δεκ, χθες το απόγευμα ήρθε το email για να κάνω το online τεστ, και σήμερα το μεσημέρι ήρθε το email που με καλούν για συνέντευξη στο τέλος του μήνα!!!!!! Απίστευτο!!! Δεν έχω καμία προϋπηρεσία στον χώρο!
 
συγχαρητήρια ! σου εύχομαι καλή τύχη! να σου κάνω μια ερώτηση από γλώσσες έχεις παραπάνω από μία?
 
Ξέρω μόνο αγγλικά. Απλά, λέω για την περίπτωσή μου γιατί είναι ακόμα ανοιχτή η easyJet για καινούργιες αιτήσεις με βάση το Gatwick και από ότι είδα τρέχει γρήγορα η αίτηση.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top