SAS

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
OA701":396p6m3e said:
Ανακοινώθηκαν 21 νέα δρομολόγια, πολλά απ' τα οποία είναι "τουριστικά" με την Ελλάδα όμως να απουσιάζει...
:arrow: http://se.yhp.waymaker.net/sasgroup/release.asp?id=234442

Αυτό είναι το κόστος όταν δεν μπορείς να έχεις ένα τουριστικό προϊόν χωρίς προβλήματα στα μέσα της υψηλής σεζόν για τους επισκέπτες σου σε όλα τα επίπεδα. Γι'αυτό και επέλεξαν πιο "ασφαλείς" προορισμούς χωρίς απρόοπτα όπως είχαμε εδώ το τελευταίο διάστημα.
Ελπίζω όμως ότι όσο η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Σκανδιναβούς - ιδιαίτερα για τους Νορβηγούς - ότι θα ανακοινωθούν σύντομα ανανεώσεις τουλάχιστον για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο των ίδιων δρομολογίων από Όσλο και Στοκχόλμη για Αθήνα και Ελληνικά νησιά, πέρα του Κοπεγχάγη - Αθήνα.
 
Απόλυτο δίκιο έχεις φίλε LXSKLH, ούτε συζήτηση για αυτό και η ζημιά, αν συνεχιστεί η κατάσταση, θα είναι πολύ μεγάλη. Απλώς, έχοντας υπ' όψιν τα νούμερα των Σκανδιναβών που διακινούνται στους τουριστικούς προορισμούς όπως και το ότι ήδη η SAS εκτελεί ναυλωμένες πτήσεις προς τους προορισμούς αυτούς θεώρησα ότι το επόμενο βήμα, μιάς και αλλάξαν και πολιτική, θα ήταν οι μη ναυλωμένες πτήσεις. Anyway, ίσως αργότερα να ανακοινωθούν...
 
Aγαπητά μέλη, προσωπικά δεν πσιτεύω ότι η SAS "ξεχνάει" την ελληνική αγορά. Άλλωστε πολύ δύσκολα μπορεί να το κάνει αυτό μιας και η ζήτηση για Ελλάδα είναι διαχρονικά καλή (αν και με μεγάλες πτώσεις της σκανδιναβικής αγοράς τα τελευταία χρόνια!). Παρατήρησα μία εστίαση σε Κροατία & Ισπανία για την κατηγορία μας για κρατήσεις από τώρα. Πιθανότατα θα ήθελε να δώσει ένα μπόνους σε αυτά τα δρομολόγια σε σχέση με κάποια άλλα που μπορεί να θεωρούνται πιο "κλασικά" ή ευκολότερα στην απήχηση. Επειδή παρακολουθώ τις κινήσεις της εταιρείας θα το έχω στο μυαλό μου (με ενδιαφέρει και για άλλο λόγο που πρέπει μάλλον να ξαναψάξω..). Το ιδιαίτερο πάντως αυτή την περίοδο είναι η ανακοίνωση του νέου εμπροικού διευθυντή της SAS που ανακοινώθηκε πρόσφατα και ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα τον.. Απρίλιο του 2012. :!: Ακούτε κε Μαυρίκη μου εκεί στις Αυτοκρατορικές; Αφήστε τα... είναι πολύ πίσω αυτοί οι κρυό#@λοι εκεί πάνω...

δικός σας
 
Στα πλαίσια της στρατηγικής "4excellence", η SAS βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη από χθες προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ καφέ ή τσάι σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό της δίκτυο! :party:

Η πληροφορία μου ήρθε μέσω newsletter, δυστυχώς δε βρήκα link στο ίντερνετ.

Scandinavian Airlines has reintroduced complimentary coffee and tea on all European routes, including domestic flights in Denmark, Norway and Sweden. The improved service was launched yesterday, January 29. "Complimentary coffee and tea in Economy is one the most asked for products by our customers and we are very pleased to once again be able to offer this service. This reintroduction is in line with our new strategy, 4Excellence, and is one of the first steps towards an improved product offering. We also believe this will increase our already all-time high customer satisfaction," says Rickard Gustafson, CEO, Scandinavian Airlines.

Μπράβο σκανδιναβοί, όπως πάντα πρωτοπόροι, μόνο προσέξτε μη βάλετε παραπάνω καφέ και χρεωκοπήσετε...
 
Αυτά είναι προσφορές. ΠΡαγματικά εκπληκτική κίνηση από τη διοίκηση...Αξίζουν τελικά τα MBA τους και οι πολυετείς σπουδές τους :wall:

Αλήθεια στο τερμιναλ της Lufthansa στη Φρανκφούρτη έχουν πάει... να δουν τα μηχανήματα με τους τζάμπα καφέδες, καπουτσίνους/σοκολάτες?
 
Λίγο αργά το θυμήθηκε η SAS πως ένας καφές ή ένα τσάι δεν είναι και τραγικό κόστος.
Τουλάχιστον έχει και ένα προσόν, ότι συνήθως είναι on time, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν αρκεί γιά να την σώσει.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μου, λένε ότι πρόσφατα απέλυσε κόσμο, δυστυχώς.

BTW, γιά τους φίλους plane spotters και φωτογράφους, σήμερα κατεβαίνει το OY-KBO (retro livery). Λίγο μετά τις 13:00 θα προσγειώνεται στο "Βενιζέλος".
 
Τη μέθοδο του crowdsourcing δοκιμάζει η SAS μέσω του My SAS Idea. Kαλή φάση :great:
 
Συνεχίζει την αντεπίθεση της η SAS μπάς και προλάβει το κακό που το λέν Norwegian. Έμφαση στα ταξίδια αναψυχής και τον χειμώνα, ας ελπίσουμε ότι του χρόνου το καλοκαιράκι θα μας έρχονται και προγραμματισμένα (αν τους αφήσει o Apollo βέβαια :twisted: ).
Χορτατιστικό το άρθρο του CAPA, ως συνήθως...
:arrow: http://centreforaviation.com/analys...he-thriving-scandinavian-leisure-market-81160
 
Σε συμφωνία με 7 απ' τα 8 συνδικάτα ήλθε η αεροπορική ώστε να προχωρήσει στα απαιτούμενα μέτρα (μείωση προσωπικού κατά 40% και μισθών κατά 17%) που θα φέρουν με τη σειρά τους τα πολυπόθητα κεφάλαια από τις 3 χώρες-μετόχους και από τράπεζες...
:arrow: http://www.bbc.co.uk/news/business-20389271
 
Top