Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

Re: λάθος στο όνομα του εισητηρίου

aakunz":2uxzppx2 said:
Διότι όπως πολύ σωστά είπε προλαλήσας και ο 747,όταν σού ζητηθή επισήμως το όνομά σου,δέν λές απλώς "χαίρω πολύ,Πίπης",αλλά δηλώνεις το όνομα που γράφει επάνω το έγγραφο ταυτοπροσωπίας σου.

Σωστά. Μόνο που το πρόβλημα προκύπτει όταν το εισιτήριο δεν το βγάζεις εσύ αλλά αυτός που σε καλεί. Εμένα, μου το στέλνει η Κομισιόν για τα επαγγελματικά ταξίδια και με ξέρει όπως με φωνάζουν δεν έχουν δει διαβατήριο. Μ.
 
Re: λάθος στο όνομα του εισητηρίου

Ναί,αλλά φαντάζομαι πως ο αρμόδιος που ασχολείται να σού κλείση το εισιτήριο διαθέτει στοματάκι και μπορεί να σε ρωτήση πώς γράφεται το όνομά σου στο διαβατήριο ή στην ταυτότητα.Δηλαδή άν υπάρχη και κάποια συνάδελφός σου που την ξέρει ώς Λίτσα (που μπορεί να ειναι Ευαγγελία,Κοραλία,Κορνηλία,Αμαλία και άλλα ών ούκ έστιν αριθμός) έτσι θα τής κλείνη τα εισιτήρια;

Βέβαια,η κοινή λογική λέει ότι ο Σπύρος είναι πάντοτε "Σπυρίδων",ο Γιάννης πάντοτε "Ιωάννης" και ο Κώστας (ή Ντίνος) πάντοτε "Κωνσταντίνος",οπότε εκεί δέν μπορεί να υπάρξη πρόβλημα.Ομως οι περιπτώσεις αυτές δέν είναι τόσες όσες αυτές όπου ένα υποκοριστικό μπορεί να προέρχεται από πολλά διαφορετικά βαφτιστικά ονόματα.Οπότε όταν κλείνουμε εισιτήριο καλό είναι να δίνουμε το όνομά μας όπως αναγράφεται στην ταυτότητα ή στο διαβατήριο,όπως λέγει και ο υπερπράχτωρ.
 
Re: λάθος στο όνομα του εισητηρίου

Την πατησα και εγω σαν πρωταρης και εκλεισα εισιτηριο μεσω airtickets με Brussels για Βρυξελλες-Αθηνα και επιστροφη και εγραψα στην θεση του ονοματος το επιθετο και το αντιθετο.

Δεν θα το ειχα προσεξει καν,αλλα με πηραν απο το airtickets και με ενημερωσανε και ταυτοχρονα μου ειπανε οτι δεν θα υπαρχει κανενα θεμα,απλα να εχω και τον αριθμο του εισιτηριου μαζι.

Τους πιστευω ή θα μεινω στις Βρυξελλες?

Την Brussels την πηρα και μου ειπανε πως για οποιαδηποτε αλλαγη,επικοινωνω με το airtickets.
 
Re: λάθος στο όνομα του εισητηρίου

Κανένα πρόβλημα , αρκεί τα ονόματα να είναι όπως αναγράφονται στο διαβατήριο.
 
Re: Μπέρδεμα με εισιτήριο!!! Παρακαλώ για βοήθεια!!!

Γεια σας! ειμαι καινουρια στο φορουμ! αντιμετωπιζω ενα προβλημα προσπαθωντας να κλεισω εισητηρια απ την airtickets, δε μου δεχεται 2 επιθετα τα οποια και αναγραφοντα στην ταυτοτητα! αν βαλω μονο το ενα θα υπαρχει προβλημα?
 
Re: Λάθος στο όνομα του εισητηρίου

Μα ποια είσαι ο Νίνος Φένεκ Μικελίδης , ο Θόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης ή ο Ραϊνερ Βέρνερ Φασμπίντερ...
 
ooo ευχαριστω για την τοσο χρησιμη απαντηση! μακαρι ο φιλος μου να ειχε τοσο μικρα επιθετα,να χωραγαν!
 
Re: Ryanair στην Ελλάδα

Γεια σας είμαι νεο μελος και εχω ενα προβλημα.....
Μολις διαπίστωσα οτι το ονομα που εδωσα κατα την κρατηση του εισητηριου ειναι michalis ενω στην ταυτοτητα μου είναι michail. το επιθετο είναι σωστα.
Τι πρέπει να κάνω? Χρειάζεται να κάνω αλλαγη ονοματος και να πληρωσω τη ρητρα ή δεν θα έχω προβλημα????? Ακομα δεν εχω κανει check-in!
 
Re: Ryanair στην Ελλάδα

πραγματικά δε μπορώ να σας καταλάβω. Σε αυτό το φόρουμ και σε ένα ακόμα, δε υπάρχει βδομάδα μη διαβάζοντας τέτοια μυνήματα. Μα καλά, δε μπορείτε να προσέξετε λίγο παραπάνω, πριν γράψετε το ονοματεπώνυμο σας;
 
Συγγνωμη για την νεκρανασταση του thread , αλλα δεν καταλαβα τι γινεται σε τετοια περιπτωση.

Η ιστορια εχει ως εξης. Μετα απο μια φοβερα εκνευριστικη μερα στην δουλεια, μπηκα χτες στο Internet για να κλεισω τα εισητηρια για το επικειμενο ταξιδι μου Αλεξανδρουπολη - Αθηνα μετ'επιστροφης την ερχομενη Δευτερα. Η κρατηση εγινε στην Aegean μεσω airtickets.gr. Λιγο η παλια 15αρα CRT οθονη, λιγο η κουραση και λιγο η γκαβαδα μου, εκανα λαθος στο επωνυμο ενα γραμμα, αντι δηλαδη να ειναι PANAGIOTOPOULOS εγγραψα κατα λαθος PANAYIOTOPOULOS. Σημερα που εκτυπωσα στο γραφειο το εισητηριο προσεξα το λαθος μου. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να απευθυνθω στην εταιρια αυριο. Τωρα βρισκομαι σε αγωνια. Τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις? Πρεπει να ξαναβγαλω αλλο εισητηριο? Γιατι ειμαι μισθωτος και δεν εχω την δυνατοτητα να δωσω αλλα 150€ εντος του μηνος....

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Top