One World Alliance

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Kiwi Jumbo":2ee6eq08 said:
Η One World πρέπει να τα έχει παίξει έχασαν την Mexicana μέχρι νεοτέρας σήμερα τους έφυγε και η Malev!!! :wall:

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι έβγαλαν το λογότυπο της Malév από την ιστοσελίδα τους, αλλά διατηρούν εκείνο της Mexicana, επειδή υπάρχουν ελπίδες ότι η εταιρεία πρόκειται να ξαναξεκινήσει πτήσεις... :mrgreen:
 
Σωστά άλλωστε και η ίδια η Mexicana υποστηρίζει ότι είναι προσωρινή η αναστολή πτήσεων! Για να δούμε.. Πάντως με την Air Berlin και την Kingfisher θα πατσίσουν την χασούρα.
 
Μήπως εννοείς με την Air Berlin και την Malaysian; Γιατί την Kingfisher δεν την πολυκόβω να μπαίνει τελικά στην Oneworld...
 
Καλά σίγουρα παίζει και αυτό αλλά ας μην προτρέχουμε! Δεν ξέρεις καμία φορά, έφαγε άκυρο η Lufthansa από την Ινδία για το Α380 λόγω Air India δεν τούς παίρνει να κάνουν το ίδιο λάθος άλλοι!!
 
aakunz":2i5ki671 said:
Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι έβγαλαν το λογότυπο της Malév από την ιστοσελίδα τους

Το λογότυπο εμφανίστηκε πάλι στη σελίδα της συμμαχίας. Μήπως ξέρουν κάτι?
 
Νέο μέλος η QR σύμφωνα με τους FT, ανακοινώσεις σήμερα
Qatar Airways is on Monday set to announce that it will join oneworld, the global airline alliance led by American Airlines and British Airways, in another sign that Europe’s traditional hostilities to Gulf airlines are being set aside...
 
Καλά ας μην ήταν το Κατάρ προτεκτοράτο της Αγγλίας και όχι Qatar Airways ούτε το κωδικό της εταιρίας δεν θα έβλεπε η συμμαχία! :wall:
 
Και -1 η Air Berlin.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Top