Wizz Air στην Ελλάδα

Παιδιά η σελίδα γράφει ότι να ναι. ΜΗΝ δίνετε σημασία και προ πάντων, μην μεταφέρετε τις πληροφορίες αυτής της σελίδας εδώ. Υπάρχουν πιο αξιόπιστες πηγές.
 
Απορώ πώς καταφέραμε να φέρουμε στην Ελλάδα την FR και όχι την Wizzair ακόμα :wall: ..Τουλάχιστον θερινή περίοδο σε SKG,HER,RHO,KGS,CHQ,JMK,JTR,CFU θα μπορούσε να εκτελεί ένα κάρο λόκο πτήσεις, όπως και οι άλλες λόκο, από τις βάσεις της σε PRG,BUD,WAW,KTW,SOF,BEG..Αντίθετα έχει αφήσει όλο το ψωμί σε LOT charter,Smartwings,Travel Service etc..Tι την εμποδίζει και δεν κάνει άνοιγμα, στα πρότυπα των U2,4U,DY,AB,FR, αν εξαιρέσουμε τις ελάχιστες πτήσεις προς CFU; Επίσης μετά την απόσυρση της CSA από SKG θα μπορούσε να πάρει όλη την πελατεία με τις τιμές της και την ζήτηση που υπάρχει για Πράγα, έστω και με ένα 2w το χειμώνα..Να μην μιλήσω για την κωλοφαρδία των Βουλγαρων που άνοιξε και βάση.. :(
 
Ενόψει της οικονομικής κατάρρευσης της Blue Air, η Wizzair αυξάνει τις πτήσεις από το BBU προς τας Ευρώπας και εγκαινιάζει το S11 νέες πτήσεις προς Λάρνακα και Μάλαγα, 2weekly..
 
spotterakis Μην ξεχνάς ότι η Wizz είχε πτήσης από BUD για ΑTH πριν μερικά χρονια k τις διέκοψε λόγο των υψηλών φόρων του αεροδρομίου.
 
:( όπως κι το ATH-KTW
 
Γενικώς διέκοψε και το HER και SKG-BUD/PRG που είχε, το οποία ουσιαστικά ήταν τσαρτερικά με 1weekly..Αν γίνει το θαύμα μετά τις επαφές του κ.Νικητιάδη και το ερχόμενο καλοκαίρι δούμε απόβαση λιλά-μωβ Α320 στην Ελλάδα θα αναψω λαμπάδα στο μπόι του..Και καλά,άντε το Ελ.Βελ έχει παρα πολύ υψηλά τέλη κ φόρους,στα υπόλοιπα ελληνικά αεροδρόμια γιατί δεν συνέχισε πτήσεις,έστω και seasonally? Βέβαια, για να πιάσει σαν λόκο,σίγουρα δεν θα τη μάθουν με μια πτήση την εβδομάδα,άσε που δεν βολεύει κιόλας...Μακάρι να ξανάρθει (αν και δεν το βλέπω..)και να πάρει σιγά σιγά τη θέση της όχι και τόσο αξιόπιστης Smartwings..Eίναι πάρα πολλές οι δυνατότητες που έχει για την ελλ.αγορά το καλοκαίρι από τις τόσες βάσεις της όπως και τα city connections όσον αφορά ΑΤH/SKG -BUD,PRG,WAW,KTW..(αν και λίγο μεγάλα τα 180άρια για χειμώνα..).Dum spiro spero..Amamus Wizzair.. :D
 
Η Wizzair ανέβασε το πρόγραμμα πτήσεων BBU-LCA με τις πτήσεις να ξεκινάνε από 18 Δεκ : 2,6 ΒΒU-LCA 1310-1525/LCA-BBU 1605-1820..
Σε μια δοκιμαστική κράτηση που έκανα για τις γιορτές, 18Δεκ-11 Ιαν, μουδωσε τιμή..44,21! :banana:
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, το BBU-LCA θα ξεκινούσε το καλοκαίρι αλλά μάλλον η ζήτηση είναι μεγάλη και ξεκινάνε πολύ νωρίτερα, διότι οι πτήσεις συνεχίζονται κανονικά και μετά τις γιορτές..
 
Η Wizz ξαναβάζει και φέτος την τσαρτεράδικη BUD - CFU 1xweekly, από 8/6 έως 10/9
Από πρώτο ψάξιμο στις τιμές, στα 60€ ow

Με τις ευχές μας, αλλά να μην σταματήσει στην Κέρκυρα φέτος
 
Tα ωραρια των νεων πτήσεων της Wizzair για Σαλόνικα: 2,6 BUD-SKG 700-940/SKG-BUD 1015-1100..Γιατι νομίζω ότι και παλιά που πετούσε σε μας τις ιδιες μερες πετούσε,απλά απογευμα;

Τα υπολοιπα για HER,RHO,ZTH από 16 Ιουνίου καθε Σάββατο...
 
Ηθελα ναξερα τι είδους πρόγραμμα ειναι αυτό της Wizz,όταν πετάει SKG-BUD τον Απρίλιο μεχρι τις 20,και μετά ξαναρχίζει 22 Ιουνίου..Ετσι περιμενει να προσελκύσει επιβάτες? Ως τότε τα πουλάκια θαχουν πετάξει στην "λατρεμένη"..
 
Top