Green Jet Airlines

Μάλιστα !! Όλο εκπλήξεις είναι οι τελευταίες μέρες
:thx:
 
Τελικα εχουμε καποιο νεότερο?kαι εγω εμαθα οτι ακομα δεν εχει καταθεσει επισημα κατι στην ΥΠΑ...πως θα ξεκινησει πτησεις τον μαιο??? :shock:
 
Γειά σας...

Ξέρει κάποιος τι αεροπλάνα θα έχουν??
 
Ελπίζουν και θέλουν να βρούν Α320... (να το χαρίσει καποιος στον Christian ή εστω να του το δανείσει βρε αδερφέ :))
 
Μου αρεσει πολυ το nick σου αδερφε :mrgreen: !!!!. Ταιριαζει με τον Christian...Ξεχασες να συπμληρωσεις ομως οτι ζηταει και υπαλληλους αμισθι (για το ξεκινημα δηλαδη γιατι μετα υποσχεται μισθολογικα μεγαλεια ξεχνωντας βεβαια τις χιλιαδες των Ευρω που χρωσταει ακομη σε υπαλληλους της VKH....) :banana:
 
Ο ιδιοκτήτης δε της εταιρείας βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες των Μινωικών Αερογραμμών για συνεργασία! :banana:
 
Φιλε billos_340 απ οσο μπορω να γνωριζω η "μεταφορικη" ηταν 2,3 Πακιστανοι!! τωρα πως εσυ ακουσες να μιλανε πως σε 2 μηνες θα τα ξανα γυριζαν ολα πισω στο παλιο γραφειο...και η πλακα ειναι πως ενας αλλος φιλος λεει πως τα καινουργια γραφεια ειναι καπου εκει κοντα! Τελικα θα τα γυρισουν η οχι? Επισης διαβασα πως τους πεταξε εξω ο ιδιοκτητης απο τα παλια γραφεια! Ερωτηση, μηπως ο ιδιοκτητης και του καινουργιου γραφειου ειναι ο ιδιος?
Οσο για καποιους που αναρωτιουνται αν θα βρει και πως θα βρει Α320 η απαντηση ειναι απλη. Εχει ηδη βρεθει!!
 
Oντως είναι ο christian από πίσω!!! επίσης μου είπε φιλαράκι που ήταν στην viking hellas χειριστής, και τώρα μάλλον το πιο πιθανό θα πάει με την Greenjet πως, ήδη έχει ξεκινήσει να επικοινωνεί με το παλιό προσωπικό τις viking hellas για να πιάσουν δουλειά με την Grennjet. Στην αρχή άνευ απολαβών αλλα ακόλουθος θα πάρουν τον ίδιο μισθό, ακόμη και καλύτερο απότι είχαν στην viking hellas, και ακόμα κάτι που μου είπε ο φίλος μου πως, τώρα θα επικεντρωθεί σε κερδοφόρες πτήσεις αρχικά με το Iraq και Σουηδία μέσο Iraq και μετά βλέπει και και κινείται ανάλογος. Tώρα από χειριστες ήδη έχει βρει αρκετούς FO, και αυτούς βεβαια οι περισσότεροι είναι από την παλαιά viking hellas, όπου πετούσαν άνευ απολαβών και έβαζαν ώρες, τώρα από καπετάνιους φαίνεται θα είναι το πρόβλημα μιας και δεν πιστεύω να πετούν άνευ απολαβών...
Η δικη μου ευχή είναι πως όλα να πάνε καλά και να υπάρχουν δουλειές, γιατί είναι κρίμα να υπάρχουν τόσοι άνεργοι, και μην ανησυχείτε οι περισσότεροι για την εταιρία μιας και δεν πρόκειται να πετάξετε ποτε μαζί τους, άρα μην σχολιάζετε αρνητικά,ο christian πήρε το μάθημα του και τώρα απότι φαίνεται θα κάνει μια καλύτερη εταιρία. Και μην ξεχνάτε πως η viking hellas μια χαρά ήταν οικονομικά μέχρι που πήρε τες ναυλωμένες πτήσεις τις olympic holidays σε γελοίες τιμές και βασικά έβγαζε ζημια αντί κέρδος. Αυτά και εύχομαι καλή αρχή και ασφαλές πτήσεις!!!
 
αν υποψιαστω οτι πισω απο την green jet εκτος CT υπαρχει και ο P.W. θα πεθανω. οσο γαι τον Αερο που ηξερε οτι ηταν πακιστανοι στην μετακομηση....δεν εξηγηται να μην ξερει που πηγαιναν τα επιπλα...παραπληροφορηση ειμαστε εδω μεσα :D
 
Λυπαμαι που θα σας στεναχωρησω ολους αλλα η εταιρεια εχει βρει Α320 εχει βρει και υπαλληλους οποτε μαλλον καθεστε και χανετε τον καιρο σας μεταξυ σας με το να παραπληροφορειτε ο ενας τον αλλο απλα κουβεντα να γινεται οπως λενε.. και επειδη ο αεροπορικος χωρος ειναι πολυ μικρος και ολοι καπου εκει γυρω θα βρισκομαστε καλο θα ηταν επισης να μη λετε μεγαλες κουβεντες.. Οσο για τους Πακιστανους χαιρομαι πραγματικα που εμαθαν τοσο γρηγορα την Ελληνικη Γλωσσα (τιμη μας) και εδιναν και πληροφοριες στους θεατες ΕΥΓΕ!!!!
 
Top