Hermes Airlines

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Λίγες παραπάνω πληροφορίες
...Η Hermes έχει ήδη νηολογήσει στην Ελλάδα δύο Airbus (ένα 320 και ένα 321) και δύο Boeing 737, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα αποκτήσει άλλα δύο Airbus 321.
«Προς το παρόν έχουμε αυξήσει το πρόγραμμα "Γαλλία - Ελλάδα" και "Ιταλία - Ελλάδα" κατά περίπου 40% σε σύγκριση με πέρυσι» τονίζει ο κ. Καραμπάτης.
Το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας προβλέπει πτήσεις από Παρίσι, Μπορντό, Λυών και Ναντ προς Ηράκλειο (κατά προτεραιότητα), Αθήνα, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη.
http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=15305&catID=18&pubID=1
 
Νέες πληροφορίες για την Hermes. Από αριθμό πτήσεων και πληρότητα η εταιρεία πάει πολύ καλά.Γι αυτό άλλωστε φροντίζουν η μαμά Air Mediterranne και η FRAM . Μεγάλα προβλήματα όμως αναφέρθηκαν στον προγραμματισμό και στη διαχείριση των πληρωμάτων της εταιρείας (κοκπιτ και καμπίνας) με αποτέλεσμα αυτά να μη μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για τα ρεπό τους και να πετούν στη Γαλλία μέχρι εξάντλησης. Το "ηθικό" τους λοιπόν αυτή την εποχή ακούγεται ότι είναι αρκετά χαμηλό ! Όσον αφορά τις αποζημιώσεις εκτός έδρας,αυτές έχουν ξαναμείνει 1 1/2 μήνα πίσω . Η διοίκηση από την άλλη μεριά είναι ενήμερη για το πρόβλημα αυτό και προσπαθεί σύμφωνα με δηλώσεις της να το επιλύσει.
 
Τελικά θα σταθμεύσει η εταιρεια 6 α/φη στην Ελλάδα για τη σεζόν και αν ναι που;Ηράκλειο και Ρόδο ή ήταν μουφα η ειδηση;
 
Θα κάνουν βάση μόνο στο Ηράκλειο.
 
Αγαπητέ eagle1,γιατί μας ενδιαφέρουν οι πληρότητες;Για ναυλωμένες πτήσεις δε μιλάμε;
 
Από όσο γνωρίζω υπαρχουν και τακτικά δρομολόγια στο πρόγραμμα της εταιρείας,όπως το Παρίσι-Τελ Αβίβ.
Την άλλη εβδομάδα στις 7 του μήνα ξεκινά νέο δρομολόγιο Νάντ-Αθήνα και Λυόν-Αθήνα ,με 2 πτήσεις κάθε εβδομαδα μέχρι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.Οι πρώτοι Γάλλοι τουρίστες έρχονται...
 
H ιστοσελίδα της εταιρείας έχει αλλάξει εμφάνιση από σήμερα.. Όχι ότι είναι κοσμοϊστορικό γεγονός (άλλωστε δεν είναι έτοιμη), απλά, μοιάζει πιο.. "σοβαρή"
 
Φοβερη η ιστοσελιδα παντως,ευγε σ αυτους που κοπιασαν κ ξενυχτισαν για να την φτιαξουν!Κ δωρεα να την εκανε καποιος για το Πασχα καλυτερη θα την εφτιαχνε!Ελεος ρε παιδια....σοβαρευτειτε λιγο.Τοσα λεφτα θα δωσετε για την επενδυση σας,τον καθρεφτη της εταιρειας βρηκατε να φτιαξετε τοσο αθλιο.? :wall:
 
Viking... Νεότερα λοιπόν για την Ηermes από τη Σουηδία αυτη τη φορά.
Ξεκίνησαν εδώ και 3 εβδομάδες νεα δρομολόγια της Hermes από Στοκχόλμη προς Ιράκ.
Οι πόλεις που συνδέονται είναι το Ερμπίλ , η Σουλεημανία και η Βαγδάτη σε συνεργασία με το πρακτορείο Olympic S.A.
Oι τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις γίνονται με κωδικό Hermes (HRM) και θα εκτελούνται πολύ σύντομα με τα Α321 της εταιρείας.Προς το παρόν για τη διεξαγωγή τους χρησιμοποιείται το ένα από τα 2 υπάρχοντα B735 το οποίο παραμενει για 4 ημέρες την εβδομάδα στη Στοκχόλμη.
 
Top