Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

τσκ τσκ τσκ
βρε παιδιά βρε παιδιά :(
Βλέπω εδώ μερικούς να γράφουν απλά ονόματα...
Αν δεν πείτε και 2-3 πικάντικα για τα ονόματα (όπως πολύ σωστά έκαναν οι έμπειροι επί του κοινωνικού σχολίου), τι να το κάνουμε που ταξιδέψατε με τον Χ και τον Ψ ? :(

Τόσα χρόνια, μόνο τον Μίλτο Μακρίδη έχω πετύχει στο check in Iberia, για Βαρκελώνη :p
Το παιδί ήταν ευγενέστατο και είχε και το κατοικίδιό του ήσυχο χωρίς να ενοχλεί ή κάτι άλλο :D
 
Την εθνική ποδοσφαίρου προ euro 2004, το Μάριο Γκιούρδα, τη Χρυσοπηγή Δεβετζή, το Γιώργο Μαρίνο, σίγουρα θα είναι και άλλοι αλλά πού να τους θυμάμαι...
 
Προτείνω να αλλάξει το ερώτημα σε : "Ποιοί διάσημοι-κατά τη γνώμη των πληρωμάτων-είναι οι χειρότεροι επιβάτες που συνάντησαν ποτέ?"


Απάντηση δική μου:
Οι χείριστοι μακράν: Μαρία Φαραντούρη, Μαριέτα Γιαννάκου, Γιώργος Νταλάρας, Θόδωρος Πάγκαλος, Γιάννης Ξανθούλης
 
Νοέμβριο 2004, γυρίζοντας από το Λονδίνο με Ολυμπιακή με τον Παναθηναϊκό, μετά το 1-1 με την Arsenal στο Highbury. Σχεδόν δίπλα στους παίχτες, μίλησα με όλους βγάλαμε photos, ο πιο ήσυχος ήταν ο Χένρικσεν, ο οποίος όλο το ταξίδι έβλεπε μια ταινία στο φορητό του DVD player.
 
Με Δημήτρη Τσοβόλα ΑTH-SMI, με Κωστόπουλο-Μπαλατσινού ΑΤΗ-FCO...
 
Με Shaya, προτού γίνει κατάξανθη, AΤΗ-LCA όταν ήμουν ΕΛ.ΔΥ.Κ. καλοκαίρι '11.
Πολύ κορμί και καλοντυμένη.
 
Ναι ... είχα αυτή την ατυχία.
Με Μενεγάκη και τον τέως σύζυγό της σε πτήση Αθήνα-Ηράκλειο, λίγο μετά το γάμο τους. Η διάσημη ξανθιά με ύφος άκρως αλαζονικό και παντελώς αδιάφορο για τον νεονυμφευθέντα σύζυγό της, και με ένα σκύλο στο καλάθι (για μεταφορά σκύλων) το οποίο χρησιμοποιούσε για να βάζει τα πόδια της. Οι περισσότεροι επιβάτες υπό μορφή "Κατίνας" υπέβαλαν τα σέβη και τα συγχαρητήρια για το γάμο της με τον Λάτσιο. Καθόμουν θέση 1D (aisle) η "διάσημη ξανθιά" 1Α και ο άντρας της 1F (ναι ... δεν καθόντουσαν μαζί). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Το ίδιο άλλωστε είχε συμβεί και στην αναμονή για επιβίβαση, όπου πάλι ήταν ξεχωριστά (και ζήτημα να ήταν ένα μήνα παντρεμένοι) Ο σύζυγός της παραπονιώντας για τον θόρυβο που έκανε το αεροπλάνο στις αεροσυνοδούς οι οποίες φεύγοντας προς το galley βαζαν τα γέλια. Το κωμικότερο όλων η άφιξη στο Ηράκλειο. Σηκώθηκα από την θέση 1D για να βγω προς την πόρτα, και λίγο πριν φτάσω να αποβιβαστώ στο Ηράκλειο, τρώω μια σπρωξιά από την "διάσημη" ξανθιά παραμερίζοντάς με στην πάντα για να περάσει πρώτη να κατέβει.... Ούτε που περίμενε τον άντρα της. Πολύ κακός χαρακτήρας και δήθεν ντίβα!!!

Επόμενη χρονιά επιστροφή Ηράκλειο Αθήνα - Ευαγγελάτος-Στεφανίδου και ...ουκρανή/γεωργιανή νταντά των παιδιών τους. Ότι βλέπετε στην τηλεόραση ... άνευ ουσίας

Αθήνα Άμστερνταμ : Σχορτσιανίτης καθόταν κάπου 15F. Έμοιαζε σαν να έχει χυθεί στην καρέκλα ένα τεράστικο κομμάτι κρέας το οποίο μετά βίας χώραγε στην θέση που καθόταν .... Πάντως μέσα στο αεροπλάνο δεν το έπαιξε ντίβα και ήταν απόλυτα ήσυχος.

Αθήνα-Κω και Αθήνα-Θεσσαλονίκη παλαιότερες εποχές με "βουλευτάδες" όπως Σκανδαλίδης, Παυλίδης, Μελάς, κτλ. Κλασσικές δημοσιοσχετίστικες φιγούρες με χειραψία με τους επιβάτες και τα συναφή.

Αμστερνταμ Αθήνα με Φερεντίνο (δύο φορές), ο οποίος μάλιστα φορούσε και γυαλιά ηλίου προφανώς για να μην γίνεται αναγνωρίσιμος. Φαινόταν cool.

Πρέπει να υπάρχουν κιάλλοι, όταν θυμηθώ θα συνεχίσω την συγγραφή μου...
 
Στην πρώτη μου πτήση με αεροσκάφος ( Ολυμπιακή για Νέα Υόρκη ) συνεπιβάτης μας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Μια χαρά φαινόταν ο τύπος πέρα δώθε στον διάδρομο του 340 και πάρε δώσε με τις αεροσυνοδούς.
 
Βασικά , οι "διάσημοι" (τέλος πάντων) ταξιδεύουν ΜΑΖΙ ΜΟΥ .

Έτσι, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
 
Μάρτιος 2001, στην πτήση ATH-BKK με Thai, πετάμε business class και τελευταίοι επιβιβάζονται ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μετά της συζύγου. Δεν ασχολήθηκα ιδιέταιρα -έως καθόλου- αλλά έτυχε να τους αντικρύσω μια-δυο φορές όταν σηκώθηκα για να επισκεφθώ το πιλοτήριο. Έδειχναν πολύ "δεμένοι" και αξιοπρεπείς.
 
Top