Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

Αθηνα-Ναξος με το 42ρι...ειχα στο μπροστινο καθισμα τον Ψινακη, ειχε απλωσει τα λιγδιαρικα μαλλια του στο προσκεφαλο του καθισματος....μπλιαχ...10 cm απο το προσωπο μου...
 
Προσφατα πετυχα την βουλευτη Ελενα Ράπτη.Επίσης,τη Σασα Μπαστα(αν θεωρειται επωνυμη),τον Κωστα Κοκλα και διαφορους ευρωβουλευτες.
 
Λοιπόν έχουμε με ΒΑ από Αθήνα Business με Πάγκαλο (τότε ήταν διασημότητα για τώρα δεν ξέρω, κακόμοιρο κάθισμα ακόμα το θυμάμαι να διαμαρτύρεται για τις συνθήκες εργασίας και ζητούσε βαρέα και ανθυγιεινά) και από Λονδίνο με Ολυμπιακή, Ψινάκη με ρούχα υπερπαραγωγή χαλαρά δεν γινότανε να περάσει απαρατήρητος με της καουμπόικες μπότες και την γούνα από πάνω! :great:
 
Εγώ πέτυχα Νικητιάδη στην μεταμνημονιακή εποχή, ATH-SKG με ΟΑ.
Ήρθε ακριβώς την ώρα της αναχώρησης. Κάθισε -κλασσικά- business.
Αλλά σεμνότατος ούτε χειραψίες ούτε τίποτα.

Έχω και γνωστό που πέτυχε Ronaldo (τον παλιό) σε πτήση στην Γερμανία.
 
Πτηση απο Ηρακλειο-Αθηνα, ακριβως απο πισω μου ο Μαχλας με τον γιο του,και ακριβως στην τελευταια σειρα του airbus ο περιφημος Οκγουνσοτο.
Πτηση απο ORY-BOD φετος το καλοκαιρι ηταν ο Αλιαγας στο αεροπλανο στην bussines παρακαλω!
 
Οι πτήσεις μεταφοράς VIP πιάνονται; :D :D :D
 
Την τιμητική του έχει αυτό το topic σήμερα! Ας το τιμήσω και γω λοιπόν μιας και έχω πετύχει κάποιους αναγνωρίσιμους σε ταξίδια μου...Κυρίως του καλλιτεχνικού και ποδοσφαιρικού χώρου...Δεν ημουν με όλους στην ίδια πτήση,αλλά τους έχω δεί/μιλήσει airside...Μετράνε,έτσι;; :D

Καλλιτέχνες: Κώστας Βουτσάς (ωραίος τύπος γεμάτος ενέργεια! έκανε πολύ χαβαλέ!) Διονύσης Σαββόπουλος (δεν του μίλησα,φαινόταν σκεπτικός) Σοφία Βόσσου (φαίνεται πολύ απλός και καλος άνθρωπος) Κάτι "αστεράκια" από reality (έτσι μου είπαν οι γύρω μου) δεν τα γνώριζα (ούτε πρόκειται) οπότε δεν τα αναφέρω καν...Δεν ξέρω και τα ονόματα τους άλλωστε! :D

Ποδοσφαιριστές: Αποστολή της Μίλαν μετά το ματς με την ΑΕΚ το 2006!! Συνομιλία 2-3 λεπτών με τον Πίρλο!! (Πολύ απλός και φιλικός άνθρωπος!) Μου είπε οτι του άρεσε το κλίμα στο ΟΑΚΑ τότε...Του έλεγα για πλάκα να κόψουν βαθμούς από την Άντερλεχτ για να περάσουμε εμείς και μου είπε οτι θα προσπαθήσουν...Γελούσε και εκείνος! "Μοντέλο" ο Μαλντίνι,πολύ ήσυχος ο Κακα...
Αποστολή της Εθνικής Ελλάδος σε πτήση ATH-HER (Άκρως αντιπαθητικοί οι Κατσουράνης-Βύντρα! Έλεος! Ξεκαβαλάτε! Καλά παιδιά οι Γκέκας,Νικοπολίδης,Λυμπερόπουλος,Αμανατίδης,Ανατολάκης)
Αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα,Εργοτέλη,ΟΦΗ

Νίκος Νιόπλιας,Ηλίας Πουρσανίδης,Μπάμπης Τεννές

Για τους φίλους του Πόκερ: Tζον Τάραμας (πάρα πολύ απλός άνθρωπος,μου έλεγε οτι προσπαθεί να μάθει καλό Πόκερ,ταξίδευε για το EPT του San Remo)

Ωραίες αναγνωρίσιμες γυναίκες: Έλενα Ράπτη (respect η Έλενα! :cool: ) Κατερίνα Παπουτσάκη (μέτρια πράγματα) Tζούλια Αλεξανδράτου (δεν μου άρεσε καθόλου) Ελένη Μενεγάκη (στα καλά της! τί να λέμε...) Για συμπεριφορά των κυριών μη ρωτήσετε...Για την ανατομία τους,οτι θέλετε... :mrgreen:
 
Τι να πω και γω που ειχα δει την μητσοτακη να μπαινει στο αεροπλανο,απο τα χανια για αθηνα και ειχα κανει 10 φορες σταυρο για να μην πεσουμε,αρχικα,και για ολα τα υπολοιπα που μας ανησυχουν σε μια πτηση κατα τη διαρκεια και μετα απο αυτην.

Ολα καλα ομως,ουτε μια βαλιτσα χαμενη!!
 
Σε πτήση της Olympic Air BRU-ATH με 4,5 ώρες καθυστέρηση, ταξίδευε μαζί μας ο Παπακωνσταντίνου (ο πρώην υπουργός όχι ο άλλος).

Σεμνότατος και ευγενέστατος κοιμήθηκε στη Business Seat του
 
Aπο SKG για Ελ. Βελ. πετυχα τον Ζαγορακη, λιγο μετα που εγινε προεδρος , φυσικα buisness και φυσικα μεχρι που επιβιβαστηκε στο αεροπλανο δεν τον ειδαμε. Ουτε στο check-in ουτε πουθενα αλλου. Με Αegean

Αντιθετα απο Dubai για Male πετυχα τον Alonso με την γυναικα του, οι οποιοι γυρνουσαν σαν απλοι τουριστες, με αθλητικη περιβολή, σε βαθμο που δεν τους καταλαβαινες για ''διασημους'' οπως τους εχουμε μαθει στην Ελλαδα. Πολυ προσιτος και ομιλιτικος αν και μολις ειχε χασει το πρωταθλημα. Ηταν βεβαια ηδη 2 φορες παγκοσμιος. Επισης περιμενε ακριβως μπροστα μου ολη την ουρα για check-in αν και φυσικα ταξιδευε buisness. Με Emirates.
 
Top