Green Jet Airlines

Μακαρι να εχει βρει αεροπλανο και μακαρι να εχει βρει προσωπικο...
Οταν λεμε προσωπικο να υποθεσω πως μιλας για τα 6-7 ατομα που εργαζεστε για την ψυχη της μανας σας???? και που ελπιζετε στους μελλοντικους αστρονομικους μισθους??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 
Με το να ειρωνευτείς την όποια εταιρία ή τον ιδιοκτήτη της, άντε να καταλάβω πως από εκεί αντλείς μια κάποια ικανοποίηση.

Αλλά με το να ειρωνευτείς έναν απλό άνθρωπο που ίσως και να δουλεύει για την ψυχή της μάνας του ή ίσως να περιμένει έναν μελλοντικό αστρονομικό μισθό, τί κερδίζεις; Έβαλες και 5 φατσούλες για να του δείξεις πόσο κουτός είναι;

Φυσικά και είναι ένα ανώνυμο φόρουμ όπου ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Ασφαλώς και δεν σε νοιάζει το τί γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι για σένα που ούτε σε ξέρουν, ούτε που τους ξέρεις. Πάντως, η μόνη ευδιάκριτη λαμογιά εδώ μέσα, μόνο στο ψευδώνυμό σου φαίνεται...
 
μακαρι ο CT να τα καταφερει. μακαρι να μην δωσει αφορμη για μελοντικες μηνυσεις εναντιον του απο εργαζομενους οπως αυτη που εκρεμμη εδω και ποσα χρονια..μακαρι να μην μεταβιβαζει αμαξια σε γκαρσονια και να αφηνει απληρωτους- ιπταμενες, πιλοτους, εργαζομενους- . οσο για αν κανει μια νεα αρχη. δεν κανει αρχη απλα συνεχιζει. θα μιλησω μονο για ελλαδα VIK, VKH, τωρα greenjet. σιγουρα η φτωχια και η ανεργια δεν ειναι καλος συμβουλος και στην αναγκη πολλοι θα πανε να δουλεψουν για αυτον. αλλα ας μην αγιοποιηθει κιολας ο καθε ενας που κανει κατι. οπως να ανοιξει μια επιχειρηση με τα ιδια κεφαλια που ειχε και στην κλειστη VKH. ελπιζω οτι ανοιξε την GJet με σκοπο να την δουλεψει και οχι να την κλεισει. αλλα αν παλι, ειναι απο πισω, με κεφαλαια ο κυριος PHIL W. τοτε ιστορικα και μονο παει για κλεισιμο. και ναι για να μην παρεξηγουμε ειχα πεταξει και εγω με την viking. και εγω θα ξαναπαω αλλα με την γνωση πλεον με ποιους εχω να κανω....
 
Απαντώ στον/στην Lamogia και του λεω πως ναι εμεις οι 6-7 θα δουλεψουμε οχι για την ψυχη της μανας μας αλλα για την προσωπικη μας επενδυση.. Δεν περιμενουνε κανενα αστρονομικο μισθο περιμενουμε να κινηθουμε μεσα σε λογικα μισθολογικα πλαισια, βλεπεις κάποιοι που επαιρναν αστρονομικα ποσα στην VKH ηταν και αυτοι που εκλεισαν την εταιρεια ..αφου το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να παρουν το αστρονομικο τους ποσο να κατσουν με το ενα ποδι πανω στο αλλο και να περιμενουν να τελειωσει το ωραριο τους και να φυγουν αλλοι παλι πετσουσαν οποτε ηθελαν και αν ηθελαν . Ε και για αυτο το λογο θα ειμαστε εμεις οι 6-7 που μαγκια μας το κανουμε απο χομπυ!!!! Το προβλημα το δικο σου δεν καταλαβαινω πιο ειναι !!! Εμεις οι χομπιστες λοιπον εχουμε δημιουργησει μια καλη ομαδα και περναμε μια χαρα εσυ κριμα που εισαι στην απεξω!!!
 
rythm επειδη εσυ εισαι ηδη μεσα μπορεις να απαντησεις αν υπαρχουν οι εγγλεζοι απο πισω?
καλα κανεις και επενδυεις στο μελλον σου...αν και προς το παρων ελαχιστοι δουλευουν πιστευω στην GJet, να υποθεσω οτι εισαι καποιος manager(αν και μικρη σημασια εχει)?
ζητησαν στην πραγματικοτητα απο κανεναν παλιο/α να παει και να μιλησουν σοβαρα..μισθος, σχεδια,κτλ????
δεν θα μιλησω αλλο για την VKH ειναι αλλη ιστορια, πικρη, και εκτος topic. μια αναφορα θεωρω οτι ηταν αρκετη. αν θες μπορουμε στη σχετικη συζητηση να μιλησουμε για αυτα(πχ μονο οι μισθοι εφταιγαν????? :? )
οποτε θα περιμενουμε νεα σου με τις εξελιξεις και οχι μονο αντιδρασεις σε msg που ειναι εναντιον της πολυαγαπημενης σου GJet.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο Α-320 είναι το Tango,το πρώην της Vicking.
 
αντε και με το καλο να ερθουν και to Uniform και ο Victor...
 
αποτι φαίνεται παει αρκετα οργανωμένα η εταιρεία σε ενα αλλο φορουμ λενε πως θα εχει βαση αρχικα στο London Gatwick και πιο μετα Ηράκλειο, θα κανουνε ναυλωμένες πτήσεις αρχικα και μετα κατα την χειμερινη περίοδο μπορει να ξεκινησουν και το Ιρακ παλι. σας παρατέθω το λινκ για την βικιπιδέια.

http://en.wikipedia.org/wiki/GreenJet_Airlines
 
Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει συνεργασία μεταξύ sky wings και green ?? Διότι κάποια στελέχη της sky διαδίδουν ότι το καλοκαίρι θα υπάρχει airbus στην Αγγλία στην ίδια πόλη με την green ? και οι δυο εταιρείες να έχουν εκεί βάση?? αλήθεια προσωπικό βρήκανε?? που μπορεί να στείλει κάποιος το βιογραφικό του?? έψαξα για τηλέφωνα αλλά δεν μπόρεσα να βρω...
 
pilotathens":2v9wp4mv said:
αποτι φαίνεται παει αρκετα οργανωμένα η εταιρεία σε ενα αλλο φορουμ λενε πως θα εχει βαση αρχικα στο London Gatwick και πιο μετα Ηράκλειο, θα κανουνε ναυλωμένες πτήσεις αρχικα και μετα κατα την χειμερινη περίοδο μπορει να ξεκινησουν και το Ιρακ παλι. σας παρατέθω το λινκ για την βικιπιδέια.

http://en.wikipedia.org/wiki/GreenJet_Airlines

Μην ψαρώνετε...απο πισω ειναι παλι ο Phil...Η GreenJet θα μεταφερει επιβατες της Olympic Holiday (οταν και οποτε ξεκινησουν - ακομη δεν εχουν AOC) το καλοκαιρι και ισως αργοτερα να κανουν και το Ιρακ...
 
Top