Minoan Air

Re: Minoan Airlines

Μέσα Απρίλη ; Μα έχουμε 21/4 ..

Μήπως φίλτατε Aidis ήθελες να γράψεις μέσα Μάη ;

Πάντως από την αεροπορική εταιρεία καμία επίσημη ανακοίνωση προς στους (μελλοντικούς) συνεργάτες της T.Γραφεία. Τώρα αν με ρωτάτε θεωρώ ότι η προχειρότητα έχει φανεί ήδη (δυστυχώς)
Με δεδομένου ότι Ιούνιο πετάν
- Πότε θα διαφημιστούν ;
- Πότε θα ξεκινήσουν οι κρατήσεις ;
- Πότε θα βγουν οι promo ναύλοι του 1€ plus taxes ;
- Πότε θα οργανωθεί το προσωπικό για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις πτήσεις που θα έχουν πληρότητα 100% (λέμε τώρα)
- Πότε θα προλάβει να πείσει τον χτυπημένο και ταλαιπωρημένο οικονομικά Έλληναρα να ταξιδεύει με τα Fokker 50 (με τους βασιλιάδες*** των αιθέρων).
- Το πρόγραμμα ;
- Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ;

Αλλά μάλλον έχουν πολύ καιρό μπροστά τους για να τα δουν και να μας ενημερώσουν ( 1 μήνα και κάτι…)

*** Τους μοναδικούς Βασιλιάδες που ξέρω είναι αυτούς στο MEGA :thx:

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει …
 
Re: Minoan Airlines

Θέλει πολύ κόσμο να γεμίσει ένα F50 ε; Ίδιο χρονικό διάστημα είχε και η sky και μια χαρά πήγε. Ένα tip, μην μπερδεύεις το εμπορικό της athens με της minoan επειδή είδες μερικά παρόμοια ονόματα, καλύτερα να το συγκρίνεις με την sky.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Re: Minoan Airlines

Greg.CHQ":2tmcoao7 said:
Μέσα Απρίλη ; Μα έχουμε 21/4 ..
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει …

Άλλο μέσα στον Απρίλη και άλλο ΣΤΑ ΜΕΣΑ Απρίλη...όντως λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει...
 
Re: Minoan Airlines

Ρε παιδιά,ελάτε να οργανωθούμε,να κάνουμε μια αεροπορική εταιρεία της προκοπής ! :banana: :banana: :banana:
Μέσα σε όλα,η Sky Exp. πως "τα πήγε μια χαρά";Εκτός από το ό,τι μιλάμε για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις,η εταιρεία έχει σοβαρό πρόβλημα το τελευταίο καιρό.Άσε που "επιζούσε" από τις κρατικές επιδοτήσεις κάτι το οποίο δε προβλέπεται για τη Minoan αν και το προσπάθησε.
Το επιχείρημα δε σχετικά με το "πόσο κόσμο" χρειάζεται το F50 για να γεμίσει μόνο ως αποθέωση της αρπαχτής μπορώ να το χαρακτηρίσω.Τι είναι,κύριε,οι επιβάτες;Πρόβατα που θα τα ραβδίσεις και θα μπουν στο μαντρί;Ή σημαίνει ό,τι θα είναι απλά και εύκολα κερδοφόρα μια τέτοια εταιρεία;
Που τα λέτε αυτά;Ελπίζω να μη πάρετε ταλαιπωρημένους ανέργους στο λαιμό σας γιατί τα πρώτα δείγματα δεν είναι θετικά.
 
Re: Minoan Airlines

Τρία προβλήματα με την λογική σου.

"η εταιρεία έχει σοβαρό πρόβλημα το τελευταίο καιρό" - ναι, μήπως ξέρεις γιατί? δεν έχει καμία σχέση με το πως άρχισε η με το πως θα μπορούσε να γίνει αν είχε σωστή διοίκηση τώρα.

"Το επιχείρημα δε σχετικά με το "πόσο κόσμο" χρειάζεται το F50 για να γεμίσει μόνο ως αποθέωση της αρπαχτής μπορώ να το χαρακτηρίσω"

Συγνώμη, από τώρα και έπειτα όλες οι καινούργιες αεροπορικές πρέπει να αρχίσουν να πετάνε άδειες για να μην είναι αρπαχτές... η ακόμα καλύτερα, να βάλουμε Α380 στα domestic, δεν είναι καλή ιδέα Αλέξη? Θα πετάνε άδεια, αλλά δεν πειράζει γιατί μια εταιρία δεν χρειάζεται να παράγει κέρδος.

"Ελπίζω να μη πάρετε ταλαιπωρημένους ανέργους στο λαιμό σας" - Ένα τιπ, το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το διανοηθούν πολλοί εδώ μέσα αλλά, κανένας που έχει κάνει ποστ μέχρι τώρα δεν είναι υπάλληλος της συγκεκριμένης εταιρίας, αν θες να τους πεις κάτι - προτείνω να τους στείλεις e-mail.
 
Re: Minoan Airlines

Δεν αναφέρομαι στο αεροπλάνο.Στη λογική ό,τι "μικρό είναι,γεμίζει ευκολότερα" αναφέρομαι.
Για τη SkyExp.,συμφωνώ για το ξεκίνημά της ωστόσο δεν αναφέρθηκες και σε κάτι άλλο που έγραψα:Τις κρατικές επιδοτήσεις.
Τι όμως και αν ξεκίνησε καλά αν κατέληξε έτσι σήμερα;Ποιος έκανε εσφαλμένες επιλογές;
Τέλος,πως γνωρίζεις ό,τι κανένας από όσους έγραψαν για την εταιρεία δεν είναι υπάλληλός της;
 
Re: Minoan Airlines

Εγώ πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαι υπάλληλος καμμίας (ελληνικής) εταιρείας.. :mrgreen:
Το γράφω γιατί απλά έχω γράψει για την εταιρεία!
 
Re: Minoan Airlines

Αλεξ, όπως ξέρουν μερικοί που με θυμούνται από παλιά, δουλεύω στον αεροπορικό χώρο, απλά όχι στις μινωικές. Τα μερικά άτομα που ποστάρουν με ενδιαφέρων πληροφορίες γνωρίζω ποιοι είναι και από που μαζέψανε τις πληροφορίες.

Θέλω να σου θυμίσω ότι η Σκαϊ άρχισε με πολύ.. πολύ μικρότερο κεφάλαιο από την μινόαν. Δεν ξεκίνησε με κανέναν επενδύτη. Οι εσφαλμένες επιλογές έχουν ξανά ειπωθεί στο φόρουμ. Αν θέλεις να το αναλύσουμε είμαι διαθέσιμος σε προσωπικό μήνυμα για να μην γεμίζουμε το φόρουμ με άσχετα πράγματα.

Θέλω να καταλάβω επίσης γιατί το βρίσκεις κακό το ότι διάλεξε μια καινούργια εταιρία ένα ποιο οικονομικό αεροπλάνο για να ξεκινήσει? Το ίδιο έκανε και η Σκαϊ και για αυτό μπόρεσε να επιβιώσει και να μεγαλώσει αγοράζοντας περισσότερα αεροπλάνα. Σε διαβεβαιώνω ότι οποιαδήποτε αεροπορική τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολο να βγάλει κέρδος. Είναι ο ποιο ακατάλληλος χώρος για "αρπακτή"
 
Re: Minoan Airlines

Που έγραψα εγώ ό,τι είναι κακή επιλογή το F50;
 
Re: Minoan Airlines

Για να ξεκαθαρίσω την ερώτηση. Όταν διαλέγεις ένα μικρο αεροπλάνο, το κάνεις γιατί δεν θα έχεις τρομερές πληρότητες στα δρομολόγια που κάνεις (με μεγαλύτερα αεροπλάνα) και έτσι θα μπορείς να επιβιώσεις και να μην "μπαίνεις μέσα" σαν την ΟΑ. Αυτό εννοείτε όταν κάποιος λέει "γεμίζει εύκολα". Ποιο κομμάτι από αυτό δεν σου άρεσε η βρίσκεις "αρπακτή"?
 
Top