Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
στο σαιτ εμφανίστηκε η Αθήνα. με εσωτερικό προς Ρόδο! ξέρει κανείς κάτι?
 
προς ποιο προορισμό;
 
το εγραψα πριν. είδα χτες, τετοια ώρα περίπου, Αθήνα-Ρόδος..σήμερα δεν το βλέπω. αλλά τίποτε δεν ειναι τυχαίο σε αυτή την εταιρεία, γι αυτό ρώτησα αν καποιος ξερει κάτι..
 
Έγραφε (ATH) για κωδικό αεροδρομίου;
 
Καλησπέρα σε όλους,

κάνοντας τκεκ ιν χθες για κάποια πτήση μου με τη Ryanair το είδα και εγώ.Το σύστημα εμφάνιζε Αθήνα (ΑΤΗ) - Ρόδος.
Στο σύστημα κρατήσεων πάντως δεν το βγάζει.Αναμονή λοιπόν...
Καλό βράδυ.
 
Το Αthens (ATH) - Rhodes (RHO) δεν φαίνεται από την κεντρική σελίδα (Ηome page) και τους προορισμούς που φαίνονται εκεί από Ελλάδα.
Πρέπει κανείς να επιχειρήσει να κάνει μια αναζήτηση για οποιονδήποτε άλλο προορισμό. Στη συνέχεια όταν εμφανιστούν οι τιμές πρέπει να πατήσει "ΝEW SEARCH" και τότε στη λίστα με τους προορισμούς εμφανίζεται το ΑΤΗ- RHO.
 
Λίγη υπομονή, έχω εξαπολύσει ολόκληρη επιχείρηση. :mrgreen: Πάντως, στις χρονοθυρίδες Μαϊου-Ιουνίου nada. ;)
Aν κάποιος/α έχει άκρες με olympic handling ίσως μάθουμε γρηγορότερα...
 
Γεια σε ολους!Ενδιαφερομαι να ταξιδεψω για girona φυσικα με ryanair απλως θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει σιγουρα αν οντως ισχυουν ακομα τα λεοφωρεια απο βαρκελωνη διοτι πεταω επιστροφη στις 7 20 το πρωι απο girona και θα ηθελα να ξερω αν χρειαστει να μεινω το προηγουμενο βραδυ διπλα στο ξενοδοχειο για να μην γινει κανενα λαθος!Διαβασα τα προηγουμενα ποστ απλως ειδα οτι ο χαρτηε με τα δρομολογια ειναι του 2008 κ για αυτο ξαναρωταω!αν μπορεσεις καποιος που ξερει να μου απαντησει και ευχαριστω πολυ!
 
Οσο ΚΟΥΛΟ, ΚΟΥΦΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ και να ακούγεται , ΝΑΙ, η Ryanair ξεκινάει ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ(!) πτήσεις από Αθήνα (ΑΤΗ- Ελ.Βενιζέλος !!!!) προς Ρόδο!!!!!
Γιατί; Για πόσο; τι μας περιμένει;; Με ποιά λογική;;Πού αποσκοπεί;;;Εχει άδεια να κάνει εσωτερικές πτήσεις;;Χτυπάει Aegean και OA;;Ξαφνικά δεν την χαλάνε οι υπερβολικές χρεώσεις του ATH που έσκουζε τόσα χρόνια; Γιατί όχι εξωτερικές πτήσεις;
Κανείς δεν ξέρει!!

ΠΗΓΗ: http://www.theairdb.com/news/20120422120-ryanair.html
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top