Austrian Airlines

  • Thread starter Cross
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αναταράξεις στην Austrian,αφου για το σχέδιο αναδιαρθρωσής,μεταφέρει το επειχηρισιακό της έργο στην θυγατρική της Tyrolean.Μια κίνηση που προκαλεί σοκ,ενώ οι συντεχνίες της εταιρίας και η εταιρία δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν.43 πιλότοι έχουν ήδη φύγει απο την εταιρία.

http://atwonline.com/news/other-headlines/
 
Κατι ανάλογο με την Lauda Air θα γίνει και με την Austrian Arrows. Το πτητικό θα περάσει στην Tyrolean, για την ώρα συζητιέται εάν θα παραμείνει το brand name οπως εχει..
 
Τελικα εαν καταλαβα καλα η Tyrolean ανελαβε ολες τις πτησεις της Austrian και οχι μονο της Austrian Arrows. Το μονο που απεμεινε ειναι το ονομα Austrian και στην ουσια η εταιρεια δεν εχει αεροπλανα ή κανω λαθος; Ο λογος που εγινε αυτο ηταν να φανταστω το να αναγκασουν τα πληρωματα να υπογραψουν νεες συμβασεις με χαμηλοτερους μισθους ;
 
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα - νουμπάς εδώ.

Λοιπόν. Είχα κλείσει κάτι εισιτήρια με την όστριαν αλλά τελικά παρατήρησα ότι είναι operated από την tyrolean. Όταν το παρατήρησα αυτό μου κόπηκε λίγο το αίμα (έμα). Τι στο καλό είναι αυτή η tyrolean?

Έχω μια ακατανίκητη φοβία για τα αεροπλάνα και ειδικά αυτά που δεν είναι "γνωστά", όπως πχ κάτι british και emirates και τέτοια. Εννοείται έχω πετάξει μόνο με ολυμπιακή (από/προς Σάμο με τα κλασικά atr-42 και atr-72 και μια φορά με μποινγκ 737), ετζηαν και ryanair. Λολ! Τέλος πάντων εγώ αυτήν την τυρολέζικια δεν την ξέρω και έχω τρομοκρατηθεί. Να τις αφήσω τις Βιέννες και τα ζάχερτορτε και να αράξω στα κυβικά μου δλδ στα γαλακτομπούρεκα της γειτονιάς;!

Επίσης τι στην ευχή είναι ένα Fokker. Γιατί να μην πετάνε με ένα νορμαλ αεροπλάνο; (όπου νορμαλ αεροπλάνο = κάποιο γυαλιστερό airbus).

Οκ είμαι ηλίθια αλλά επειδή εσείς αγαπάτε τις πτήσεις και τα αεροπλάνα πληζ δώστε μου λίγο κουράγιο.

-> να έτσι είμαι :(
 
fasoli":2iqia7tv said:
Γιατί να μην πετάνε με ένα νορμαλ αεροπλάνο; (όπου νορμαλ αεροπλάνο = κάποιο γυαλιστερό airbus).
:(

Μμμμμμμμ, κάτι σαν αυτό ? http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=7462879

ΛΑΜΠΕΙ το άτιμο.... :mrgreen:

Νορμάλ αεροπλάνο το airbus ? Ας καγχάσω....

Y.Γ. Πάνε με το λεωφορείο, καλύτερα θα περάσεις. Δεν υπάρχουν λεωφορεία Fokker...

Όπως είπε κι ο ΟΑ701
καταντάει και κουραστικό απο ένα σημείο και μετά. Καταλαβαίνω ότι το φόρουμ δεν είναι κλειστό club κι ούτε προσωπικά θα το επιθυμούσα, αλλά τελευταία όλο και πιό συχνά το σκέφτομαι.
 
καλά βρε παιδιά, πώς κάνετε έτσι να πούμε. έχουμε και οι κλασομπανιέρες δικαίωμα στο να κάνουμε ένα ποστ σε ένα φόρουμ ερασιτεχνών θαρρώ. δεν πήγα να ποστάρω στο φόρουμ τεχνικών ζητημάτων αεροπλοΐας.

κάντε λίγο κράτει με τον ελιτισμό και την επόμενη φορά που θα σας ενοχλήσει κάποιο νέο μέλος με την άγνοιά του, δε χρειάζεται ούτε να το παραπέμψετε στο γουίκι (ξέρω να χρησιμοποιώ το γουορλν γουαην γουεμπ, το γουικι και το γκουγκλ ξέρω ότι είναι φίλοι μου, απλά είδα ότι εδώ λέει "φορουμ" και ήρθα, δεν ήξερα ότι δεν πρέπει, συγχωράτε με!) ούτε να γράφετε με μικρά γραμματάκια (εγώ παιδιά έβαλα τα ματογυάλια μου και τα διάβασα αυτά που είπατε και στενοχωρήθηκα και αποφάσισα να μη σας ξαναενοχλήσω με την ανόητη παρουσία μου).

όταν ο άλλος δε σας μιλάει σαν κόπανος αλλά απλώς είναι διαφορετικός_από_εσάς, δε βλέπω το λόγο να γίνεστε εριστικοί.

όπως και να 'χει καλή καρδιά και εύχομαι διαλόγους μόνο με ατρόμητους αεροπλανολάγνους, μη σας ξανατύχει ποτέ τέτοιο κακό να μπαίνουν κοπελίτσες να σας ενοχλάνε το τσι με τα ποστ τους!!!

καλή συνέχεια και με προσοχή στους αιθέρες.
 
fasoli":swfa2tzh said:
οι κλασομπανιέρες

Αυτογνωσία ?

Το να σε παραπέμψει ο Jim στο wiki, ήταν το πιο εύκολο για την περίπτωσή σου, από το να σου εξηγεί τι είναι η Tyrolean και τι το Fokker, αφού για σενα αεροπλάνα είναι μόνο τα "γυαλιστερά airbus" (Να όμως που είδες και ένα ΒΡΩΜΙΚΟ airbus)...

Όσοα για τα ψιλά γράμματα, υπάρχουν σε όλα τα συμβόλαια...
 
Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται, μου επισήμανες ότι έπεσα στην παγίδα μου (!!) και κατ' αυτόν τον τρόπο αυταπέδειξα (!!) ότι είμαι ηλίθια, οπότε δεν άντεξα και ξαναήρθα, παρά τα ψιλά γράμματα, για να υπερασπιστώ τη νοημοσύνη μου :(

Για να μην παρεξηγηθούμε, αυτή (η νοημοσύνη μου, ντε) δεν είναι σαφώς τόσο ψηλά όσο των ερλαηνερς.γρ, αλλά δόξα τω θεώ ως τώρα προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει οπότε θα τολμήσω να πω ότι είμαι οκει με το αικιου μου! Βέβαια, εσείς σίγουρα ξέρετε κάτι παραπάνω επ' αυτού, οπότε αν έχετε αντίρρηση θα το δεχτώ.

Πέρα από τις αποτυχημένες ειρωνείες με τα γουηκιζ, τα ψιλά γράμματα και την απουσία του πιστοποιητικού αεροπλανικών φρονημάτων μου, εγώ θα κάνω αυτό το τελευταίο ποστ (και αν με ξαναπείτε ηλίθια δε θα ξανατσιμπήσω, χα) και θα πω τα εξής:

Το αν είστε ψωνάρες κάποιοι εδώ μέσα δε με νοιάζει, άλλωστε μέλος της κοινωνίας είμαι κι εγώ και βλέπω τι παίζει γύρω μου, ο κόσμος την ψωνίζει με το τίποτα και για την πλάκα του, ακόμα κι αν ο λόγος είναι το ότι (τυχαίο παράδειγμα) ειναι σποτερ αεροπλάνων στο ένδοξο SKG. Οπότε δε με απασχολεί η αντιμετώπισή σας αναφορικά με αυτό. Aπλά να σας πω το εξής: το ότι ένας νεαρός άνθρωπος που παραδέχεται ότι φοβάται τις πτήσεις, μπαίνει και λέει μια (ηλίθια και ανούσια για σας) κουβέντα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ωραιότατο διάλογο ο οποίος ενδεχομένως να έφερνε ως αποτέλεσμα το να τονωθεί λίγο το ηθικό του φοβισμένου. Και μακροπρόθεσμα αυτός ο πρώην απόβλητος ίσως αποκτούσε το δικαίωμα να γράφει στο φόρουμ σας!!! Ή και να πετάει χωρίς φόβο. Which is booooring.

Ξέρω ότι κοινωνικό έργο δεν επιτελείτε για να σας νοιάζει τι κάνει η πλέμπα (εμείς ντε, οι μη_άξιοι_για_το_φόρουμ_των_ερλαηνερς), αλλά για να είμεθα και ελικρινείς, δεν είναι ότι διατάραξα την οικιακή σας ή εργασιακή σας γαλήνη. Στα ιντερνετς είμαστε και μπορούμε να πούμε 2 λογάκια θαρρώ! Εκτός αν.. ωιμέ.. εκτός αν αυτό το φόρουμ είναι πιο σημαντικό απ' ό,τι νόμιζα.. Ίσως με τα ποστ μου να πετάχτηκα με μια καραμούζα στο σαλόνι σας, ενώ για χόμπι καθόσασταν ήσυχα ήσυχα και σχεδιάζατε κάποιο αεροσκάφος, και σας χάλασα τα σχέδια (γκετ ιτ;!). Ή ίσως να βιοπορίζεστε απ' το φόρουμ και να παρακωλύω την εργασία σας.. ουπς :(

Αυτά! συνεχίστε απαλλαγμένοι απ' την ηλιθιότητα, τη δική μου και όποιου άλλου ενοχλητικού!

φεύγοντας θα βάλω ένα εμέτικον, αυτό :banana: επειδή έχει πλάκα.
 
όποιος έχει κάτι να απαντήσει επί της αρχικής απορίας του μέλους, ας το κάνει. Τα υπόλοιπα σχόλια ας... περισσέψουν από δω!!! Ο λόγος που δεν σβήστηκαν τα posts (και ειδικά οι απαντήσεις του νέου μέλους) κάτω από την αρχική του ερώτηση, είναι μάλλον εύλογος.
 
Top