Berlin-Brandeburg Intl Airport

Ακόμη και οι Γερμανοί "φοβούνται" μεταφορά μέσα στην καλοκαιρινή αιχμή. Εκτός και αν ακριβώς επειδή προέβλεψαν οτι θα υπάρξει κάποια μικρή πιθανότητα αστοχίας στην αιχμή, το ανέβαλαν. Αλλωστε μεταφορά αεροδρομίου δεν γίνεται ...κάθε χρόνο! ...τρείς μήνες πίσω δεν έχει και διαφορά. Πέρα από αυτό, το νέο Αεροδρόμιο του Βερολίνου , πιστεύω οτι δημιουργήθηκε για να προσελκήσει στο μέλλον πολύ περισσότερη επιβ . κίνηση από τα δύο σημερινά.
 
Αν υπολογίσεις τα ενοίκια των χώρων, τη στάθμευση, μισθούς, προγραμματισμό εταιρειών, διαφήμιση, την ενέργεια και όλα αυτά που δεν απελευθερώνονται στα άλλα 2 αεροδρόμια τότε 3 μήνες μπορεί να έχουν τεράστιο κόστος. Αλλά αυτό ίσως να μην προβληματίζει ιδιαίτερα τα οικονομικά της Γερμανίας.
 
...από την άλλη, μία πιθανή "αστοχία" κατά την αλλαγή, μπορεί να έχει μεγαλύτερο κόστος (άμεσα οικονομικό ή έμμεσα : κακή φήμη κλπ). Και με την ευκαιρία, υπάρχει κάποια πληροφορία για το τί πρόκειται να γίνουν τα Αεροδρ. που θα εγκαταληφθούν ;
 
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: μόνο τί θα γίνει το Tegel , καθόσον το νέο Αεροδρόμιο είναι στην ουσία "αναβάθμιση" του Schonefeld.
 
pulsar":ari67e71 said:
Ποιό είναι το summer break;
Αυτό που όλοι οι Γερμανοί κατεβαίνουν για γυμνισμό στην Πελοπόννησο με τροχόσπιτα γεμάτα κονσέρβες και δεν χαλάνε ούτε €. :banana:
 
Μήπως κουβαλάνε και τα καύσιμα-τους σε μπιτόνια; ... (αφού στη χώρα τους είναι φθηνότερα όλα τα είδη από εδώ, καλά κάνουν ...)
 
Γερμανοί=σαλάτα στα 4 κ μπύρες. :D
Καλό το χούμορ με τους Γερμανούς αλλά ας θυμόμαστε ότι μαζί με τους Βρετανούς είναι οι στυλοβάτες του τουρισμού μας. Γενικά, κάθε "ράτσα" έχει τα καλά κ τα κακά της, με αυτά πορευόμαστε και πάνω σε αυτά δουλεύουμε για τον άρτον ημών τον επιούσιον. :)

costasim":3j8rievy said:
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: μόνο τί θα γίνει το Tegel , καθόσον το νέο Αεροδρόμιο είναι στην ουσία "αναβάθμιση" του Schonefeld.
Εδώ θα βρείς μερικές πληροφορίες για το μέλλον του TXL στα αγγλικά. Μάλλον ψάχνονται ακόμη...
 
Αγαπητέ globetrotter, από τις φωτό που είδα, προσωπικά θα μου επιτρέψεις, ότι βλέπω άλλη μια γερμανική αηδία χωρίς φαντασία και με μηδενική έμπνευση. Έχουμε βαρεθεί πια τα "προκάτ" σχέδιά τους που τελευταία πάνε να δημιουργήσουν κλώνους του MUC. Να τα χαίρονται και να τα αυγατίζουν κάτω από τη λαμπρή πάντα αυτοκατορική συνεφιά τους.

δικός σου
 
Top