Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τα μίλια αναβαθμισης (tier) απλά χάνουν την αξία τους, προκειμένου για αναβάθμιση, μετά από ενα χρόνο . Δεν διαγράφονται από τον λογαριασμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποτεδήποτε ως award miles.
 
osc4r":24nrtpk0 said:
Στη σελίδα τους αναφέρει:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: AEGEAN BONUS VISA
Τα μίλια που συγκεντρώθηκαν από μετατροπή πόντων της κάρτας συναλλαγών Aegean Bonus Visa είναι Εξαργυρώσιμα Μίλια (Award Miles) κατά την έννοια του κεφαλαίου 3 «ΜΙΛΙΑ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΤΛ.», και δεν λήγουν ποτέ.
Άρα τα μίλια που δεν λήγουν είναι μόνο τα award miles. Δεν αναφέρει κάτι αντίστοιχο και για τα tier miles.

Στην περίπτωσή σου, πιστεύω πως έληξαν τα 1000 από τα 5000 γιατί τα υπόλοιπα 4000 ήδη χρησιμοποιήθηκαν για την αναβάθμισή σου σε Silver οπότε δεν έχει νόημα πλέον να λήξουν.
thnks για την απαντηση. άρα το status "silver" δεν "λήγει" μετά την πάροδο του έτους και αν δεν εχω κανει καμμια πτηση, συνεχίζω να χρειάζομαι αλλα 16000 για τη gold ?
 
Καλημέρα!
Ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος ακυρώσει θέση εξαργυρωμένη από μίλια, αυτή επιστρέφει στο σύστημα ή θεωρείται πως δόθηκε είτε ταξιδέψει ο συνδρομητής είτε όχι;
Επίσης, οι θέσεις για εξαργύρωση παραμένουν ακόμη 2 economy και 2 business ανά πτήση ή αυξήθηκαν/μειώθηκαν;
 
Έχω γίνει χρυσό μέλος εδώ και 20 μέρες και σήμερα πηρά τηλ και μου είπαν ότι θα παραλάβω την κάρτα σε έναν μηνά από τώρα! Αν πετάξω με star alliance θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το check in της business και το lounge χωρίς την κάρτα?
 
Εφόσον έδωσες τον αριθμό της χρυσής σου κάρτας στην κράτηση / στο Check in, το Gold Status εμφανίζεται στην κάρτα επιβίβασης. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό αρκεί. Επιπλέον μπορείς να κάνεις εκτύπωση του λογαριασμού σου και να την φέρεις μαζί σου.
 
Σήμερα διαπίστωσα ότι δε μου έχουν περάσει τα μίλια της επιστροφής από τη Βουδαπέστη.Επίσης,είδα ότι μπορώ να πάρω μίλια αν έχω πετάξει με άλλη εταιρεία μέλος της Star Alliance.Είχα κάνει μια πτήση με επιστροφή με τη LOT για την Κρακοβία τον περασμένο Σεπτέμβριο.Υπάρχει περίπτωση να μου αναγνωρίσουν αυτά τα μίλια;
 
Για τη πτήση της Βουδαπέστης μπορείς να κάνεις online αναζήτηση μιλίων.

Για τη πτήση της LOT δεν μπορείς να κάνεις κάτι σύμφωνα με τον παρακάτω όρο του προγράμματος:

Σε περίπτωση μη εμφάνισης στο λογαριασμό, Μιλίων που έχουν πραγματοποιηθεί, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση αναδρομικής πίστωσης μιλίων από πτήση μέσα από την Online Διαχείριση του Λογαριασμού Miles&Bonus. Η αίτηση επεξεργάζεται από την Aegean εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την υποβολή της, ενώ τα αναλογούντα μίλια πιστώνονται στο Λογαριασμό του Μέλους έπειτα από άλλες δύο (2) εβδομάδες, το αργότερο, κατόπιν σχετικής απάντησης από την εταιρεία-μέλος της Star Alliance στην οποία είχε πραγματοποιηθεί η πτήση. Για υπάρχοντα μέλη, η δυνατότητα αναδρομικής πίστωσης μιλίων είναι εφικτή για πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν έως και 12 μήνες πριν από την καταχώρηση του σχετικού αιτήματος (εξαιρούνται οι Air New Zealand, LOT Polish, South Africa Airways και TAP Portugal, στις οποίες η αναδρομική πίστωση μιλίων είναι εφικτή για πτήσεις έως και 6 μήνες πριν το σχετικό αίτημα).
 
Πάνε τα Πολωνικά μίλια..Κρίμα...Αλήθεια,μπορεί να μεταφέρει κάποιος μίλια σε άλλον;Ο ξαδερφός μου έκανε πτήση από την Κρακοβία προς την Αθήνα και πίσω πριν λίγες ημέρες,μήπως υπάρχει τρόπος να του "πάρω" τα μίλια; :D
 
Όχι. Μόνο εξαργύρωση μιλίων σε άλλο όνομα γίνεται.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Το Miles&Bonus σας δίνει για μεγαλύτερη ευελιξία στο ταξίδι σας, αλλάζοντας την πολιτική σχετικά με τα εισιτήρια από εξαργύρωση μιλίων!
Τώρα μπορείτε πλέον να αλλάζετε το εισιτήριο σας έως και 30 λεπτά πριν την πτήση σας. Σε περίπτωση ακύρωσης του εισιτηρίου τα μίλια επιστρέφουν στο ακέραιο στο λογαριασμό σας.
Η αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίου από εξαργύρωση μιλίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου της AEGEAN με χρέωση 20 Ευρώ ανά εισιτήριο.

Σημειώσεις:

Στα Εισιτήρια Εξαργύρωσης επιτρέπεται μόνο αλλαγή της ημερομηνίας και ώρας της πτήσης.
Η αλλαγή ή ακύρωση εισιτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι και 30 λεπτά πριν από την αναχώρηση της πτήσης.
Για την αλλαγή ή ακύρωση υπάρχει χρέωση 20 Ευρώ ανά εισιτήριο.
Σε περίπτωση ακύρωσης τα μίλια θα επιστρέφονται στο ακέραιο στο λογαριασμό του μέλους.
Αλλαγή ή ακύρωση κράτησης και εκδοθέντος εισιτηρίου, μποροούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου της AEGEAN.
Αφορά εισιτήρια εξαργύρωσης μιλίων για πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Aegean και αεροπορικές εταιρείες του δικτύου της Star Alliance.
Ισχύει για κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων εξαργύρωσης που έχουν πραγματοποιηθεί από τις 15 Σεπτέμβρη 2012.
επιτελους! ελπιζω σε μερικες μερες να μπορουμε να αναβαθμισουμε την θεση μας απο οικονομικη σε business και στις αλλες εταιριες.
 
Top