Spotting in Athens (LGAV/ATH)

Καλησπέρα σας,

Στο site air-born.gr υπάρχει ένας χάρτης με τα σημεία για spotting στο LGAV. Θα ήθελα να ρωτήσω τους αρμόδιους αν μπορώ να τον βάλω σε ένα site.

Φιλικά

Δημήτρης
 
Τον χάρτη αυτούσιο, όχι. Μπορείς όμως να βάλεις το link που να παραπέμπει στη σελίδα του Συλλόγου.
 
Και, φυσικά, μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου χάρτη ο οποίος να μην αποτελεί τυφλή αντιγραφή του υφιστάμενου. Τα πνευματικά δικαιώματα καλύπτουν την έκφραση, όχι τα απλά δεδομένα, όπως τις συντεταγμένες πέντε ή έξι τοποθεσιών στα Σπάτα (Ν. 2121, άρθρο 2, παράγραφος 5).
 
GP707":2fo8kslm said:
Τον χάρτη αυτούσιο, όχι. Μπορείς όμως να βάλεις το link που να παραπέμπει στη σελίδα του Συλλόγου.
Δεν θα μπορούσε να βάλει τον χάρτη αυτούσιο, με αναφορά στην πηγή και link σε εμφανές και ευδιάκριτο σημείο; Υποθέτω δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το "κακό".
 
Για όποιον είναι στην Αθήνα και τον ενδιαφέρει, αύριο η bmi εκτάκτως στην Αθήνα (~16:20) ως ενδιάμεση στάση στην πτήση για Riyadh.

http://airlineroute.net/2012/08/15/bd-ruh-16aug12/
 
.. 'Ηταν λίγο απίθανο να κατέβει Α332 για fuelstop στην Αθήνα και έτσι ήρθε, ως συνήθως τις τελευταίες μέρες, Α321..
 
Καλησπέρα παιδιά. Θα κατέβω Αθήνα αύριο πρωί για σποτινγκ. Στο αεροδρόμιο θα φτάσω με ΜΜΜ. Ήθελα να ρωτήσω ποια θα ήταν η καλύτερη θέση για μένα; Υπόψην είμαι άσχετο από Αθήνα και από το αεροδρόμιο. Τι προτείνετε;
 
Αγαπητέ nikosoik, αλλά και από τον σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί μπορείς να βρεθείς στα σημεία 1 & 2 με ένα 15 λεπτό περπάτημα. :idea:

δικός σου
 
Σημερινά νέα από τον "Ε'λ.Βενιζέλο"...

Ερχόμενος από το εξοχικό στην Αθήνα είχα την ιδέα να "χαζέψω" και να φωτογραφίσω προσγειώσεις στον 3L.Πήγα στην περίφημη αποθήκη,βαμμένη πράσινη,και πάρκαρα το αμάξι στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο.Περίμενα λίγο κι έκανε την εμφάνιση του ένα MD της S.A.S,ένα Airbus της Austrian,ένα της Lufthansa κι ένα της Easy Jet.Πάνω που ήμουν χαρούμενος που "έπεσα" σε ώρα αιχμής προσγειώσεων,τη χαρά μου μού την έκοψε το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ του αεροδρομίου.Σταματάει μέσα το αεροδρόμιο στην περίμετρο και μου λέει ο οδηγός ότι απαγορεύονται οι κάμερες.Του απάντησα ότι δεν υπάρχουν πινακίδες απαγόρευσης,και μου επανέλαβε ότι απαγορεύονται οι κάμερες.Μη θέλοντας να έρθω σε αντιπαράθεση και να έχω καμιά ιστορία,σηκώθηκα κι έφυγα....

Φωτογραφίες αργότερα.
 
Top