Ίδρυση αεροπορικής εταιρείας

Όντως φοβερό :great:
 
Ωριστε καποια φτηνα αεροσκαφη http://flightplanet.com/aircraft-for-sa ... 2__509.php 243 χιλιαρικα ευρω πολυ καλο επιβατικο αμα θες κιολας να κανεις Αθηνα-Ροδο και Αθηνα-Θεσσαλονικη και αυτο http://flightplanet.com/aircraft-for-sa ... p__921.php 200 χιλιαρικα πολυ φτηνο ισως καλυτερο για cargo αλλα και η elite της εταιριας για Παρισι και Λονδινο http://www.airplanemart.com/advertisers ... 3ff06dc275 γυρω στα 400 χιλιαρικα.

Καλες Πτησεις :laola:
 
Εγώ φίλοι μου είχα την τύχη (για την εμπειρία λέω και μόνο) να πετάξω με τα τελευταία 2 Β727 των ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ Αερογραμμών (πρώην ΟΑ). Απίστευτα αεροπλάνα αν πέσεις σε καταιγίδα... άλλα μέχρι εκεί. Πρώην βομβαρδιστικό και αξιόπιστο αεροπλάνο για την εποχή του... οχι για το 2011. Ακόμα θυμάμαι όταν κατεβάζαμε τον κόσμο από την σκάλα κάτω από την ουρά ότι τους λέγαμε να προσέχουν τα λάδια που έσταζαν από πάνω. Επίσης θυμάμαι ότι ο ένας κινητήρας έσβηνε συνέχεια εν πτήση αλλά δεν συνέβαινε και τίποτα οι άλλοι δύο αρκούσαν ειδικά σε domestic πτήση.

Συμφωνώ με τον φίλο μου πιο πάνω, πολλή καλή ιδέα να το μεταμορφώσεις σε σπίτι... καταπληκτικό! (δεν κάνω πλάκα).... και θα έχεις και μηχανές γαλλικού καφέ ενσωματωμένες στα galey! (που το πας αυτό)
 
manuelgrecia":aa4okury said:
Πρώην βομβαρδιστικό και αξιόπιστο αεροπλάνο για την εποχή του... οχι για το 2011. Ακόμα θυμάμαι όταν κατεβάζαμε τον κόσμο από την σκάλα κάτω από την ουρά ότι τους λέγαμε να προσέχουν τα λάδια που έσταζαν από πάνω. Επίσης θυμάμαι ότι ο ένας κινητήρας έσβηνε συνέχεια εν πτήση αλλά δεν συνέβαινε και τίποτα οι άλλοι δύο αρκούσαν ειδικά σε domestic πτήση.


Αδερφέ μου μας δουλεύεις έτσι...?? :wall: :wall: :wall: Πρωην βομδαρδιστικο??
 
Αδερφέ μου μας δουλεύεις έτσι...?? Πρωην βομδαρδιστικο?

Zητώ συγνώμη για το βομβαρδιστικό... ήξερα ότι ο στρατός είχε επηρεάσει τον σχεδιασμό του αεροσκάφους για χρήση από τον στρατό αλλά παρασύρθηκα.
http://www.centennialofflight.gov/essay ... Aero20.htm

To B727-100 πρώιν C-22 είχε χρησιμοποιηθεί από τον στρατό χάρη στην δυνατότητα απογείωσης από μικρότερα αεροδρόμια.
http://www.globalsecurity.org/military/ ... t/c-22.htm

:rolleyes:
 
ερωτήσεις για ιδρυση νέα αεροπορική εταιρίας...

καλησπέρα σε όλους σας φίλοι μου.εχω διαβάσει πολλά πράγματα από το φόρουμ και εχω μάθει πολλά...
λοιπόν,ας μπω στο θέμα...θα ήθελα να ρωτήσω αν μια αεροπορική εταιρία ξεκινήσει με ενα φαιρτσαιλντ μετρολαϊνερ ή μπιτσκραφτ 1900 ή εμπραερ 120 πόσο προσωπικό χρειάζεται??
Εχω διαβάσει πολλά δημοσιεύματα εδώ αλλά δν έχω βρει την απάντηση που ακριβώς ψάχνω.
Πιο συγκεκριμένα...
•16 πτήσεις την εβδομαδα(ραουντ τριπ)
•τι προσωπικό χρειάζεται?(πιλότοι,αεροσυνοδοι κτλ...)…ας πούμε χανντλινγκ από κάποια άλλη εταιρία
•ποσά είναι τα γενικά έξοδα περίπου?
• αν το αεροσκάφος είναι ενοικιασμενο?
ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε (αν και ρωτάω πολλά)....
ευχαριστώ!!!!!!!
 
Top