Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
manosand":efl4i0d8 said:
Πρώτα απο όλα που με ενδιαφέρει είναι αν χρεώνουν Τπτ στις χειραποσκευες ξέρω ότι αν έχει αποσκευές σίγουρα κάτι θα σου χρεώνουν αλλα τι γίνεται με τις χειραποσκευες τις πληρώνεις και αυτές η υπάρχει μια επιτρεπόμενη ποσότητα που είναι μαζι με την τιμή .
Από την ιστοσελίδα της εταιρείας:

"Strictly one item of cabin baggage per passenger (excluding infants) weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm is permitted. (handbag, briefcase, laptop, shop purchases, camera etc.) must be carried in your 1 permitted piece of cabin baggage."

manosand":efl4i0d8 said:
Επίσης κάτι άλλο αν κάνω κράτηση απο την σελίδα τους το κόστος είναι αυτο που βλέπω η πρέπει να πληρώσω και κάτι στο αεροδρόμιο ευχαριστω πολυ
Το κόστος είναι αυτό που βλέπεις. Θα πληρώσεις σε περιπτώσεις υπέρβαρου αποσκευών και στην περίπτωση που χρησιμοποιήσεις το check-in counter της εταιρείας στο αεροδρόμιο είτε για check-in είτε απλά για την εκτύπωση κάρτας επιβίβασης ενώ έχεις ήδη κάνει web check in. Για να μην πληρώσεις θα πρέπει να κάνεις web check-in και να προσκομίσεις εκτυπωμένη την κάρτα επιβίβασης.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και κάποια άλλη παράμετρος που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.
 
εκτός από Θεσσαλονίκη, υπάρχει κάποιο αεροδρόμιο που η Ryanair διατηρεί τις πτήσεις και το χειμώνα;
 
Χανια.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Βαριέμαι να το ξανατσεκάρω, όμως νομίζω πως από Χανιά διατηρεί μόνο πτήσεις για Πάφο το χειμώνα.
 
Ναι, μόνο Πάφο κρατάει
 
Παιδια καλησπερα!Εκανα σημερα κρατηση με ryanair για τρεις πτησεις,απο Θεσσαλονικη για Μιλανο,απο Μιλανο για Λονδινο και απο Λονδινο για Θεσσαλονικη..Το θεμα ειναι πως ενω με την πρωτη και την τριτη πτηση ολα πηγαν καλα και ελαβα e-mail επιβεβαιωσης με την 2η υπαρχει προβλημα μιας και στο e-mail εβαλα κατα λαθος ενα γραμμα λιγοτερο.Αυτο το προσεξα οταν φορτωνε η επομενη σελιδα(που λεει να περιμενουμε 45 sec) και πανω στον πανικο μου πατησα στον browser το κουμπι για πισω αλλα πισω δεν πηγε αντιθετα με πηγε στην κανονικη τελευταια σελιδα και απ οτι καταλαβα η κρατηση εγινε κανονικα.Το θεμα ειναι πως e-mail επιβεβαιωσης δεν εχω παρει ακομα και εχω αγχωθει λιγο.Και το αστειο ειναι πως στο e-mail confirmation εβαλα το σωστο αλλα αντι να μου το λαθος πει το ιδιο το site,η διαδικασια συνεχιστηκε κανονικα και το καταλαβα μονος μου τυχαια οπως σας ειπα..Μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω μιας και απ οτι διαβασα e-mail εξυπηρετησης δεν εχουν?
 
Δοκιμασε manage my booking>view my booking
 
σ ευχαριστω πολυ,εριξα μια ματια σε αυτο που προτεινες και πιστευω πως θα βγαλω ακρη για το online check in.
 
Η Κως Φαίνεται να έχει την τιμητική της για το 2013 αναλυτικά με τα ΝΕΑ δρομολόγια που έχει ανακοινώσει η αγαπητή low fare (Ryanair :eek: )

:arrow: http://www.ryanair.com/en/new-routes
 
Μπάαα, δεν είναι νέα, τα περσινά είναι και τα λένε new, και δεν είναι ακόμη σίγουρα. Ήταν κίνηση καλής θέλησης της αεροπορικής για την επανέναρξη των παζαριών...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top