Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Υπάρχουν στοιχεία άραγε για το πόσες είναι οι τουριστικές αφίξεις στη Θεσ/κη και πού κστευθύνονται? "Τσιμπάνε" κόσμο Χαλκιδική, Πιερία ας πούμε?
 
Greg.CHQ":mi4vp3ts said:
Η Κως Φαίνεται να έχει την τιμητική της για το 2013 αναλυτικά με τα ΝΕΑ δρομολόγια που έχει ανακοινώσει η αγαπητή low fare (Ryanair :eek: )

:arrow: http://www.ryanair.com/en/new-routes

Παρόλα αυτά εισιτήρια από Κω σας βγάζει;

Διότι αν και διαφημίζει πχ στο ιταλικο site συγκεκριμένες τιμές, εμένα δεν μου βγάζει τιμές εισιτηρίων...
 
Μάλλον εννοείς ότι δεν σου βγάζει δρομολόγια? Δεν έχουν ανεβάσει ακόμη, πρέπει να τελειώσουν τα παζάρια πρώτα...
 
δεν δεν βγάζει δρομολόγια και κατά συνέπεια ούτε τιμές

γιατί όμως διαφημίζουν συγκεκριμένη προσφορά και τιμές για Κω τοτε; :)
(μπορώ να στείλω screenshot)
 
Για να κλικάρει ο κόσμος και να ζητήσουν περισσότερα λεφτά οι Ιρλανδοί :mrgreen:

Και Κώ και Ρόδο είδα στο ιταλικό sight (sic) με τιμές, προφανώς δίνουν κάτι στον κόσμο να περιμένει όπως και στους δικούς μας να χαρούν. Δεν λέει πάντως τίποτα, οι Ιρλανδοί είναι απρόβλεπτοι σε αυτά...
 
OA701":fozeghtc said:
Υπάρχουν στοιχεία άραγε για το πόσες είναι οι τουριστικές αφίξεις στη Θεσ/κη και πού κστευθύνονται? "Τσιμπάνε" κόσμο Χαλκιδική, Πιερία ας πούμε?

Nαι, κι εκει παιζεται το δράμα της Θεσ/νικης διότι οι πανάχρηστοι του δημου και των τοπικων τουριστικων φορεων δεν κανουν καμια διαφημιση της πολης στην Ευρωπη..Τα δρομολόγια της Ryanair φερνουν μεγάλο μερος των Αγγλων και Σκανδιναβών εκδρομεων στη Χαλκιδικη (φαντάζομαι και τους Ουγγρους στην Πιερια) και φετος εγινε προσπαθεια και απο την Ιταλία..Βέβαια με το θεμα της επιδότησης εχουν μπλεξει τους..μηρους τους καθότι οι περισσοτεροι που μετεχουν στον Οργανισμο Τουριστικης Προβολής συμφωνησαν να γινει το κοντράτο με την εταιρεια αλλά στη συνεχεια δεν ριξαν χρημα και χρωσταμε της μιχαλους...Λιγα ειναι τα δρομολόγια που μεταφερουν κόσμο και το χειμωνα..Εν όψει της αποχωρησης των άλλων εταιρειών μόνο η Ryanair εχει απευθειας δρομολογια για Ιταλια,Ουγγαρια,Βέλγιο και Πάφο αυτη τη στιγμη..Οψομεθα τι θα γινει με τουτο το κουλουβαχατο..Ολοι εναντιον Μπουταρη και εναντιον όλων..
 
OA701":2euxdts3 said:
Υπάρχουν στοιχεία άραγε για το πόσες είναι οι τουριστικές αφίξεις στη Θεσ/κη και πού κστευθύνονται? "Τσιμπάνε" κόσμο Χαλκιδική, Πιερία ας πούμε?

Η ερώτηση είναι λάθος.
Ο κόσμος της Ryanair πάει Χαλκιδική και ίσως κάτι ψίχουλα "τσιμπάει" η Θεσσαλονίκη
 
Αυτό που πρέπει να ζητήσει αρχικά η τοπική αυτοδιοίκηση από την εταιρία είναι το πόσοι ταξιδιώτες είναι Έλληνες που πηγαίνουν εξωτερικό και πόσοι οι ξένοι που έρχονται Ελλάδα. Αυτό μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί είτε από τη χώρα εκκίνησης (σε roundtrip ταξίδια) είτε από την εθνικότητα του επιβάτη (από το checkin).

Θα διαφωνήσω με το οτι σχεδόν όλοι οι τουρίστες έρχονται στη Θεσσαλονική για τη Χαλκιδική. Τον προηγούμενο "χειμώνα" (η τουριστική season της Χαλκιδικής πρακτικά είναι από Πάσχα μέχρι και Σεπτέμβρη) υπήρχαν πολλοί Ιταλοί οι οποίοι ταξίδευαν από τη Ρωμη στη Θεσσαλονίκη πράγμα που αποκλείει να είχαν προορισμό τη Χαλκιδική.
 
spotterakis":t7mw5ykz said:
Nαι, κι εκει παιζεται το δράμα της Θεσ/νικης διότι οι πανάχρηστοι του δημου και των τοπικων τουριστικων φορεων δεν κανουν καμια διαφημιση της πολης στην Ευρωπη..Τα δρομολόγια της Ryanair φερνουν μεγάλο μερος των Αγγλων και Σκανδιναβών εκδρομεων στη Χαλκιδικη (φαντάζομαι και τους Ουγγρους στην Πιερια) και φετος εγινε προσπαθεια και απο την Ιταλία..Βέβαια με το θεμα της επιδότησης εχουν μπλεξει τους..μηρους τους καθότι οι περισσοτεροι που μετεχουν στον Οργανισμο Τουριστικης Προβολής συμφωνησαν να γινει το κοντράτο με την εταιρεια αλλά στη συνεχεια δεν ριξαν χρημα και χρωσταμε της μιχαλους.....
Τι διαφήμιση να κάνει ρε συ η Θεσ/κη? Διάβασες τι έγινε με τους Ισραηλινούς? Τέλος πάντων, σε αυτόν οργανισμό συμμετέχουν και οι γειτονικοί νομοί? Κάλυπτουν δλδ κάποια απ' τα έξοδα για τις αφίξεις της FR?
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top