Qatar Airways

  • Thread starter gonzo
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Για αρχή Α330 ,το ντριμλαινερ ίσως αργήσει λίγο , για 380 δεν το συζητάμε flagship aircraft θα μπει στα ντιρεκτ δρομολόγια .

Απομαγνητοφωνηση πρεs κονφερανs κανείς ;
Μόνο απο εκεί θα μάθουμε τι ακριβώς είπε ο AAB

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
GATARI":3qq1nfbx said:
Για αρχή Α330 ,το ντριμλαινερ ίσως αργήσει λίγο , για 380 δεν το συζητάμε flagship aircraft θα μπει στα ντιρεκτ δρομολόγια .

Απομαγνητοφωνηση πρεs κονφερανs κανείς ;
Μόνο απο εκεί θα μάθουμε τι ακριβώς είπε ο AAB

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Ψαξε ,ψαξε ολο και κατι βρισκεις ,+φωτο : :arrow:

http://www.att.atticanews.gr/index.php/ ... r---------
 
Αυτό που δεν ειπώθηκε σήμερα (φαντάζομαι από αυτά που διαβάζω) είναι τι άλλο καλό "πήρε" η Qatar εδώ στην Αθήνα πέρα από το δρομολόγιο ATH-JFK...
 
Αυτό ακριβώς. Πονηρευόμαστε πολλοί μαντεύω για το τι άλλο μπήκε στο πακέτο και γιατί η Qatar θα έχει ενδιαφέρον να φέρει κόσμο στην Αθήνα.
 
Μάλλον προσπαθεί να αποσπάσει λίγη από την επιβατική κίνηση της skygreece...
 
Πριν μερικα χρονια ειχα κανει το δρομολογιο DOH-EWR με stopover στην Γενευη. Πολυ καλη εμπειρια σε γενικες γραμμες.
Το μονο που δεν μου αρεσαι ηταν οτι μας κατεβασαν στη Γενευη για καμια ωρα κ μας ξανακαναν ελεγχο διαβατηριων. Στον γυρισμο ομως επειδη ειχαμε μια μικρη καθυστερηση στην ΝΥ παραμειναμε στο αεροπλανο κατα τη διαρκεια του Stopover.
Η Qatar Airways μου παρειχε την καλυτερη εξυπηρετηση απο ενα σωρο αλλες εταιριες με τις οποιες εχω κανει υπερατλαντικο δρομολογιο (BA,LH,KL,AF,DL)
Ελπιζω πραγματι να ξεκινησει τα δρομολoγια και να παραμεινει για ολο το χρονο..
 
To DOH-GVA-EWR Οπως εγραψε καποιος γινοτανε λογω ελλειψης εξοπλισμου, γιαυτο και σταματησε συντομα...εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα, υπαρχει ενδιαφερον της εταιριας για την αγορα.
 
Εξαιρετική είδηση!
Την Delta και τα 767 της δεν την βλέπω καθόλου καλά...
Μακάρι να πάει εξαιρετικά το δρομολόγιο αυτό και να επεκταθεί η Qatar και σε άλλες Βορειοαμερικανικές πόλεις μέσω της Αθήνας που θα βοηθήσει αρκετά ενδεχόμενα χαμηλά ποσοστά Ο&D επιβατών ανάμεσα π.χ. σε Ντόχα και Βοστόνη ή Σαν Φραντζίσκο.
 
Easy, Cowboy! Μια πτήση θα (αν) κάνει μέσω Αθήνας, στο JFK θα καταλήγει...
 
Δεν έχω ακούσει για σχέδια της Qatar προς Σαν Φρανσίσκο. Οι επόμενες κινήσεις τον Απρίλιο 2013 θα είναι οι συνδέσεις Ντόχα-Σικάγο και Ντόχα-Ατλάντα.
Υπάρχουν σχέδια για Ντόχα-Βοστώνη και Ντόχα-Ντιτρόιτ εντός του 2013 αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες.
Τώρα Σικάγο και Βοστώνη έχουν αρκετό αριθμό Ελλήνων ομογενών και πρέπει να υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες Ελλάδος-ΗΠΑ γιατί κάποτε πετούσε η ΟΑ προς Βοστώνη και συνέχιζε για Σικάγο. Οπότε λογικά θα υπάρχουν οι συμφωνίες οι οποίες θα μπορούσαν να επαναλειτουργήσουν. Τώρα εάν πωλήθηκαν τα slots όπως του Τόκιο, αυτό λύγοι θα το ξέρουν.
Δεν νομίζω ότι η Βοστώνη έχει πρόβλημα slots αλλά το Σικάγο είναι αρκετά κορεσμένο.
Το Inventory of Traffic Rights της ΥΠΑ μιλά για USA, multiple designation, unlimited frequencies BUT All EU carriers established in Greece, θα κάνει θυγατρική Qatar Hellas?
 
Top