Germanwings / eurowings στην Ελλάδα

Re: Germanwings στην Ελλάδα

Ναι στις κρατήσεις έτσι είναι..ενω το flugplan που κοιταζα δεν ελεγε τιποτα, τις ειχε κανονικα..μάλλον χρειαζεται update το flugplan τους
 
Re: Germanwings στην Ελλάδα

Νέο δρομολόγιο μεταξύ Στουτγκάρδης- Θεσσαλονίκης, με δύο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, πρόκειται να εγκαινιάσει από το Μάρτιο του 2012 η αεροπορική εταιρεία Germanwings.
 
Re: Germanwings στην Ελλάδα

Βασικα το δρομολογιο νέο δεν είναι.. Γίνεται χρόνια τώρα...Από ότι βλέπω όμως από 26 Μαρτίου γίνεται καθημερινό!
 
Re: Germanwings στην Ελλάδα

:rolleyes: :rolleyes:

Εδω και καμια 7-8 χρονια πεταει η εταιρεια από SKG προς STR και CGN, και κατά την θερινή περίοδο και οι 2 πτήσεις είναι καθημερινές (ή σχεδόν καθημερινές, αναλόγως την περίοδο).
 
Re: Germanwings στην Ελλάδα

Η πτήση Θεσσαλονίκη-Κολωνία πράγματι είναι καθημερινή αλλά η αντίστοιχη προς Στουτγκάρδη πέρυσι εκτελούνταν 5 φορές την εβδομάδα εκτός από μέσα Ιουλίου εώς αρχές Σεπτεμβρίου οπού υπήρχαν 6 εβδομαδιαίες πτήσεις...Συνεπώς υπάρχει αύξηση της συχνότητας σε μία καθημερινή πτήση και μάλιστα μέχρι τον Οκτώβριο :) !
 
Re: Germanwings στην Ελλάδα

Επιτελους καποιο ενδιαφερον νεο απο την Germanwings για την Ελλαδα. Με την αποχωρηση της Air Berlin απο το δρομολογιο εσπευσε - και πολυ καλα εκανε - να την αντικαταστησει στο Ανοβερο - Θεσσαλονικη. Μπορει να μην ειναι στις ιδιες συχνοτητες, αλλα τουλαχιστον δεν θα κοπει τελειως η συνδεση. Οι πτησεις καθε Κυριακη απο 05/05 στις 10.10 - 13.40(HAJ-SKG) και 14.20 - 16.00(SKG-HAJ).
 
Re: Germanwings στην Ελλάδα

H Germanwings συνδέει το Αμβούργο με το Ηράκλειο από τις 30 Ιουνίου.

http://airlineroute.net/2013/03/22/4u-faoher-jul13/

Στο site της Germanwings εμφανίζει όμως 2 δρομολόγια την βδομάδα για Ιούλιο και Αύγουστο
 
Re: Germanwings στην Ελλάδα

Στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων τροποποιεί και αυξάνει τις πτήσεις CGN-SKG από 2 σε 3 τη βδομάδα, τις μέρες 2,4,6 (ήταν 3,6)..Τρίτη,Πέμπτη αναχώρηση 1410 και Σάββατο 1510 (ήταν 1955)..Γενικώς το η περιοχή NRW έχει συνέχεια κίνηση και οι πτήσεις της Α3 είναι μονιμα στα ύψη..Κάποτε βέβαια ειχαμε και την ΕΖΥ από DTM..(ίσως να την αντικαταστήσει η FR κάποια στιγμή, αν δεν φύγει επειδή δεν εχουμε άλλα λεφτά να φάει..)..
 
Top