Δωρεάν ο νέος εξομοιωτής της Microsoft ?

  • Thread starter sonam
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Απ' οτι διάβασα στην σελίδα του MS Flight (και απ' οτι κατάλαβα) η βασική έκδοση θα είναι δωρεάν (αυτή την άνοιξη) μόνο με το νησί της Hawaii και μόνο με δύο αεροπλάνα.Μετά θα προστείθενται και άλλα πράγματα (περιοχές, αεροπλάνα) τα οποία όπως είπες θα είναι επί πληρωμή.
Αυτή η κίνηση έχει δυσαρεστήσει πάρα πάρα πολλούς Flight Simmers.Αρκεί κανείς να διαβάσει τα σχόλια στην σελίδα του Facebook του εν λόγω προιόντος.Το βίντεο που έδειξε η MS με το gameplay του παιχνιδιού το κάνει να μοιάζει πιό πολύ με arcade παρά με τον κλασσικό εξομοιωτή που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε.
Σε λίγες μέρες αρχίζει και το CES και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.
Ν.
 
Παιδιά το δοκίμασε κανείς αξίζει για κατέβασμα;
 
χμμμ...
οπως το ειδα στα video παντως πολυ παιχνιδακι μου φαινεται...
Μεγαλη απογοητευση....
Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω ποιεσ ειναι οι προθεσεις τους...
 
Οι περισσότεροι έχουν βολευτεί με το FS2004 και, λόγω του ότι υπάρχει τέτοια πληθώρα πρόσθετων (σκηνικά, αεροπλάνα κ.ά.) δεν μπαίνουν στην διαδικασία να αναβαθμίσουν σε FSX ούτε σε άλλες εκδόσεις. Άλλωστε τα περισσότερα add-ons βγαίνουν και σε έκδοση FS2004 ακόμα (πολλά, ακόμα και καινούρια, βγαίνουν μάλιστα σχεδιασμένα για FS2004 και απλά είναι συμβατά και με το FSX).
 
Ναι κι εγώ το fs2004 έχω αν και έχω χρόνια να ασχοληθώ. Εγώ είχα καταλάβει για το microsoft flight ότι θα είναι αρκετά φτωχό με το που το κατεβάζεις και ότι θα προκύψουν πολλά add ons.
 
Ειμαι πραγματικα απογοητευμενος απο τη Microsoft!!! Δεν το περιμενα ετσι για να πω την αληθεια :? Θα δειξει με τον καιρο αν αξιζει... Προς το παρον FSX!!! :cool:
 
εγω παιζω εδω και δυο χροννια το fsx και ειμαι ευχαριστημενος ευχομαι να βγει κατι καλυτερο :great:
 
Top