Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Η αλήθεια είναι πως μου έχουν συμβεί κάποια γεγονότα αλλά δεν ήταν κάτι το τρομερό και όταν το περιέγραψα έλαβα την απάντηση δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς διαχειρίστηκες....επιπλέον σου έχω στείλει ένα προσωπικό μήνυμα για ένα πιο προσωπικό θέμα αν μπορείς τσέκαρέ το λίγο.
Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο και τις απαντήσεις σου οι οποίες είναι πολύ διαφωτιστικές.
 
Re: Emirates info

Κατ' αρχην ηθελα να ρωτησω πιο χαρακτηριστηκο ειναι πλεον σημαντικο για την προσληψη στην emirates?
εχεις σημασια αν εισαι introver ή extrovert?
επισης στο θεμα ταττοο....αν εχω καποιο στην σπονδυλικη στηλη κατω απο την μασχαλη πρεπει να το αναφερω?
υπαρχει σωματικος ελεγχος?
 
Re: Emirates info

Όταν έκανα τα interviews, προσπαθούσα να φανταστώ τον υποψήφιο που έχω απέναντι μου μέσα στο αεροπλάνο με τη στολή της ΕΚ. Τόσο η εσωστρέφεια όσο και η υπερβολική εξωστρέφεια πρέπει να αποφεύγονται. Μια μέση κατάσταση που να δείχνει στον άλλο ότι είσαι ευγενικός, κοινωνικός, διαθέσιμος να βοηθήσεις και κυρίως να ακούσεις. Σαν ιπτάμενοι, πολλές φορές θα χρειαστεί να κάνετε πράγματα με τα οποία δεν συμφωνείτε, αλλά πρέπει να γίνουν. Αν κάποιος δεν είναι καλός δέκτης, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε εταιρείες με την φιλοσοφία των εταιρειών της Μ. Ανατολής.
Τα tatoos από τη στιγμή που δεν είναι σε εμφανές σημείο και καλύπτονται από τη στολή, δεν αποτελούν πρόβλημα. Πρέπει όμως να δηλώσετε ότι tatoo έχετε στο ειδικό grooming form που θα σας δοθεί στο δεύτερο ή τρίτο στάδιο της συνέντευξης. Εξάλλου, και να προσπαθήσετε να το αποκρύψετε θα το ανακαλύψουν την πρώτη εβδομάδα της εκπαίδευσης που θα πάτε στο Emirates Medical Center για τις ιατρικές εξετάσεις.
 
Re: Emirates info

αρα θα με δουν γυμνη αν και εφ οσων με προσλαβουν?
τι πραγματα δλδ?
 
Re: Emirates info

Dont panic dear. Δεν θα είσαι εντελώς γυμνή στις εξετάσεις, αλλά η πλάτη είναι ένα από τα σημεία που εξετάζουν οι γιατροί (γυναίκες για γυναίκες κατά κανόνα).
Όταν λέω ότι θα κάνετε διάφορα πράγματα μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Μπορεί π.χ. ο προϊστάμενος να σε στείλει να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα σε έναν επιβάτη, για κάτι που ευθύνεται η εταιρεία. Εσύ θα γνωρίζεις ότι ο επιβάτης έχει δίκιο, αλλά δεν θα πρέπει να του το δηλώσεις. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε τις τουαλέτες μετά από χρήση από άτομα που δεν γνωρίζουν τι είναι το flush (if u know what I mean....)
 
Re: Emirates info

Έχοντας διαβάσει αρκετές απόψεις/γνώμες εδώ στο νήμα από υποψήφιες και μη κοπέλες /μέλη κλπ, που αναζητούν εργασία στη συγκεκριμένη εταιρία, σε συνδυασμό με τις ανά τον κόσμο επαναλαμβανόμενες συχνές open days με δεδομένα >> ανάγκες της εταιρίας/ αυξανόμενη ανεργία απανταχού/ κριτήρια/ προσόντα/ προσλήψεις αφενός και με την εμπειρία μου ως επιβάτη της ΕΚ κι όχι μόνο, αφετέρου, σε αντίθεση με όσα αναφέρονται εδώ, έχω παρατηρήσει ότι το σπουδαιότερο κριτήριο επιλογής/πρόσληψης των κοριτσιών οποιασδήποτε «εθνικότητας» που διακρίνω on board γι αυτή την εταιρία ( σε εμφανή αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές εταιρίες), η οποία έχει αναπτυχθεί ραγδαία και συνεχίζει, εκτός των βασικών τυπικών προσόντων που σχεδόν κάθε μέσος όρος υποψήφιας κοπέλας διαθέτει, αλλά και μπορεί πιστεύω να ανταποκριθεί για τη συγκεκριμένη εργασία, είναι πρωτίστως η εμφάνιση, δηλαδή οι όμορφες στο «μάτι» του μέσου όρου ανατολίτη και μη επιβάτη/προορισμών, τα υπόλοιπα αξιοκρατικά κριτήρια περί συμπεριφοράς, χαρακτήρα, ικανοτήτων, δεξιοτήτων, σωστικών και πτητικών υπηρεσιών κλπ με εξαίρεση για προφανείς λόγους ιδιαιτερότητας τα περί τατού, εκτιμώ ότι έπονται, αφού υποχρεωτικά εκπαιδεύονται /αξιολογούνται και αφού επίσης προτιμώνται για επιλογή/πρόσληψη κυρίως οι άπειρες στο χώρο, εκτός από ελάχιστες έμπειρες είτε ευνοούμενες είτε για ανώτερες θέσεις.
Πιστεύω ότι δυστυχώς το κυριότερο «προσόν» ιδιαίτερα γι αυτό το χώρο/Χώρα στη συγκεκριμένη ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία ανεργίας δεν είναι η αξιοκρατία.
 
Re: Emirates info

εκτος οτι με πονεσε το κεφαλι μεχρι να μπεις to the point, διαφωνω.
ειμαι 1,78 και 55 κιλα. με ομορφο προσωπο ας πουμε. λευκα δοντια, ωραιο χαμογελο.
Πηγα σε open day και ουτε call back δεν ειχα.
αλλα μια αλλη πολυ πιο χοντρη απο εμενα με πλατιναριμενο μαλλι και εξτενσιον την φωναξανε.
Αν ειναι ετσι να ξερω να παω να το κανω και εγω ξανθα ή οτι αλλο για να εντυπωσιασω γιατι πραγματηκα ειναι ονειρο ζωης να δουλεψω στην συγκεκριμενη εταιρια.
 
Re: Emirates info

Λοιπόν, δουλεύω στην ΕΚ εδώ και λίγους μηνες.
Η εμφάνιση ΔΕΝ είναι το βασικό κριτήριο. Για πολλοστή φορά!

Στα υπόλοιπα ΑΟΑ, εxεις δίκιο εν μέρει. Ωστόσο ο χαρακτήρας και το attitude δεν διδάσκονται. Αν ήταν έτσι θα τους έπαιρναν όλους.

Παρακάτω...
 
Re: Emirates info

Αγαπητή sublime, είπα απλά τη γνώμη μου και έρχομαι to the point, για να μην σε ξαναπονέσει το κεφάλι σου,αφού λοιπόν είσαι sublime, είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθώ και θα σε καλέσουν χωρίς να γίνεις ξανθιά για να εντυπωσιάσεις.
Σέβομαι τη γνώμη σου φίλε d chanz αλλά στη παρούσα συγκυρία με τόση μεγάλη προσφορά ανέργων έχουν τη δυνατότητα οι αγγλοτραφείς recruiters να συνδυάζουν και αυτά που αναφέρεις.
 
Re: Emirates info

Καλημέρα παιδιά,
Με λένε Κώστα και σε 1 χρόνο το πολύ τελειοποιώ τις σπουδές μου στο πολιτικό τμήμα της νομικής.Από μικρός ήθελα να κάνω μια δουλειά μέσα από την οποία
θα ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο.Τώρα τελευταία έφαγα σκάλωμα με το επάγγελμα του ιπτάμενου φροντιστή(αν και είναι γνωστό ως κυρίως γυναικείο επάγγελμα
με έχει εξιτάρει πολύ).Γνωρίζω άριστα αγγλικά και τώρα ξεκίνησα μαθήματα γαλλικών.Γενικά θέλω να πάρω το πτυχίο μου και να το ψάξω μετά.Τι ελπίδες έχω
να προσληφθώ;τι ζητάνε κυρίως;
 
Top