μάριαμ έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν το πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης μετράει στην πρόσληψη ιπτάμενων συνοδών γιατί πέρυσι έφτασα μέχρι και στην τελική συνέντευξη και τελικά απορρίφθηκα και μάλιστα χωρίς να λάβω feedback (μου είπαν να πάω σε ένα χρόνο-και όχι σε 6 μήνες όπως σε άλλους). Τότε είχα δύο μαθήματα ακόμη να δώσω λόγω εξεταστικής που δεν έγινε στην ώρα της λόγω καταλήψεων.
Ποια είναι η γνώμη σας;
antzy! έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Με ειδοποίησαν χτες ότι πέρασα όλη τη διαδικασία και θα πάω Ντουμπάι 22 Μαρτίου 2013.Τώρα πρέπει να κάνω τα medicals.
H ερώτηση είναι τι γιατρούς πρέπει να επισκεφτώ γιατί λέει ακόμα και για ψυχίατρο και νευρολόγο.
Πρέπει να πάρω βεβαίωση και από αυτούς?
Επίσης, πρέπει να κάνω όλα τα εμβόλια που λέει?Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν όλα.Ευχαριστώ πολύ!
μάριαμ έγραψε:Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου,πιστεύω την επόμενη φορά να σταθώ πιο τυχερή. Αλλά αυτό το θέμα στην τελική συνέντευξη με μια ιστορία από την δουλειά που αντιμετώπισα έναν κακότροπο πελάτη πολύ με αγχώνει...δεν έχω ιδιαίτερα κακές εμπειρίες από την δουλειά....τι πρέπει να τους πω πια;
Επιστροφή σε “Ιπτάμενο Προσωπικό - Αεροσυνοδοί”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης