LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μόνο που στην περίπτωση αυτή, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι Έλληνες επαγγελματίες.

Το θέμα είναι ότι τα ΚΤΕΛ εκμεταλεύονται το δρομολόγιο αυτό που είναι εξαρτώμενο από την άφιξη της πτήσης. Προφανώς, κανένας δεν έχει προβλέψει τι γίνεται σε περίπτωση καθυστέρησης - εδώ που τα λέμε δεν είναι και το πιο απίθανο πράγμα στον κόσμο περιμένεις καθυστέρηση πτήσης και να έχεις προνοήσει τα δέοντα :wall:

Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη του ΚΤΕΛ (που ελπίζω να έχει πάνω από ένα πούλμαν διαθέσιμο- οι αποστάσεις στην Μαγνησία δεν είναι και τόσο τραγικές που να μην μπορούσε να καλυφθεί αλλά ας το δεχτούμε και έτσι μιας που μου φαίνεται ανόητο να φύγει το λεωφορείο χωρίς καθόλου κόσμο, με μηδέν είσπραξη), της Νομαρχίας, της Sky Express ή της κυρίας στο κυλικείο.

NFEEFE για αυτό που είπες για το αν αφορά η μια εταιρεία την άλλη, όλοι βγάζουν χρήμα από την συνεργασία μεταξύ τους και αλληλοεξαρτώνται. Οπότε ας αποφασίσουν ποιος συντονίζει γιατί τα ''κορόιδα'' που μείναν αμανάτι θα πάρουν το πλοίο την επόμενη φορά. Θα ήμουν πολύ εξοργισμένος αν έφτανα σε οποιοδήποτε δυτικό αεροδρόμιο (έχοντας πληρώσει 100Ε one way για 45λ πτήσης) και μου λέγαν ότι δεν υπάρχει ούτε ταξί, ούτε ΜΜΜ - νομίζω ο οποιοσδήποτε...
 
2 νέοι προορισμοί απο το αεροδρόμιο για την καλοκαιρινή σεζόν απο την Ryanair σε διαπραγματεύσεις.Λόνδινο και Στοκχόλμη. :thx:
Χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων
1 πτήση απο την SKY EXPRESS για Ηράκλειο κάθε Κυριακή

SKY EXPRESS HERAKLIO - VOLOS SEH130 13:15 - 14:30
SKY EXPRESS VOLOS - HERAKLIO SEH131 15:00 - 16:15
 
Την Τρίτη θα τεθεί ξανά σε λειτουργία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου στο οποίο είχε παρουσιαστεί βλάβη στον ραδιοφάρο.

Όπως ανακοινώθηκε από τις τοπικές Αρχές, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός με την διοικήτρια της Υ.Π.Α, Φώφη Παπαδημητροπούλου, δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι το αεροδρόμιο θα δοθεί ξανά στο επιβατικό κοινό, μετά την ολοκλήρωση του απαιτούμενου ελέγχου από ειδικό κλιμάκιο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=407718&cid=4
 
Οι συνολικοί επιβάτες για το 2011 (Ιαν-Οκτ) είναι 92.424 (αφ+αν). Στο άρθρο κακώς έχουν προσμετρήσει και τους διερχόμενους (transit) επιβάτες, οι οποίοι ποτέ δεν προσμετρούνται στη συνολική ενός αεροδρομίου αφού δεν χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του (παραμένουν μέσα στο αεροσκάφος).
Όπως και να 'χει πρόκειται για σημαντικό ρεκόρ, αύξηση 69% σε σχέση με το 2010 οπότε και είχαν μετακινηθεί 54.550 επιβάτες.
 
Ένα ακόμη πλήγμα διαφαίνεται στον ορίζοντα για τα αεροδρόμια μας και δη για αυτό της Νέας Αγχιάλου.
Η Air Berlin σκέφτεται να τηνκάνει.

Πηγή http://www.taxydromos.gr
 
75% μέση πληρότητα δεν νομίζω ότι είναι και πολύ καλή για εποχιακό δρομολόγιο, βάλε και τις περικοπές της ΑΒ, βάλε και την FR...
 
Νεο site για το αεροδρομιο της Νέα Αγχίαλου που φαινετε οτι θα εχει και real-time infos
http://www.volosairport.gr :D
Επισης γνωριζει καποιος για την Aegean που εξέφρασε ενδιαφέρον και θα έχει μια πτήση Βόλος - Γερμανία(δεν καταλογιζετε προορισμος)
http://taxydromos.gr/article.php?id=68529&cat=1
 
Πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο,αλλα newanchialosairport.gr ρε παιδια;;;
Παντως για την αιγαιου δεν το βλεπω
 
Top