Hellas Airlines!

Όχι,βέβαια,αυτό θα το μπορούν ίσως οι συντονιστές.Καμμιά φορά όμως από περιέργεια,ναι.Παραδείγματος χάριν,χθές πού έγραψα,οι προβολές ήταν λιγότερες από 105447 πού σημείωσα.Τώρα,24 ώρες μετά,είναι 106400,δηλαδή xίλιες περισσότερες.Είναι δυνατόν;δεν είναι κάπως ανησυχητικό;Τι περίμενε ο κόσμος;Είναι χρήσιμο να ξέρεις τήν ανταπόκριση τού κοινού,σε βάζει σε σκέψεις......Πάντως,έχετε δίκιο.Όσο γράφουμε, τόσο θα ανοίγουν να διαβάσουν.Το θέμα πρέπει από μόνοι μας να το θεωρούμε λήξαν._
 
Καλησπερα σε ολους.
Νομιζω οτι ειναι αρκετα λογικο το εντονο ενδιαφερον για την "virtual" αεροπορικη εταιρεια Hellas Airlines σε ενα εξιδεικευμενο φορουμ σαν αυτο. Καποιοι (καπως πιο εμπειροι στο αεροπορικο επιχειρειν) που εξαρχης καταλαβαν τα αμετρητα κενα αυτης της ιστοριας και την ελλειψη στοιχειωδους σοβαροτητας στις ενεργειες και στα λεγομενα αυτου του Ραλακη, ηθελαν να δουν ως που θα το παει αυτος ο τυπος..Για να πω την αληθεια, πολλες φορες ελεγα " λες ρε να του κατσει και να βρει κανενα κοροιδο στη πορεια?" Εχουν γινει πολλα κουφα στα αεροπορικα μας, αλλα το ειχα αδυνατο να βρεθει καποιος τοσο αδαεις να επενδυσει σε αυτο το προτζεκτ (ο Θεος να το κανει).
Απο την αλλη πολλα παιδια, με το δικιο τους ειχανε ελπιδες για μια θεση εργασιας (στις δυσκολες στιγμες καλη ωρα, ελπιζουμε και τα ανελπιστα)..
Επισης καποιοι αλλοι που εχουν απλα αγνη τρέλα με τα αεροπορικα (χωρις ιδιαιτερες γνωσεις στα οικονομικα των αερομεταφορων) ευελπιστουσαν και αυτοι οτι ισως θα δημιουργηθει επιτελους μια νεα αεροπορικη χαμηλων ναυλων και στη χωρα μας προς ωφελος ολων.
Νομιζω οτι ειναι ανευ ουσιας οι ακραιες αντεκλησεις τωρα που αποκαλυφτηκαν σχεδον ολα. Κατα την αποψη μου δεν εγινε και κατι το τρομερο..Ενα ακομα λαμογακι που ευτυχως δεν του εκατσε..Λιγο ενδιαφερον στο μουντο αεροπορικο ελληνικο τοπιο για καποιους..Οι μονοι χαμενοι τις ιστοριες ειναι τα παιδια που πιστεψαν οτι βρηκαν επιτελους μια καλη δουλεια..αλλα λυπαμε που το λεω, ετσι ειναι η ζωη..Υπαρχουν τοσο χειροτερες καταστασεις (πχ εργαζομενοι που δουλεψαν πολλες εκατονταδες εργατοωρες και δεν πληρωθηκαν, κλπ), που να ειστε ευχαριστημενοι που δεν ταλαιπωρηθηκατε περισσοτερο απο αυτο το νουμερο.
 
Tα γραφεια ΑΛΜΥΡΟΥ γραφουν: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και οι αφισες τις εταιρειας εχουν αφαιρεθειι!!!!!! μηπως ειναι πρεπων πλεον να κλεισει και η σελιδα σας:::::::::::::::::::
Το μετέφερα από το facebook, μία κοπέλα το έγραψε στον "τοίχο".
Μήπως πρέπει να "μεταφερθεί" η εταιρεία στις κλειστές ελληνικές και κυπριακές αεροπορικές εταιρείες στο φόρουμ;
 
XXX":11dgsixk said:
Μήπως πρέπει να "μεταφερθεί" η εταιρεία στις κλειστές ελληνικές και κυπριακές αεροπορικές εταιρείες στο φόρουμ;
Γιατι ανοιξε και ποτε, για να κλεισει ?

Μαλλον πρεπει να μεταφερθει στην κατηγορια Jokez μιας και ειναι/ηταν μια εταιρια ''ανεκδοτο'.....
 
Σωστός :great:
 
Καλά,είχε γραφείο στον Αλμυρό;
 
Στον Αλμυρό δεν είχε γραφείο αλλά υπήρχε ένας ενοικιαζόμενος χώρος στην πλατεία του Αλμυρού όπου στην πρόσοψη του τζαμαρίες υπήρχαν κολλημένες αφίσες της εν λόγω εταιρίας!!!
 
Μόνο στην Ελλάδα (ίσως να αδικώ ορισμένες αφρικανικές χώρες εξαιρώντας τους) μπορεί να εμφανιστούν με τέτοια ευκολία απίθανοι τύποι και οι πάντες (από τοπικούς άρχοντες μέχρι μμε) να τους πάρουν στα σοβαρά αντί να τους πάρουν με τις λεμονόκουπες. Επειδή πολύ απλά στην εξωτική μας χώρα ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τον κόπο να ρωτήσει αν κάτι δεν το ξέρει και κυρίως, να διασταυρώσει.

Η υπόθεση θα ήταν για πολλά γέλια, αν δεν υπήρχαν κάποιοι που το πίστεψαν και ασχολήθηκαν σοβαρά με το ζήτημα, ενδεχομένως και να δουλέψαν - κρίμα για όλους αυτούς, ειδικά στο βαθμό που ήταν εκτός χώρου και πίστεψαν όσα ακούγαν και διαβάζαν δεξιά κι αριστερά. Εδώ είναι που κολλάει το ρητό "τα παράπονα στο δήμαρχο".
 
Καλημέρα σας. Ξανανοίγω τον τάφο της Hellas διότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, έβαλε τον απατεώνα "προεδρο στα χαρτιά" , στην ψειρού για 20 μήνες.... Αντε να παίρνουνε κι αλλοι σειρά (ο νοών νοήτω)

ΠΗΓΗ
http://almyrosinfo.gr/data_info.php?pro ... timicat7=0
 
Top