Aviation Movies and TV-Series

Στο κομμάτι το "αεροπορικό" θα έλεγα μούφα. Πήρανε το ατύχημα της Alaska και του αλλάξανε τα φώτα ουσιαστικά. Inverted flight κινητήρες να λειτουργούν με τα engine fire switches τραβηγμένα... Και να μην σχολιάσω την αναχώρηση στην καταιγίδα....
 
Αναζητείστε στο Υou Τube τη σειρά ντοκιμαντέρ του Νational Geographic " Ultimate Airport Dubai".
 
Την είδα την σειρά μέσα στις γιορτές. Πρέπει να έχει 10 επεισόδια.
Αξίζει να την κατεβάσετε και να τα δείτε.
Ασχολείται με την καθημερινή λειτουργία του αεροδρομίου και τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται και την κατασκευή του terminal για τα 380 και άλλα πολλά θέματα.

Εντύπωση μου έκανε πως σε κάθε φυσούνα υπήρχε ένα ρολόι που μέτραγε αντίστροφα τον χρόνο μέχρι το pushback και το πως 'όλοι ήταν στην ''τσίτα'' για να είναι μέσα στο χρόνο αυτό.

Κατεβάστε το
 
TV Series

Όταν η Ολυμπιακή Αεροπορία έκανε τηλεπαιχνίδια στο "Αχ Ελένη" :D
 
Η περιγραφή της ταινίας Sully από τον οδηγό του Ster Cinemas. Την ταινία δεν την είδα, αλλά η περιγραφή "ακατάλληλη" για τους ενθουσιώδεις. Περίπου ίδια και η περιγραφή από τα Village. Πόσο χαμηλά ακόμα θα πέσουμε....

Η ταινία θα μας διηγηθεί την δραματική ιστορία της ζωής του Καπετάνιου Τσέσλι ‘Σάλι’ Σάλενμπέργκερ, που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, όταν προσγείωσε το ακινητοποιημένο disabled τζετ στον Ποταμό Χάντσον, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών.
Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του jumbo jet στο νερό, το οποίο άφησε με κομμένη την ανάσα τους θεατές σε όλο τον κόσμο, αλλά θα μας διηγηθεί τις δραματικές στιγμές που εκτυλίσσονταν στο παρασκήνιο και που θα μπορούσαν να στοιχήσουν την φήμη και δουλειά του πιλότου.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ (για κλάμα? :with: )
 
agrodemm":28utn7gq said:
Η ταινία δεν θα μείνει μόνο στο σχεδόν απίθανο κατόρθωμα της ασφαλούς προσγείωσης του jumbo jet στο νερό...
Μεγάλωσε το αεροσκάφος για την ταινία; :oops:
 
Top