Ryanair

Πιθανόν αναφέρεται στην eDreams !!! Αυτό το site πουλά εισιτήρια της Ryanair σε χαμηλότερη τιμή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν κάτι πάει στραβά με την πτήση (π.χ. ακύρωση, αλλαγή ώρας κλπ) η Ryanair νομίζω ότι δεν σε ειδοποιεί για τις αλλαγές Της αλλά και ούτε σου αλλάζει τα εισητήρια, εφόσον θεωρεί ότι δεν τα αγόρασες από αυτήν. Δεν γνωρίζω αν αναλαμβάνει τη διαδικασία η eDreams ?
Τέλος πάντων, είναι μη σου τύχει !
 
Από τη μια σου γράφει

This price includes promotions
eDreams discount = -€ 9.00
Tax included
Service fees not included

και από την άλλη βγάζει μήνυμα
The Airline notified us of a change in the prices for your flight during the reservation procedure. The difference is € 20.07 for the entire booking.

Νομίζω ότι είδα αρκετά για να μην ψωνίσω ούτε από αυτό το μαγαζί.
 
Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Υπάρχει κάποιος/α που να πέρασε απο συνέντευξη της Ryanair για αεροσυνοδός/ιπτάμενος φροντιστής; Όταν τους έστειλα το βιογραφικό μου, μου απάντησαν ότι θα ήθελαν να πάω σε ένα από τα open days, (όλα εκτός) αλλά ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση μου έκαναν τα δίδακτρα της σχολής και ο χώρος που μένεις. Πληρώνεις για να σε εκπαιδεύσουν :p Πρέπει να πληρώσεις αρκετά, ή να τα δουλέψεις ώστε να μην τα χρωστάς στην εταιρία. Είδα και ακούω τα χειρότερα αλλά όταν έχεις εισητήριο με 11 ευρώ για λονδίνο π.χ. τί περιμένεις αν ακυρωθεί η πτήση;
 
Περικοπές στο STN ετοιμάζουν καθώς ανέβηκαν οι χρεώσεις
Ryanair, Europe’s only ultra-low cost carrier (ULCC), today (28 Feb) announced that it will cut its London Stansted traffic by 9% over the coming year (from 12.5m to 11.4m) after the Ferrovial/BAA Stansted monopoly announced a further unjustified increase of Stansted’s already high charges of 6% from April 2013, despite the fact that Ferrovial/BAA has sold Stansted to Manchester Airport Group (MAG) who will take over the airport sometime before the end of March.
Να δούμε μήπως επηρρεάσει και δρομολόγια προς Ελλάδα, αν και χλωμό το κόβω...
 
Ενδιαφέρον. 737 ΜΑΧ λογικά ε;
Εδώ και καιρό έλεγαν ότι ενδιαφέρονται για Comac C919 αλλά απ' ότι φαίνεται ήταν άπλά για να πιέσουν την Βοeing να τους δώσει φθηνά τα 737.
 
Top