LGHI/JKH Chios "Omiros"

Προβλήματα με την χτεσινή πτήση της Astra για Θεσσαλονίκη.Απ ότι φαίνεται οι επιβάτες έμειναν ικανοποιημένοι με την συμπεριφορά της εταιρίας κατά την παραμονή τους στο αεροδρόμιο.
 
Ούτε πρόκειται να ανέβουν οι πτήσεις καθώς είναι καμουφλαρισμένες "tsarter"(sic) :D
Πάντως μιλάμε για την ex-Baboo και για Saab2000 :cool:
 
Τελικά υπάρχουν(κατά κάποιο τρόπο)οι πτήσεις εδώ.Κάθε Σάββατο Rimini - Χίος και επιστροφή από 28/7 μέχρι 1/9.
 
Tης πρόσφατης ανακοίνωσης έναρξης πτήσεων απ' την Aerogenesis, φαίνεται ότι προηγήθηκε προσπάθεια του Δήμου Χίου να σπάσει το μονοπώλιο κ τα υψηλά ναύλα της ΟΑ καθώς είχε αποστείλει ερώτημα για πτήσεις ATH-JKH σε Α2 και CY. Οι πρώτοι δεν απάντησαν, οι δεύτεροι είπαν ίσως αργότερα αν επεκταθούν περαιτέρω στην Ελλάδα...
 
Χτές η πτήση της Astra απο Θεσσαλονίκη πέρασε παράλληλα απο την πόλη της Χίου και προσγειώθηκε στον 01 αντί να ακολουθήσει την 'κλασική' πορεία απο Μεστά(που είναι το ραδιοβοήθημα)και left downwind στο ίδιο διάδρομο.Γνωρίζει κανείς γιατί? Μήπως χτές το ραδιοβοήθημα ήταν εκτός λόγω και των πρόσφατων βροχοπτώσεων :?
 
Το MES VOR είναι εντός ενεργείας οπότε πιθανότατα λόγω του ατελείωτου CAVOK που είχε ειδικά χθες θα εκτέλεσε visual approach για left downwind του 01 αντί να κάνει όλη τη STAR με ότι αυτό συνεπάγεται σε μίλια, χρόνο, καύσιμα.
 
Πρίν απο λίγο απογειώθηκε ένα Α319 της Aegean :eek: Ξέρει κανείς τί πτήση έκανε? Μπορείτε να το δείτε και στο http://rdrinfo.net/ [πρόκειται για το SX-DGG]
 
Φίλε μου καλησπέρα,

Αν και μακριά πήρε το αυτί μου ότι αφορούσε ναυλωμένη πτήση , μάλλον για μια κηδεία..είχε μέσα περίπου 25 άτομα, μια σωρό από και κάποιους συγγενείς..
 
Σ΄ευχαριστώ Παρασκευά.

Πέρα απ το airbus της Aegean είχαμε σήμερα το βράδυ και ένα Α320 της Ολυμπιακής που μάλλον έκανε την βραδινή πτήση λόγω βλάβης του Dash.
 
Top